Pocitacove vs Konzolove hranie
-
Mateq
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Osobne mám PC a neplánujem prejsť na konzoly, hlavne z ohladom na hry ktoré hrávam. Mal som "česť" hrať Call of Duty na PS, a vďaka spôsobu mierenia je to takmer nehrateľné (oproti PC). Vraj ide ku konzole pripojiť myška, ale sú to už výdaje navyše. Taktiež nejaké simulátory na konzolách nikdy nedosiahnu úroveň PC. Naviac na PC mám rád hry typu LFS alebo Rfactor, ktoré ťažia z toho, že užívatelia vytvárajú nové módy, trate a modely - na konzole nemyslitelné. Napríklad LFS patrí vo svojom žánri k absolútnej špičke, no na konzolu sa takéto hry nemajú šancu dostať, pretože tvorcovia na konzolový vývoj jednoducho nemajú peniaze. Pritom práve nekomerčné výtvory patria k najlepším (aj taký UAZ, etc.)
Ani online hranie podľa mňa nemôže dosiahnuť úroveň PC.
Proste záleží od každého, aký žáner hier má rád. PC je pre mňa lepší. Aj tak má väčšina ľudí čo má konzolu aj PC, kvôli internetu, prehrávaniu filmov (prehrá viacej formátov videa) a rôznej práci. Kvôli zopár unikátnym hrám, či ohromnej grafike (bez problémov z neustálym upgrade) sa to podľa mňa neoplatí. Aj PC si môžem zapojiť na veľkú plazmu.
Ani online hranie podľa mňa nemôže dosiahnuť úroveň PC.
Proste záleží od každého, aký žáner hier má rád. PC je pre mňa lepší. Aj tak má väčšina ľudí čo má konzolu aj PC, kvôli internetu, prehrávaniu filmov (prehrá viacej formátov videa) a rôznej práci. Kvôli zopár unikátnym hrám, či ohromnej grafike (bez problémov z neustálym upgrade) sa to podľa mňa neoplatí. Aj PC si môžem zapojiť na veľkú plazmu.
-
slide
Star
mal som PS1,PS2 minuly rok som kupil trojku a nelutujem vysiel Bioshock na PC/360 chcel som to zahrat na PC lebo je to velmi dobre hodnotena hra ale na PC ma proste hrat nebavi na Sixaxise je to ovela lepsie nez myska a ten PS ovladac som zvyknuty v podstate odmalicka takze mi ani FPS nerobia problem....takze Bioshock som vynechal a pockam ne nieco lepsie
co sa tyka toho xbox360 vs PS3 neviem no mam pocit ze Sony s PS3 uz nedosiahne to co s predchadzajucimi konzolami pretoze konkurencia je velka hlavne Wii sa tlaci dopredu ale medzi tymi dvoma pokial nikto nepozna dobre herny priemysel teda hry ako MGS,Tekken a GT mu nic nehovoria tak urcite siahne po xbox360 pretoze je lacnejsi je dlhsie na trhu momentalne aj viac rozsireni a kedze ja som velky fanda MGS moja volba bola hned jasna ale tie hry su strasne drahe ja som do toho isiel s tym ze zachvilu bude modchip ale uz som si zvykol hry sa daju na nete vymenit alebo predat a nato kupim dalsiu....no a este celkova vyhoda konzol niektore hry su len na ne napr Burnout,Army of Two....a GTA 4 bude o par mesiacov skor na konzoly.....
co sa tyka toho xbox360 vs PS3 neviem no mam pocit ze Sony s PS3 uz nedosiahne to co s predchadzajucimi konzolami pretoze konkurencia je velka hlavne Wii sa tlaci dopredu ale medzi tymi dvoma pokial nikto nepozna dobre herny priemysel teda hry ako MGS,Tekken a GT mu nic nehovoria tak urcite siahne po xbox360 pretoze je lacnejsi je dlhsie na trhu momentalne aj viac rozsireni a kedze ja som velky fanda MGS moja volba bola hned jasna ale tie hry su strasne drahe ja som do toho isiel s tym ze zachvilu bude modchip ale uz som si zvykol hry sa daju na nete vymenit alebo predat a nato kupim dalsiu....no a este celkova vyhoda konzol niektore hry su len na ne napr Burnout,Army of Two....a GTA 4 bude o par mesiacov skor na konzoly.....
Milí uživatelia diskusného fóra hojko.com
Dovoľte mi prosím nadviazať na tému o počítačových hrách verzus konzolové.
Dovolím si teraz rozpísať svoju situáciu. Ja som začínal s PC ako asi väčšina ľudí na tomto fóre. Kedže som si kúpil aj Xbox len na skúšku, aby som zistil zážitok z hrania aj z druhej strany. Na konzoly celkovo, podľa môjho skromého názoru, treba mať predovšetkým dobré hry, na ktoré sa človek teší a ktoré sa mu chcú hrať. Nevýhoda oproti PC je, pre mňa v tom, že nemôžem hrávať strategické hry a pomerne tažko sa mi hrávajú FPSky.
Taktiež mi chýba možnosť hrať online MMO hier, ktoré sú dostupné len na PC platformu.
Nezavrhujem teda ani jedno, ale ani jedno neuprednostňujem. Na čom hrám zaleží od mojej momentálnej nálady a od toho čo si konkrétne chcem zahrať.
Týmto by som sa rád poďakoval za pozornosť a za prečítanie môjho diskusného príspevku.
