Deň narcisov

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Prispeli ste aj Vy na Deň narcisov?

Áno.
76
72%
Nie, ale chystám sa (SMSkou).
2
2%
Nie! Neprispievam na podobné akcie.
27
26%

Celkom hlasov: 105

RoQa
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

marian152 napísal:neprispel som a ani nikdy neprispejem...btw...kedy bude den tulipanov? a den fialiek este nebol?
Ty dement tu neide o den kvetov :roll: ten kvet je len symbol boja proti rakovine . / Ja som prispel ani neviem ako ale ked som išiel po meste tak ku mne pribehli také pekné holky pripli mi narcis na bundu a bolo :D tak som prispel :) Prispievam každý rok. / Dieg0: prispel by som aj napriek tomu už len preto že moja babka zomrela na túto chorobu v pomerne mladom veku ....
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

ja som prispel asi uz len tym ze som dobrovolnik.. no ale jasne ze som hodil aj nejaky ten cash
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

rad by som prispel ale jedine ze by som videl ze tie peniaze ozaj idu na boj proti rakovine,na nejake pristroje ktore mozu vcas diagnostikovat rakovinu :!:
k6
VIP
VIP

Re: Deň narcisov

Príspevok od používateľa k6 »

Dieg0 napísal:Na rozdiel od mojich 20 korun na narcis z ktorych sa dostane realne na ucel vytvorenia protilatky na rakovinu hmm ... 3 koruny?
Zacinam mat tak trosku dojem, ze kazdy kto nieco taketo napise uz s pokladnickou niekedy sam chodil a vyberal si z nej - preto to dnes takto vidi :) Este cakam na prveho odvazlivca, ktory napise ze pre LPR nejde ani koruna a vyzbierane peniaze nepokryju ani naklady na zive kvety :lol: Zbierka ako kazda ina, je kazdeho vec ci prispeje alebo nie, slobodne pravo. Ale taketo nazory uz posobia skutocne usmevne a odzrkadluju skor typickeho Slovaka (zgrlosa) ako zdravy rozum :) Nechat v piatok v meste par stoviek je normalne, nechat 20Sk v pokladnicke je uz zbytocnost :) Imho, Ti co chodite do kostola - ako viete, ze si farar neuleje z pokladnicky do vlastneho vrecka? :lol: Poseriem sa z volaktorych asi vazne :D Tak ste mohli prispiet SMSkou... ci aj tam mate dojem, ze za vase tazko zarobene peniaze pojdu decka na pivo?
nucli
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa nucli »

Mne sa prispiet podarilo, nakoniec som tych spravnych ludi predsalen nasiel (po 3/4 hodine hladania v centre BA !) :)
btw, zhodujem sa s nazorom nadomnou, je to dost paranoicke co tu pisete...
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

vy ste tu odbornice niekto povie svoj nazor a hned karma dole :DDDDDDD
p.s napisal som tp preto lebo som videl ako si dobrovolnici len tak z cista zjasna uje**** peniaze z toho co vybrali.takze tak :x
Jelko4
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jelko4 »

Ja som prispel.A urcite prispejem radsej na takuto akciu nez neakemu bezdomovcovi ktory to aj tak len prepije.
curious
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa curious »

kúpil som si narcis a dal som všetky drobné ktoré som mal(okolo15SK)dal by som aj viac,ale nezvýšilo by sa na BUS.. :wink:
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

neprispel som... a ani ma to nejak neserie .. tieto organizacie nemam velmi v laske...
ANONYMKA17
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ANONYMKA17 »

tak ako po iné roky, aj tento rok som prispela 100Sk. Dúfam, že aj táto čiastka niekomu pomôže...
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

prispel som 20sk viac som nemal :oops:
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

ja som neprispel co ma aj mrzelo ...ked v skole behali a predavali tak som akurat pisal z matiky tka som velmi cas nemal a po skole som sa ponahlal na bus tak mi nevyslo....da sa este teraz niekde sms aspon poslat??? :?
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Stretol som tri hliadky co si ma pristavili, prispel som 3x20 Sk. Nemam rad alibisticke reci ako, ktovie kam to pojde, neverim tymto organizaciam a podobne. Sumou par korun moze prispiet hocikto, ved to nikoho nezabije.

