Za veci tu riešiteDieg0 napísal:Zväčša je pravda to čo poviem ja.Lebo určite nechcem vravieť klamstvá nie?.A myslím si že pravda je tam kde je dokázané že je to pravda
Pravda
kuk semP41NK1LL3R napísal:Netvrdil som, že ty si niečo o "absolútnej pravde" napísal, to bola reakcia na PLZAX...-a, kde som tvrdil, ako ja vidím absolútno...
A ehm, o nepopierateľnej hodnote som písal ja, ale nie v protiklade k tvojim výrokom, iba konštatovanie v diskusii, prezentovanie vlastného pohľadu...
Chcel by som vidieť, kde ti niečo "vkladám do úst" -> okrem toho, že som riešil tú situáciu, ten príklad, čo si napísal, zadal...
P41NK1LL3R napísal: /teda ty áno, ale ja nie...alebo naopak/...
-K tomu mojmu výroku: Kukni si na nete niečo o tautologii.
-
P41NK1LL3R
Light Professional
No to si zrejme nepochopil, išlo o "ale ty hej, ja nie...alebo naopak"... teda "ty urobíš, ja nie ALEBO ja urobím, ty nie" -> len som poukazoval na možné protiklady v danej otázke...
K tautológii..?.. Hm, pozerať na nete to nemusím, vo výrokovej logike sa poľahky orientujem...
problém je filozofický, nie matematický (a rozpor v riešeniach)...
K tautológii..?.. Hm, pozerať na nete to nemusím, vo výrokovej logike sa poľahky orientujem...
problém je filozofický, nie matematický (a rozpor v riešeniach)...
Je len logicke,ze sa nedokazes dopracovat k absolutnej pravde.Nakolko sam nie si"absolutny".
Na to aby si bol absolutny,by si musel vediet vsetko..Niektore teorie tvrdia ze je to BOH.IMO-ak uveris v Boha,najdes aj absolutnu pravdu.
Samozrejeme opat sa da namietat,ze len zo subjektivneho hladiska..Ovsem veci ktore teraz riesis,teba uz potom trapit nebudu..
Na to aby si bol absolutny,by si musel vediet vsetko..Niektore teorie tvrdia ze je to BOH.IMO-ak uveris v Boha,najdes aj absolutnu pravdu.
Samozrejeme opat sa da namietat,ze len zo subjektivneho hladiska..Ovsem veci ktore teraz riesis,teba uz potom trapit nebudu..