Stretko
-
Jeremy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Maki pise...
Priatelia hojkaci z regionu banskobystrickeho...
Hojko.com stretnutie v BB PLATI...
Datum: 10.4.2008 - stvrtok
Miesto: Helldorado Pub BB /
Cas: cca 16:00(stretko mozeme dat dolu na hustaku alebo rovno tam)
Program: bude sa pit pivo, bavit sa, pit pivo, zabavat sa kecat, spoznat novych ludi a zabudol som ze sa bude pit pivo
Tesim sa na vas...
Maki v Jeremyho zastupeni <usta vkladal do ust makimu jeremy>
Priatelia hojkaci z regionu banskobystrickeho...
Hojko.com stretnutie v BB PLATI...
Datum: 10.4.2008 - stvrtok
Miesto: Helldorado Pub BB /
Cas: cca 16:00(stretko mozeme dat dolu na hustaku alebo rovno tam)
Program: bude sa pit pivo, bavit sa, pit pivo, zabavat sa kecat, spoznat novych ludi a zabudol som ze sa bude pit pivo
Tesim sa na vas...
Maki v Jeremyho zastupeni <usta vkladal do ust makimu jeremy>
myslim, ze najlepsie bude ak sa stretneme rovno tam, lebo ak bude dakto meskat tak nebudeme vyckavat na hustaku ako dementni...
ja budem mozno meskat tiez, lebo mi do toho prislo daco z prace, ale to je mala sanca. predpokladam, ze termin stiham
//poznavacie znamenie? myslim ze hned ako vojdes tak ti bude jasne kde si ist sadnut
ja budem mozno meskat tiez, lebo mi do toho prislo daco z prace, ale to je mala sanca. predpokladam, ze termin stiham
//poznavacie znamenie? myslim ze hned ako vojdes tak ti bude jasne kde si ist sadnut
-
johnykilla
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
uz sa to bliiiizi 
///ak by boli na poslednu chvilu nejake zmeny, tak prosim poslat mail na [email protected] budem mat zapnutu automaticku kontrolu schranky
///ak by boli na poslednu chvilu nejake zmeny, tak prosim poslat mail na [email protected] budem mat zapnutu automaticku kontrolu schranky