Deň narcisov

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Prispeli ste aj Vy na Deň narcisov?

Áno.
76
72%
Nie, ale chystám sa (SMSkou).
2
2%
Nie! Neprispievam na podobné akcie.
27
26%

Celkom hlasov: 105

->slavo<-
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

mozem to je*. aby som prispieval tym zasranom co stoja pre teskami a cojaviem kde vsade po meste zaprve 50%prispevkov ide do vacku brigadnikom , a 30% organizatorom, a 20% na boj proti rakovine no tak nato sa mozem pekne vykaslat. radsej si kupim cokoladu , alebo nejaky drink . 8) a nie daval peniaze len tak do luftu .
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

->slavo<- napísal:mozem to je*. aby som prispieval tym zasranom co stoja pre teskami a cojaviem kde vsade po meste zaprve 50%prispevkov ide do vacku brigadnikom , a 30% organizatorom, a 20% na boj proti rakovine no tak nato sa mozem pekne vykaslat. radsej si kupim cokoladu , alebo nejaky drink . 8) a nie daval peniaze len tak do luftu .
ono ako oficialne sa nedava brigadnikov nic.. nie je to tak ze donesies peniaze niekomu a on ti povie tu mas liter za ochotu.. iba ak si niekto teda vezme mimo.. ale to urcite nie je tak vela.. teda dufam :evil:
->slavo<-
Addict
Addict

8)
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

->slavo<- napísal:mozem to je*. aby som prispieval tym zasranom co stoja pre teskami a cojaviem kde vsade po meste zaprve 50%prispevkov
Dokaz to a potom otvaraj hubu. Typicky sebecky paranoidny slovak :D Akym organizatorom? SČK? no :smt046 Nechces prispiet na ulici? Mozes prispiet priamo na ucet ... ale Ty si radsej kup cokoladu 8) Imho, minuly rok sa vyzbieralo vyse 20 milionov (http://www.lpr.sk/den-narcisov-2007/) - aj to je vymyslene vsak :lol:
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

k6 : ukaz mi nejaky "nasledok" tych 20 milionov.Ukaz mi 3ch ludi ktorim tych 20 milionov pomohlo
k6
VIP
VIP

Dieg0 napísal:k6 : ukaz mi nejaky "nasledok" tych 20 milionov.Ukaz mi 3ch ludi ktorim tych 20 milionov pomohlo
:smt046 Ty ma dnes skutocne dobre bavis. Kazdorocne po zbierke sa AJ za tie peniaze kupuju pristroje do nemocnic na vcasnu diagnostiku atd., viackrat som v novinach videl napr. fotografie primarov oddeleni v roznych nemocniciach ktori tieto pristroje slavnostne preberali atd. Ty sa mi snazis nahovorit akoze co? Ze to je vsetko jeden obrovsky podvod? :lol:

A k tej Tvojej bezdomovkyni: Ako vies, ze si za tych tvojich 20Sk kupila rozky? Videl si ju? (Ked uz na mna ides s nasledkami) Nekupila si za to sladku pani? Ked uz si taky frajer, mal si jej dat priamo tie rozky :wink:

A k tym smskam: Operatori zatazuju vacsinou darovacie spravy minimalnymi rezijnymi nakladmi, zvacsa skutocne len par korun. Takze ako vyhovorka opat chabe :)
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

k6 napísal::smt046 Ty ma dnes skutocne dobre bavis. Kazdorocne po zbierke sa AJ za tie peniaze kupuju pristroje do nemocnic na vcasnu diagnostiku atd., viackrat som v novinach videl napr. fotografie primarov oddeleni v roznych nemocniciach ktori tieto pristroje slavnostne preberali atd. Ty sa mi snazis nahovorit akoze co? Ze to je vsetko jeden obrovsky podvod? :lol:
teraz bude chciet asi vidiet rozhovor s niekym, komu ten zakupeny pristroj pomohol :?
jerik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jerik »

Heh, ja som sa az dnes dozvedel ze bol vobec nejaky den narcisov :D
->slavo<-
Addict
Addict

:)
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

vidíš slavo, ako si povedal ty si to len myslíš ako to celé je, ale nevieš to. Neviem to síce ani ja, ale dať posratých 20 korún ma nezabije s pocitom, že môžem aspoň trochu prispieť.
chrobakos
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chrobakos »

->slavo<- napísal:... v tomto pripade idu vsetky prispevky cize 100% brigadnikom ....
ty aj rozmyslas nejak ? chcem vidiet jedneho cloveka co ma tych brigadnikov pod palcom, ze im necha vsetko co vyzbieraju. Ti tvoji kamosi mali asi falosne tricka a urnu nie ?
danny707
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa danny707 »

ja som robil toho roku dobrovolnika.. ta krabica je fakt zaplombovana, ale po zopar hodinach su tie peniaze tak natlacene ze by sa v pohode dali vybrat... neviem ako ostatne skupiny ale my sme z nej nevybrali ani korunu... (nepotrebujem kradnut peniaze, ktore idu na dobru vec, dokonca som aj sam prispel..)
->slavo<-
Addict
Addict

chrobakos napísal:ty aj rozmyslas nejak ? chcem vidiet jedneho cloveka co ma tych brigadnikov pod palcom, ze im necha vsetko co vyzbieraju. Ti tvoji kamosi mali asi falosne tricka a urnu nie ?
jasne co si myslel su to skuseny podvodnici vsak raz ich chytia podaj :lol:
Frankie
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankie »

