Deň narcisov
-
->slavo<-
Addict
mozem to je*. aby som prispieval tym zasranom co stoja pre teskami a cojaviem kde vsade po meste zaprve 50%prispevkov ide do vacku brigadnikom , a 30% organizatorom, a 20% na boj proti rakovine no tak nato sa mozem pekne vykaslat. radsej si kupim cokoladu , alebo nejaky drink .
a nie daval peniaze len tak do luftu .
ono ako oficialne sa nedava brigadnikov nic.. nie je to tak ze donesies peniaze niekomu a on ti povie tu mas liter za ochotu.. iba ak si niekto teda vezme mimo.. ale to urcite nie je tak vela.. teda dufam->slavo<- napísal:mozem to je*. aby som prispieval tym zasranom co stoja pre teskami a cojaviem kde vsade po meste zaprve 50%prispevkov ide do vacku brigadnikom , a 30% organizatorom, a 20% na boj proti rakovine no tak nato sa mozem pekne vykaslat. radsej si kupim cokoladu , alebo nejaky drink .a nie daval peniaze len tak do luftu .
Dokaz to a potom otvaraj hubu. Typicky sebecky paranoidny slovak->slavo<- napísal:mozem to je*. aby som prispieval tym zasranom co stoja pre teskami a cojaviem kde vsade po meste zaprve 50%prispevkov
Dieg0 napísal:k6 : ukaz mi nejaky "nasledok" tych 20 milionov.Ukaz mi 3ch ludi ktorim tych 20 milionov pomohlo
A k tej Tvojej bezdomovkyni: Ako vies, ze si za tych tvojich 20Sk kupila rozky? Videl si ju? (Ked uz na mna ides s nasledkami) Nekupila si za to sladku pani? Ked uz si taky frajer, mal si jej dat priamo tie rozky
A k tym smskam: Operatori zatazuju vacsinou darovacie spravy minimalnymi rezijnymi nakladmi, zvacsa skutocne len par korun. Takze ako vyhovorka opat chabe
teraz bude chciet asi vidiet rozhovor s niekym, komu ten zakupeny pristroj pomoholk6 napísal:Ty ma dnes skutocne dobre bavis. Kazdorocne po zbierke sa AJ za tie peniaze kupuju pristroje do nemocnic na vcasnu diagnostiku atd., viackrat som v novinach videl napr. fotografie primarov oddeleni v roznych nemocniciach ktori tieto pristroje slavnostne preberali atd. Ty sa mi snazis nahovorit akoze co? Ze to je vsetko jeden obrovsky podvod?
![]()
-
danny707
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
ja som robil toho roku dobrovolnika.. ta krabica je fakt zaplombovana, ale po zopar hodinach su tie peniaze tak natlacene ze by sa v pohode dali vybrat... neviem ako ostatne skupiny ale my sme z nej nevybrali ani korunu... (nepotrebujem kradnut peniaze, ktore idu na dobru vec, dokonca som aj sam prispel..)
keby si sa dozvedel ze mas rakovinu neviem neviem ci by si radsej videl to (podla teba uuplne zanedbatelne percento) tych penazi co sa vyzbiera, alebo zhovievavy usmev od lekara... a pokial si skutocne taky dobrosrdecny, ale len sa obavas o tu svoju patdesiatku rocne, predpokladam, ze peniaze nosis do banky a posielas ich na ucet zbierky osobne.. alebo si kur*a sebec ako vsetci tebe podobni a snazis sa to to takto vykryt (mozno aj pred sebou samym).. ktora z tychto 2 moznosti pasuje na teba mi je fuk, hlavne sa nad tym zamysli samerytrocyt napísal: Dovoľ mi zhovievavý úsmev....
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
Niekedy sa hanbim zato, s akymi ludmi to zdielam tento stat. Sebeckost niektorych ludi naozaj nepozna hranic. namiesto toho aby prispeli par korunami si tu budu obhajovat ake je to zbytocne a vytvarat tu uzasne konspiracne teorie, ako sa 90% vyzbieranych penazi dostane dakomu do vacku a podobne. Pritom ide o priblizne 20 korun...
slavo sa zasmeje, ze rakovina sa neda liecit. Zozbierane peniaze sluzia na nakup diagnostickych pristrojov. Nie som si tymto isty, ale ak sa rakovina odhali v skorych stadiach, da sa s nou bojovat. Ved nie vsetci ludia, ktori rakovinou trpeli aj zomreli. Okrem ineho idu zozbierane peniaze na vyskum liekov na rakovinu. To, ze sa rakovina neda liecit neznamena, ze to nebude mozne v buducnosti. Okrem ineho som sa docital, ze tieto peniaze sluzia aj napr. na letne tabory pre nakazene deti. Tu ide aj o psychicku podporu. Ludskost. Snad take daco poznas.
Dieg0 radsej prispeje bezdomovcovi, lebo je presvedceny, ze ten si za tie peniaze kupi jedlo a pomoze mu prezit. Slachetne. Pretoze on neveri, ze cela suma ktorou by prispel by sa dostala na spravne miesto. A tu by sme mohli zacat debatu, co je pravdepodobnejsie, ci si bezdomovec kupi jest, alebo ci peniaze pojdu na spravne miesto. Nehovoriac o tom, ze rakovina nie je vina cloveka, nesposobil si ju sam, co sa o niektorych, nie vsetkych bezdomovcoch neda povedat.