Tak ako sa medzi stovkami sportovcov najde par, co napr. dopuju tak podobne je medzi vyberajucimi je par ludi, co si daco z toho zoberu. Tak to skratka je, tak to vo svete funguje vsade, vsade su vynimky. A schovavat sa vzdy za tu menej percentnu sancu sa mi zda naozaj alibisticke.

A tych niekolko hliadok, ci vyberacov ci ako sa volaju, si zobere daco z toho co vyzberaj,u, tak urcite nezoberu tolko, aby tam ostalo prilis malo, ved by to v porovnani s tymi poctivymi skupinami vyzeralo podozrivo. Cize ja nevravim, ze vsetko sa dostane kam ma, ale drviva vacsina ano. Poznam vela ludi co boli vyberat, tento ci minule roky a rozpraval som sa s nimi o tomto, a vsetci mi povedali, ze ich skupina si nic nedovolila zobrat. Su to ludia ktorych poznam roky a verim im. A neverim tomu, ze su to vynimky.
chrobakos
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chrobakos »

k6 napísal:Nechat v piatok v meste par stoviek je normalne, nechat 20Sk v pokladnicke je uz zbytocnost :) Imho, Ti co chodite do kostola - ako viete, ze si farar neuleje z pokladnicky do vlastneho vrecka? :lol:...
prestne tak.. clovek minie v piatok v meste zopar stovak aby sa ozral, v kostole prihodi fararovi padika na novy bavorak.. ale prispiet aspon symbolickou sumou na ozaj ze dobru vec(..vlastne lepsiu ako panak alebo kostol) .. racej si kupi cigy aby sa ludia neskor mohli 11.aprila zbierat aj nanho

ti co neprispeli - skuste to orok aspon nejakym eurocentikom a skuste si uzit na chvilku ten dobry pocit..a nerozmyslajte nad tym ci sa vsetky vase peniaze dostanu tam kam maju ale nad tym ako ste urobili nieco , co pomoze inym :)
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

chrobakos napísal:prestne tak.. clovek minie v piatok v meste zopar stovak aby sa ozral, v kostole prihodi fararovi padika na novy bavorak.. ale prispiet aspon symbolickou sumou na ozaj ze dobru vec(..vlastne lepsiu ako panak alebo kostol) .. racej si kupi cigy aby sa ludia neskor mohli 11.aprila zbierat aj nanho

ti co neprispeli - skuste to orok aspon nejakym eurocentikom a skuste si uzit na chvilku ten dobry pocit..a nerozmyslajte nad tym ci sa vsetky vase peniaze dostanu tam kam maju ale nad tym ako ste urobili nieco , co pomoze inym :)
tak to suhlasim, ja som minuly rok vyberal peniaze.. no a aj celkom sme dost vyzbierali, ked sme rano zacinali tak som uvazoval ze si nieco aj vezmem - poviem otvorene - ale ked som si uvedomil ze na co sa to vyzbierava tak som si to rychlo rozmyslel, a ti co si vzali by mali pouvazovat.. nie su to ich peniaze.. tak to akoby niekomu ukradli, ludia to davaju tej nadacii a nie im!!

