Pravda

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
neo250
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa neo250 »

Dieg0 napísal:Zväčša je pravda to čo poviem ja.Lebo určite nechcem vravieť klamstvá nie? :).A myslím si že pravda je tam kde je dokázané že je to pravda
Za veci tu riešite :lol: proste ja súhlasím zo strýdom..... presne taký istý názor mam aj ja na to :P
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

P41NK1LL3R napísal:Netvrdil som, že ty si niečo o "absolútnej pravde" napísal, to bola reakcia na PLZAX...-a, kde som tvrdil, ako ja vidím absolútno...
A ehm, o nepopierateľnej hodnote som písal ja, ale nie v protiklade k tvojim výrokom, iba konštatovanie v diskusii, prezentovanie vlastného pohľadu...
Chcel by som vidieť, kde ti niečo "vkladám do úst" -> okrem toho, že som riešil tú situáciu, ten príklad, čo si napísal, zadal...
kuk sem
P41NK1LL3R napísal: /teda ty áno, ale ja nie...alebo naopak/...
:wink:
-K tomu mojmu výroku: Kukni si na nete niečo o tautologii. :wink:
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

No to si zrejme nepochopil, išlo o "ale ty hej, ja nie...alebo naopak"... teda "ty urobíš, ja nie ALEBO ja urobím, ty nie" -> len som poukazoval na možné protiklady v danej otázke...

K tautológii..?.. Hm, pozerať na nete to nemusím, vo výrokovej logike sa poľahky orientujem...
problém je filozofický, nie matematický (a rozpor v riešeniach)...
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Je len logicke,ze sa nedokazes dopracovat k absolutnej pravde.Nakolko sam nie si"absolutny".

Na to aby si bol absolutny,by si musel vediet vsetko..Niektore teorie tvrdia ze je to BOH.IMO-ak uveris v Boha,najdes aj absolutnu pravdu.

Samozrejeme opat sa da namietat,ze len zo subjektivneho hladiska..Ovsem veci ktore teraz riesis,teba uz potom trapit nebudu..
Napísať odpoveď