Ty dement tu neide o den kvetovmarian152 napísal:neprispel som a ani nikdy neprispejem...btw...kedy bude den tulipanov? a den fialiek este nebol?
Deň narcisov
-
RoQa
Darca
- Kontaktovať používateľa:
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Re: Deň narcisov
Zacinam mat tak trosku dojem, ze kazdy kto nieco taketo napise uz s pokladnickou niekedy sam chodil a vyberal si z nej - preto to dnes takto vidiDieg0 napísal:Na rozdiel od mojich 20 korun na narcis z ktorych sa dostane realne na ucel vytvorenia protilatky na rakovinu hmm ... 3 koruny?
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
ANONYMKA17
Light Star
-
Vigor
King
Stretol som tri hliadky co si ma pristavili, prispel som 3x20 Sk. Nemam rad alibisticke reci ako, ktovie kam to pojde, neverim tymto organizaciam a podobne. Sumou par korun moze prispiet hocikto, ved to nikoho nezabije.
Tak ako sa medzi stovkami sportovcov najde par, co napr. dopuju tak podobne je medzi vyberajucimi je par ludi, co si daco z toho zoberu. Tak to skratka je, tak to vo svete funguje vsade, vsade su vynimky. A schovavat sa vzdy za tu menej percentnu sancu sa mi zda naozaj alibisticke.
A tych niekolko hliadok, ci vyberacov ci ako sa volaju, si zobere daco z toho co vyzberaj,u, tak urcite nezoberu tolko, aby tam ostalo prilis malo, ved by to v porovnani s tymi poctivymi skupinami vyzeralo podozrivo. Cize ja nevravim, ze vsetko sa dostane kam ma, ale drviva vacsina ano. Poznam vela ludi co boli vyberat, tento ci minule roky a rozpraval som sa s nimi o tomto, a vsetci mi povedali, ze ich skupina si nic nedovolila zobrat. Su to ludia ktorych poznam roky a verim im. A neverim tomu, ze su to vynimky.
Tak ako sa medzi stovkami sportovcov najde par, co napr. dopuju tak podobne je medzi vyberajucimi je par ludi, co si daco z toho zoberu. Tak to skratka je, tak to vo svete funguje vsade, vsade su vynimky. A schovavat sa vzdy za tu menej percentnu sancu sa mi zda naozaj alibisticke.
A tych niekolko hliadok, ci vyberacov ci ako sa volaju, si zobere daco z toho co vyzberaj,u, tak urcite nezoberu tolko, aby tam ostalo prilis malo, ved by to v porovnani s tymi poctivymi skupinami vyzeralo podozrivo. Cize ja nevravim, ze vsetko sa dostane kam ma, ale drviva vacsina ano. Poznam vela ludi co boli vyberat, tento ci minule roky a rozpraval som sa s nimi o tomto, a vsetci mi povedali, ze ich skupina si nic nedovolila zobrat. Su to ludia ktorych poznam roky a verim im. A neverim tomu, ze su to vynimky.
-
chrobakos
Light Star
prestne tak.. clovek minie v piatok v meste zopar stovak aby sa ozral, v kostole prihodi fararovi padika na novy bavorak.. ale prispiet aspon symbolickou sumou na ozaj ze dobru vec(..vlastne lepsiu ako panak alebo kostol) .. racej si kupi cigy aby sa ludia neskor mohli 11.aprila zbierat aj nanhok6 napísal:Nechat v piatok v meste par stoviek je normalne, nechat 20Sk v pokladnicke je uz zbytocnostImho, Ti co chodite do kostola - ako viete, ze si farar neuleje z pokladnicky do vlastneho vrecka?
...
