Pocitacove vs Konzolove hranie

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Co preferujete na hranie?

Pocitace
86
77%
Konzoly
26
23%

Celkom hlasov: 112

Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

Osobne mám PC a neplánujem prejsť na konzoly, hlavne z ohladom na hry ktoré hrávam. Mal som "česť" hrať Call of Duty na PS, a vďaka spôsobu mierenia je to takmer nehrateľné (oproti PC). Vraj ide ku konzole pripojiť myška, ale sú to už výdaje navyše. Taktiež nejaké simulátory na konzolách nikdy nedosiahnu úroveň PC. Naviac na PC mám rád hry typu LFS alebo Rfactor, ktoré ťažia z toho, že užívatelia vytvárajú nové módy, trate a modely - na konzole nemyslitelné. Napríklad LFS patrí vo svojom žánri k absolútnej špičke, no na konzolu sa takéto hry nemajú šancu dostať, pretože tvorcovia na konzolový vývoj jednoducho nemajú peniaze. Pritom práve nekomerčné výtvory patria k najlepším (aj taký UAZ, etc.)
Ani online hranie podľa mňa nemôže dosiahnuť úroveň PC.

Proste záleží od každého, aký žáner hier má rád. PC je pre mňa lepší. Aj tak má väčšina ľudí čo má konzolu aj PC, kvôli internetu, prehrávaniu filmov (prehrá viacej formátov videa) a rôznej práci. Kvôli zopár unikátnym hrám, či ohromnej grafike (bez problémov z neustálym upgrade) sa to podľa mňa neoplatí. Aj PC si môžem zapojiť na veľkú plazmu.
slide
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa slide »

mal som PS1,PS2 minuly rok som kupil trojku a nelutujem vysiel Bioshock na PC/360 chcel som to zahrat na PC lebo je to velmi dobre hodnotena hra ale na PC ma proste hrat nebavi na Sixaxise je to ovela lepsie nez myska a ten PS ovladac som zvyknuty v podstate odmalicka takze mi ani FPS nerobia problem....takze Bioshock som vynechal a pockam ne nieco lepsie :)

co sa tyka toho xbox360 vs PS3 neviem no mam pocit ze Sony s PS3 uz nedosiahne to co s predchadzajucimi konzolami pretoze konkurencia je velka hlavne Wii sa tlaci dopredu ale medzi tymi dvoma pokial nikto nepozna dobre herny priemysel teda hry ako MGS,Tekken a GT mu nic nehovoria tak urcite siahne po xbox360 pretoze je lacnejsi je dlhsie na trhu momentalne aj viac rozsireni a kedze ja som velky fanda MGS moja volba bola hned jasna ale tie hry su strasne drahe ja som do toho isiel s tym ze zachvilu bude modchip ale uz som si zvykol hry sa daju na nete vymenit alebo predat a nato kupim dalsiu....no a este celkova vyhoda konzol niektore hry su len na ne napr Burnout,Army of Two....a GTA 4 bude o par mesiacov skor na konzoly.....
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

Milí uživatelia diskusného fóra hojko.com
Dovoľte mi prosím nadviazať na tému o počítačových hrách verzus konzolové.
Dovolím si teraz rozpísať svoju situáciu. Ja som začínal s PC ako asi väčšina ľudí na tomto fóre. Kedže som si kúpil aj Xbox len na skúšku, aby som zistil zážitok z hrania aj z druhej strany. Na konzoly celkovo, podľa môjho skromého názoru, treba mať predovšetkým dobré hry, na ktoré sa človek teší a ktoré sa mu chcú hrať. Nevýhoda oproti PC je, pre mňa v tom, že nemôžem hrávať strategické hry a pomerne tažko sa mi hrávajú FPSky.
Taktiež mi chýba možnosť hrať online MMO hier, ktoré sú dostupné len na PC platformu.
Nezavrhujem teda ani jedno, ale ani jedno neuprednostňujem. Na čom hrám zaleží od mojej momentálnej nálady a od toho čo si konkrétne chcem zahrať.
Týmto by som sa rád poďakoval za pozornosť a za prečítanie môjho diskusného príspevku.
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

kedze mam iba kompy tak sa hram len tam, kedze vecsinou hram len WOW tak zasa kompy, ale taky Xbox by som bral, na tom si daco zahrat z brutal grafikou ... hmmm .. nevahal by som :D
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Lord PROXI napísal:kedze mam iba kompy tak sa hram len tam, kedze vecsinou hram len WOW tak zasa kompy, ale taky Xbox by som bral, na tom si daco zahrat z brutal grafikou ... hmmm .. nevahal by som :D
za take 2-3 roky si daco ine povies o tom Xboxe :)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Nedavno som mal moznost zahrat si u kamaratov Nintendo Wii a mozem s kludnym svedomim napisat, ze ziadna hra na pocitaci nie je tak zabavna ako ktorakolvek multiplayerovka na zakladnom disku dodavanom s Wii. Kto nezazil, nepochopi.
Lucasss
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Lucasss »

co je na tom pravdy ze Xboxy sa zahrievaju ? majitelia, pochvalte sa :)
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Lucasss napísal:co je na tom pravdy ze Xboxy sa zahrievaju ? majitelia, pochvalte sa :)
so starymi kuskami boli problemy - nove sa uz neprehrievaju.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Lucasss napísal:co je na tom pravdy ze Xboxy sa zahrievaju ? majitelia, pochvalte sa :)
no mne sa vobec nezahrieva hoci daju sa kupit aj pridavne ventilatory
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

no, neviem ale vzdy ked ho vypinam je horuci riadne :D
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