Ale...hlavne, ze mate Vasu sebeckost odovodnenu.
slavo sa zasmeje, ze rakovina sa neda liecit. Zozbierane peniaze sluzia na nakup diagnostickych pristrojov. Nie som si tymto isty, ale ak sa rakovina odhali v skorych stadiach, da sa s nou bojovat. Ved nie vsetci ludia, ktori rakovinou trpeli aj zomreli. Okrem ineho idu zozbierane peniaze na vyskum liekov na rakovinu. To, ze sa rakovina neda liecit neznamena, ze to nebude mozne v buducnosti. Okrem ineho som sa docital, ze tieto peniaze sluzia aj napr. na letne tabory pre nakazene deti. Tu ide aj o psychicku podporu. Ludskost. Snad take daco poznas.
Dieg0 radsej prispeje bezdomovcovi, lebo je presvedceny, ze ten si za tie peniaze kupi jedlo a pomoze mu prezit. Slachetne. Pretoze on neveri, ze cela suma ktorou by prispel by sa dostala na spravne miesto. A tu by sme mohli zacat debatu, co je pravdepodobnejsie, ci si bezdomovec kupi jest, alebo ci peniaze pojdu na spravne miesto. Nehovoriac o tom, ze rakovina nie je vina cloveka, nesposobil si ju sam, co sa o niektorych, nie vsetkych bezdomovcoch neda povedat.
Ale...hlavne, ze mate Vasu sebeckost odovodnenu.
-
P41NK1LL3R
Light Professional
V takýchto "akciách" ide o myšlienku...áno, tvojich 20 korún je možno zanedbateľná suma, ale môže pomôcť...môže pomôcť aj tým, koľko ľudí spraví podobný krok...
A samotná myšlienka takejto pomoci môže tiež ďalších ľudí podnietiť k rovnakému kroku...a obdobné masové akcie na SR už asi nie sú...resp. veľmi zriedkavo, čiže zamýšľanie sa nad putovaním peňazí vyplýva len z toho, či naozaj chceš prispieť na to, na čo sa kampaň zameriava alebo ťa to nezaujíma a neochotu zakrývaš tým, čo sa na konci môže stať...
...Slobodná vôľa, nikto nikoho nenúti, ale pokiaľ nemáš záujem, tak dôvod: "kam asi peniaze poputujú" je alibistický...
A samotná myšlienka takejto pomoci môže tiež ďalších ľudí podnietiť k rovnakému kroku...a obdobné masové akcie na SR už asi nie sú...resp. veľmi zriedkavo, čiže zamýšľanie sa nad putovaním peňazí vyplýva len z toho, či naozaj chceš prispieť na to, na čo sa kampaň zameriava alebo ťa to nezaujíma a neochotu zakrývaš tým, čo sa na konci môže stať...
...Slobodná vôľa, nikto nikoho nenúti, ale pokiaľ nemáš záujem, tak dôvod: "kam asi peniaze poputujú" je alibistický...
Preco podla seba sudis vsetkych ostatnych? Kolko mas rokov prosim Ta? Tvoje nazory su neskutocne zaostale, 15 este urcite nemas.->slavo<- napísal:Ktory normalny mlady clovek by dnes cely den zbieral peniaze zadarmo ti musi prepinat ze? vseci kradnu co to zbieraju ...
Nikomu neprajem nic zle, ale ak sa rakovina ozve raz VELMI blizko Teba, som zvedavy, ci budes mat rovnako frajerske reci ako teraz. Ale asi sotva. Obavam sa ze ten "sopel zasrany" si v skutocnosti Ty sam.->slavo<- napísal:a pokial viem na rakovinu liek neegzistuje tak uz to je vrchol ked ma na ulici zastavi sopel zasrany a opita sa ci neprispejem na boj proti rakovine
// EDIT:
Co na to povedat...->slavo<- napísal:a nemam problem ti zlomit nos
Tak ma napadlo, že keď toľko nedôverujete dobrovoľníkom, čo to zbierajú, prečo neprispejete formou SMS (kde cela suma je prevedena na učet ligy a samotne spoplatnenie sa nezpoplatňuje)?
IMHO o tom, kam putujú vyzbierané peniaze sa hovorí. Liga tlačí letáky, v ktorých informuje, ako bude s vyzbieranou sumou naložené (samotná tlač letakov nie je financovaná zo zbierky).
IMHO o tom, kam putujú vyzbierané peniaze sa hovorí. Liga tlačí letáky, v ktorých informuje, ako bude s vyzbieranou sumou naložené (samotná tlač letakov nie je financovaná zo zbierky).
ja som prispel... a nemal som s tym ziadny problem a urcite nie taky ze by som tym danym ludom neveril... inak s kamaratom sme sa o tejto akcii aj zhovarali a uzhodli sme sa ze takuto vec by sme nemohli robit a to len z dovodu ze ked to clovek vidi ako niektory ludia tie peniaze neochotne davaju a niektory ich davaju len kvoli tom ze na takuto akciu prispievaju ostatny...
inak fur info: spominal ze PD skauti vyzbierali "nejak 127070 sk"
inak fur info: spominal ze PD skauti vyzbierali "nejak 127070 sk"