ti co neprispeli - skuste to orok aspon nejakym eurocentikom a skuste si uzit na chvilku ten dobry pocit..a nerozmyslajte nad tym ci sa vsetky vase peniaze dostanu tam kam maju ale nad tym ako ste urobili nieco , co pomoze inym
tak to suhlasim, ja som minuly rok vyberal peniaze.. no a aj celkom sme dost vyzbierali, ked sme rano zacinali tak som uvazoval ze si nieco aj vezmem - poviem otvorene - ale ked som si uvedomil ze na co sa to vyzbierava tak som si to rychlo rozmyslel, a ti co si vzali by mali pouvazovat.. nie su to ich peniaze.. tak to akoby niekomu ukradli, ludia to davaju tej nadacii a nie im!!chrobakos napísal:prestne tak.. clovek minie v piatok v meste zopar stovak aby sa ozral, v kostole prihodi fararovi padika na novy bavorak.. ale prispiet aspon symbolickou sumou na ozaj ze dobru vec(..vlastne lepsiu ako panak alebo kostol) .. racej si kupi cigy aby sa ludia neskor mohli 11.aprila zbierat aj nanho
ti co neprispeli - skuste to orok aspon nejakym eurocentikom a skuste si uzit na chvilku ten dobry pocit..a nerozmyslajte nad tym ci sa vsetky vase peniaze dostanu tam kam maju ale nad tym ako ste urobili nieco , co pomoze inym
co som chodil tento rok po meste tak tie hliadky sa mi zdalo nejak malo "akčné".. len tak postavali na uliciach a cakali ze budu k nim ludia bezat a kupovat si od nich.. ked som ja vyzbieraval tak sme sa prihovarali ludom.. ved je to na dobru vec.. aj ked to bolo mozno neprijemne ale ludia co sa mozno hanbia, nechcu alebo maju iny dôvod preco si nekupit.. tak nakoniec prispeli aj oni..
Nadajte mi potom vsetci ze sa tu vytahujem s posratymi 20 korunami ale inac ti nedokazem ze niesom zgrlos.Zgrlos neda zenskej co predava notabene 20ku vies.A este jedan vec.Sam vies ze ked posles sms s vysokou taxou tak minimalne polovica sa strati.Tak mi prosim nieco vrav.Kto urobil viac.Ja co som dal tetke 20ku za ktoru si moze kupit 10 rozkov a prezit tak dalsi den alebo ty co si dal 20ku pre LPR na pristroj ktory stoji xyz milionov?k6 napísal:Zacinam mat tak trosku dojem, ze kazdy kto nieco taketo napise uz s pokladnickou niekedy sam chodil a vyberal si z nej - preto to dnes takto vidiEste cakam na prveho odvazlivca, ktory napise ze pre LPR nejde ani koruna a vyzbierane peniaze nepokryju ani naklady na zive kvety
Zbierka ako kazda ina, je kazdeho vec ci prispeje alebo nie, slobodne pravo. Ale taketo nazory uz posobia skutocne usmevne a odzrkadluju skor typickeho Slovaka (zgrlosa) ako zdravy rozum
Nechat v piatok v meste par stoviek je normalne, nechat 20Sk v pokladnicke je uz zbytocnost
Imho, Ti co chodite do kostola - ako viete, ze si farar neuleje z pokladnicky do vlastneho vrecka?
Poseriem sa z volaktorych asi vazne
Tak ste mohli prispiet SMSkou... ci aj tam mate dojem, ze za vase tazko zarobene peniaze pojdu decka na pivo?
Pre K- : ty si chod kupit rozky ty socka.Aj sladka pani jej pomoze prezit.Alebo sa mylim?
-
Shark NX
Addict
Este na upresnenie ... Z tej Krabice sa neda zobrat ani Koruna ... Darcovia ju dostanu Zaplombovanu a ak ju tak nevratia tak maju Pruser ...
Tiez som raz zbieral a vsetky mozne miesta boli zalepene plombami okrem vrchneho vstupu ...
Spoluziak to roztrhal a vytiahol si odtial asi 500Sk ... ked sa vratil tak sa ho pytali preco to je roztrhane on ze mu to padlo na zem ... samozrejme mu to nezozrali ... tak vypocitali priemer kto kolko nazbieral a chybajucu sumu mu dali doplatit.
Tiez som raz zbieral a vsetky mozne miesta boli zalepene plombami okrem vrchneho vstupu ...
Spoluziak to roztrhal a vytiahol si odtial asi 500Sk ... ked sa vratil tak sa ho pytali preco to je roztrhane on ze mu to padlo na zem ... samozrejme mu to nezozrali ... tak vypocitali priemer kto kolko nazbieral a chybajucu sumu mu dali doplatit.
ano je to zaplombovane, ale dost ludi ti prachy da do ruk no je potom na cloveku ci ich da dnu alebo si ich necha..Shark NX napísal:Este na upresnenie ... Z tej Krabice sa neda zobrat ani Koruna ... Darcovia ju dostanu Zaplombovanu a ak ju tak nevratia tak maju Pruser ...