co som chodil tento rok po meste tak tie hliadky sa mi zdalo nejak malo "akčné".. len tak postavali na uliciach a cakali ze budu k nim ludia bezat a kupovat si od nich.. ked som ja vyzbieraval tak sme sa prihovarali ludom.. ved je to na dobru vec.. aj ked to bolo mozno neprijemne ale ludia co sa mozno hanbia, nechcu alebo maju iny dôvod preco si nekupit.. tak nakoniec prispeli aj oni.. :idea:
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

k6 napísal:Zacinam mat tak trosku dojem, ze kazdy kto nieco taketo napise uz s pokladnickou niekedy sam chodil a vyberal si z nej - preto to dnes takto vidi :) Este cakam na prveho odvazlivca, ktory napise ze pre LPR nejde ani koruna a vyzbierane peniaze nepokryju ani naklady na zive kvety :lol: Zbierka ako kazda ina, je kazdeho vec ci prispeje alebo nie, slobodne pravo. Ale taketo nazory uz posobia skutocne usmevne a odzrkadluju skor typickeho Slovaka (zgrlosa) ako zdravy rozum :) Nechat v piatok v meste par stoviek je normalne, nechat 20Sk v pokladnicke je uz zbytocnost :) Imho, Ti co chodite do kostola - ako viete, ze si farar neuleje z pokladnicky do vlastneho vrecka? :lol: Poseriem sa z volaktorych asi vazne :D Tak ste mohli prispiet SMSkou... ci aj tam mate dojem, ze za vase tazko zarobene peniaze pojdu decka na pivo?
Nadajte mi potom vsetci ze sa tu vytahujem s posratymi 20 korunami ale inac ti nedokazem ze niesom zgrlos.Zgrlos neda zenskej co predava notabene 20ku vies.A este jedan vec.Sam vies ze ked posles sms s vysokou taxou tak minimalne polovica sa strati.Tak mi prosim nieco vrav.Kto urobil viac.Ja co som dal tetke 20ku za ktoru si moze kupit 10 rozkov a prezit tak dalsi den alebo ty co si dal 20ku pre LPR na pristroj ktory stoji xyz milionov?

Pre K- : ty si chod kupit rozky ty socka.Aj sladka pani jej pomoze prezit.Alebo sa mylim?
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

tetke si akurát tak predĺžil trápenie o jeden deň :D

Tým, že prispeješ napríklad na LPR a na prístroj, ktorý stojí xyz miliónov, môžeš zachrániť niekoľko životóv a to opakovane.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Este na upresnenie ... Z tej Krabice sa neda zobrat ani Koruna ... Darcovia ju dostanu Zaplombovanu a ak ju tak nevratia tak maju Pruser ...
Tiez som raz zbieral a vsetky mozne miesta boli zalepene plombami okrem vrchneho vstupu ...
Spoluziak to roztrhal a vytiahol si odtial asi 500Sk ... ked sa vratil tak sa ho pytali preco to je roztrhane on ze mu to padlo na zem ... samozrejme mu to nezozrali ... tak vypocitali priemer kto kolko nazbieral a chybajucu sumu mu dali doplatit.
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

Shark NX napísal:Este na upresnenie ... Z tej Krabice sa neda zobrat ani Koruna ... Darcovia ju dostanu Zaplombovanu a ak ju tak nevratia tak maju Pruser ...
Tiez som raz zbieral a vsetky mozne miesta boli zalepene plombami okrem vrchneho vstupu ...
Spoluziak to roztrhal a vytiahol si odtial asi 500Sk ... ked sa vratil tak sa ho pytali preco to je roztrhane on ze mu to padlo na zem ... samozrejme mu to nezozrali ... tak vypocitali priemer kto kolko nazbieral a chybajucu sumu mu dali doplatit.
ano je to zaplombovane, ale dost ludi ti prachy da do ruk no je potom na cloveku ci ich da dnu alebo si ich necha.. :?
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

fizz napísal:Aj ja som bola zbierat minuly rok, nasa skupina vyzbierala skoro 7litrov, bolo to nejakych 6700 alebo 6800. Kamarati boli zbierat tiez, doniesli 1300sk.
Nebolo to nahodou naopak? Ked tak ovladas techniku? :D
Napísať odpoveď