erytrocyt napísal: Dovoľ mi zhovievavý úsmev....
keby si sa dozvedel ze mas rakovinu neviem neviem ci by si radsej videl to (podla teba uuplne zanedbatelne percento) tych penazi co sa vyzbiera, alebo zhovievavy usmev od lekara... a pokial si skutocne taky dobrosrdecny, ale len sa obavas o tu svoju patdesiatku rocne, predpokladam, ze peniaze nosis do banky a posielas ich na ucet zbierky osobne.. alebo si kur*a sebec ako vsetci tebe podobni a snazis sa to to takto vykryt (mozno aj pred sebou samym).. ktora z tychto 2 moznosti pasuje na teba mi je fuk, hlavne sa nad tym zamysli sam
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Niekedy sa hanbim zato, s akymi ludmi to zdielam tento stat. Sebeckost niektorych ludi naozaj nepozna hranic. namiesto toho aby prispeli par korunami si tu budu obhajovat ake je to zbytocne a vytvarat tu uzasne konspiracne teorie, ako sa 90% vyzbieranych penazi dostane dakomu do vacku a podobne. Pritom ide o priblizne 20 korun...

slavo sa zasmeje, ze rakovina sa neda liecit. Zozbierane peniaze sluzia na nakup diagnostickych pristrojov. Nie som si tymto isty, ale ak sa rakovina odhali v skorych stadiach, da sa s nou bojovat. Ved nie vsetci ludia, ktori rakovinou trpeli aj zomreli. Okrem ineho idu zozbierane peniaze na vyskum liekov na rakovinu. To, ze sa rakovina neda liecit neznamena, ze to nebude mozne v buducnosti. Okrem ineho som sa docital, ze tieto peniaze sluzia aj napr. na letne tabory pre nakazene deti. Tu ide aj o psychicku podporu. Ludskost. Snad take daco poznas.

Dieg0 radsej prispeje bezdomovcovi, lebo je presvedceny, ze ten si za tie peniaze kupi jedlo a pomoze mu prezit. Slachetne. Pretoze on neveri, ze cela suma ktorou by prispel by sa dostala na spravne miesto. A tu by sme mohli zacat debatu, co je pravdepodobnejsie, ci si bezdomovec kupi jest, alebo ci peniaze pojdu na spravne miesto. Nehovoriac o tom, ze rakovina nie je vina cloveka, nesposobil si ju sam, co sa o niektorych, nie vsetkych bezdomovcoch neda povedat.

Ale...hlavne, ze mate Vasu sebeckost odovodnenu.
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

V takýchto "akciách" ide o myšlienku...áno, tvojich 20 korún je možno zanedbateľná suma, ale môže pomôcť...môže pomôcť aj tým, koľko ľudí spraví podobný krok...
A samotná myšlienka takejto pomoci môže tiež ďalších ľudí podnietiť k rovnakému kroku...a obdobné masové akcie na SR už asi nie sú...resp. veľmi zriedkavo, čiže zamýšľanie sa nad putovaním peňazí vyplýva len z toho, či naozaj chceš prispieť na to, na čo sa kampaň zameriava alebo ťa to nezaujíma a neochotu zakrývaš tým, čo sa na konci môže stať...
...Slobodná vôľa, nikto nikoho nenúti, ale pokiaľ nemáš záujem, tak dôvod: "kam asi peniaze poputujú" je alibistický...
k6
VIP
VIP

->slavo<- napísal:Ktory normalny mlady clovek by dnes cely den zbieral peniaze zadarmo ti musi prepinat ze? vseci kradnu co to zbieraju ...
Preco podla seba sudis vsetkych ostatnych? Kolko mas rokov prosim Ta? Tvoje nazory su neskutocne zaostale, 15 este urcite nemas.
->slavo<- napísal:a pokial viem na rakovinu liek neegzistuje tak uz to je vrchol ked ma na ulici zastavi sopel zasrany a opita sa ci neprispejem na boj proti rakovine
Nikomu neprajem nic zle, ale ak sa rakovina ozve raz VELMI blizko Teba, som zvedavy, ci budes mat rovnako frajerske reci ako teraz. Ale asi sotva. Obavam sa ze ten "sopel zasrany" si v skutocnosti Ty sam.

// EDIT:
->slavo<- napísal:a nemam problem ti zlomit nos
Co na to povedat... :smt059 :hehe:
->slavo<-
Addict
Addict

8)
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Tak ma napadlo, že keď toľko nedôverujete dobrovoľníkom, čo to zbierajú, prečo neprispejete formou SMS (kde cela suma je prevedena na učet ligy a samotne spoplatnenie sa nezpoplatňuje)?

IMHO o tom, kam putujú vyzbierané peniaze sa hovorí. Liga tlačí letáky, v ktorých informuje, ako bude s vyzbieranou sumou naložené (samotná tlač letakov nie je financovaná zo zbierky).
tuti
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tuti »

ja som prispel... a nemal som s tym ziadny problem a urcite nie taky ze by som tym danym ludom neveril... inak s kamaratom sme sa o tejto akcii aj zhovarali a uzhodli sme sa ze takuto vec by sme nemohli robit a to len z dovodu ze ked to clovek vidi ako niektory ludia tie peniaze neochotne davaju a niektory ich davaju len kvoli tom ze na takuto akciu prispievaju ostatny... :?

inak fur info: spominal ze PD skauti vyzbierali "nejak 127070 sk"
Napísať odpoveď