Dovoľte mi prosím nadviazať na tému o počítačových hrách verzus konzolové.
Dovolím si teraz rozpísať svoju situáciu. Ja som začínal s PC ako asi väčšina ľudí na tomto fóre. Kedže som si kúpil aj Xbox len na skúšku, aby som zistil zážitok z hrania aj z druhej strany. Na konzoly celkovo, podľa môjho skromého názoru, treba mať predovšetkým dobré hry, na ktoré sa človek teší a ktoré sa mu chcú hrať. Nevýhoda oproti PC je, pre mňa v tom, že nemôžem hrávať strategické hry a pomerne tažko sa mi hrávajú FPSky.
Taktiež mi chýba možnosť hrať online MMO hier, ktoré sú dostupné len na PC platformu.
Nezavrhujem teda ani jedno, ale ani jedno neuprednostňujem. Na čom hrám zaleží od mojej momentálnej nálady a od toho čo si konkrétne chcem zahrať.
Týmto by som sa rád poďakoval za pozornosť a za prečítanie môjho diskusného príspevku.
-
Lord PROXI
King
-
lekoklatik
VIP
Zastupca Microsoftu sa snazil PS3 zosmiesnit tym, ze instalacia GTA 4 na PS3 trva 5 minut
//Sudo mna pobavilo tych 5 min
... To je vela?
Kód: Vybrať všetko
http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=187316//Sudo mna pobavilo tych 5 min
-
Šu-Do
Redeemer
jj.. akoze skor sa strapnili ako si pomohli.. instalovat hru iba 5 min... rofl..
a inak radsej by som bral instalaciu ako zakazdym vlozit DVD... a inak.. pri hrani z media sa vsetko dlhsie nacitava ako ked je to nainstalovane... cize co si radsej vyberem ?
radsej si vyberem hru ktoru chcem hrat ktora sa mi spusti za par sekund ako hladat DVD a cakat kym sa mi to spusti.. i ked.. neviem ci nie je treba DVD hry aj k PS3 aj napriek tomu ze je to na HDD
a inak radsej by som bral instalaciu ako zakazdym vlozit DVD... a inak.. pri hrani z media sa vsetko dlhsie nacitava ako ked je to nainstalovane... cize co si radsej vyberem ?
radsej si vyberem hru ktoru chcem hrat ktora sa mi spusti za par sekund ako hladat DVD a cakat kym sa mi to spusti.. i ked.. neviem ci nie je treba DVD hry aj k PS3 aj napriek tomu ze je to na HDD
-
AXO
Professional
no sak dik, ze par sekund.. mna ide zabit ked mi hra loaduje 5 sec a nie este dalsich 5 k tomuHulkm napísal:ale neni to nutnost da sa hrat aj povloueni do mechaniky....napr devil may cry 4 co som cital tak po instalaci co bolo jedine plus bolo o niekolko sekund kratsi loading
a dobra sprava pre vsetkych ktori maju radi zavodenie na autach:
Grand Turismo 5 bude na PC!
Pro majitele Sony PlayStation neuvěřitelná zpráva, pro všechny ostatní jen potvrzení faktu, že to s tím umíráním PC jako herní platformy nebude tak zlé, jak to mnozí tvrdí. Tohle není žádná pavlačová informace. Pochází přímo od autora hry, který se v jednom z rozhovorů nechal slyšet, že GT se nikdy neobjeví na jiné konzoli než PS3, nicméně je velice pravděpodobné, že se brzy objeví na PC. Vděčit za to můžeme stále rostoucímu čínskému trhu, kde je počítač drtivě převládající herní platforma a tvůrce GT chce rozšířit povědomí o své hře. V poslední době se s PC verzemi konzolových her roztrhl pytel. Zkrátka PC trh je stále obrovský a zejména v Asii se rychle rozrůstá. Společnosti vyvíjející hry to tedy nemůže nechat klidnými. GT5, které v plné parádě vyjde až příští rok (to, co vyšlo je jen předkrm), tak velmi pravděpodobně vyjde i pro PC.Mass Effect - bonusová epizoda nakonec zdarma
Sice již víme, že se vydání téhle skvělé hry ve verzi pro PC opozdí a místo května se jí dočkáme až v červnu, ale dobrou zprávou je, že bonusová epizoda boje o asteroid, za kterou museli majitelé konzolí platit, bude pro PC hráče zdarma. Nebude přímo součástí hry, ale bude volně stažitelná po on-line registraci. To je rozhodně dobrá zpráva. Jak také víme, proti konzolím hra doznala velkých grafických vylepšení, dobrou zprávou je, že oficiální HW nároky nejsou na dnešní dobu nikterak krvavé, posuďte sami:
Minimální požadavky:
* Procesor: 2.4+ GHz Intel nebo 2.0+ GHz AMD
* Paměť: 1 GB RAM (XP), 2 GB RAM (Vista)
* NVIDIA GeForce 6 (6800GT a lepší)
* ATI 1300XT nebo lepší (X1550, X1600Pro/ HD2400 nedostatečné)
* 12 GB volného místa na HDD
* Zvuková karta
* Windows XP nebo Vista
Doporučené požadavky
* Procesor: 2.6+ GHz Intel nebo 2.4+ GHz AMD
* Paměť: 2 GB RAM
* NVIDIA GeForce 7900 GTX a lepší
* ATI X1800 XL série a lepší
* 12 GB volného místa na HDD
* 5.1 zvuková karta
* Windows XP nebo Vista