Storm Keeper napísal:no, neviem ale vzdy ked ho vypinam je horuci riadne :D
keby si mal cely den pocitat "1" a "0" tiez by si sa zahrieval :lol:
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Zastupca Microsoftu sa snazil PS3 zosmiesnit tym, ze instalacia GTA 4 na PS3 trva 5 minut :lol: :lol:

Kód: Vybrať všetko

http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=187316

//Sudo mna pobavilo tych 5 min :lol: ... To je vela?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

no tak podla toho sa da usudit ze zatial co na xboxe si zahras hned po vlozeni DVD tak na PS3 treba instalovat
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

sudo- jj teraz sa uz skoro vsetky hry na PS3 instaluju
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

ale neni to nutnost da sa hrat aj povloueni do mechaniky....napr devil may cry 4 co som cital tak po instalaci co bolo jedine plus bolo o niekolko sekund kratsi loading
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

jj.. akoze skor sa strapnili ako si pomohli.. instalovat hru iba 5 min... rofl..
a inak radsej by som bral instalaciu ako zakazdym vlozit DVD... a inak.. pri hrani z media sa vsetko dlhsie nacitava ako ked je to nainstalovane... cize co si radsej vyberem ?
radsej si vyberem hru ktoru chcem hrat ktora sa mi spusti za par sekund ako hladat DVD a cakat kym sa mi to spusti.. i ked.. neviem ci nie je treba DVD hry aj k PS3 aj napriek tomu ze je to na HDD
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Hulkm napísal:ale neni to nutnost da sa hrat aj povloueni do mechaniky....napr devil may cry 4 co som cital tak po instalaci co bolo jedine plus bolo o niekolko sekund kratsi loading
no sak dik, ze par sekund.. mna ide zabit ked mi hra loaduje 5 sec a nie este dalsich 5 k tomu :wink:

a dobra sprava pre vsetkych ktori maju radi zavodenie na autach:

Grand Turismo 5 bude na PC!

Pro majitele Sony PlayStation neuvěřitelná zpráva, pro všechny ostatní jen potvrzení faktu, že to s tím umíráním PC jako herní platformy nebude tak zlé, jak to mnozí tvrdí. Tohle není žádná pavlačová informace. Pochází přímo od autora hry, který se v jednom z rozhovorů nechal slyšet, že GT se nikdy neobjeví na jiné konzoli než PS3, nicméně je velice pravděpodobné, že se brzy objeví na PC. Vděčit za to můžeme stále rostoucímu čínskému trhu, kde je počítač drtivě převládající herní platforma a tvůrce GT chce rozšířit povědomí o své hře. V poslední době se s PC verzemi konzolových her roztrhl pytel. Zkrátka PC trh je stále obrovský a zejména v Asii se rychle rozrůstá. Společnosti vyvíjející hry to tedy nemůže nechat klidnými. GT5, které v plné parádě vyjde až příští rok (to, co vyšlo je jen předkrm), tak velmi pravděpodobně vyjde i pro PC.
no a toto je este lepsie sprava pre RPG pozitivnych:

Mass Effect - bonusová epizoda nakonec zdarma

Sice již víme, že se vydání téhle skvělé hry ve verzi pro PC opozdí a místo května se jí dočkáme až v červnu, ale dobrou zprávou je, že bonusová epizoda boje o asteroid, za kterou museli majitelé konzolí platit, bude pro PC hráče zdarma. Nebude přímo součástí hry, ale bude volně stažitelná po on-line registraci. To je rozhodně dobrá zpráva. Jak také víme, proti konzolím hra doznala velkých grafických vylepšení, dobrou zprávou je, že oficiální HW nároky nejsou na dnešní dobu nikterak krvavé, posuďte sami:

Minimální požadavky:

* Procesor: 2.4+ GHz Intel nebo 2.0+ GHz AMD
    * Paměť: 1 GB RAM (XP), 2 GB RAM (Vista)
    * NVIDIA GeForce 6 (6800GT a lepší)
    * ATI 1300XT nebo lepší (X1550, X1600Pro/ HD2400 nedostatečné)
    * 12 GB volného místa na HDD
    * Zvuková karta
    * Windows XP nebo Vista

Doporučené požadavky

* Procesor: 2.6+ GHz Intel nebo 2.4+ GHz AMD
    * Paměť: 2 GB RAM
    * NVIDIA GeForce 7900 GTX a lepší
    * ATI X1800 XL série a lepší
    * 12 GB volného místa na HDD
    * 5.1 zvuková karta
    * Windows XP nebo Vista
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

už len keby v tom článku o Gran Turismo 5 nebolo slovo "pravdepodobne"
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

alfonz napísal:už len keby v tom článku o Gran Turismo 5 nebolo slovo "pravdepodobne"
ale "velmi pravdepodobne" to je pre mna dost velka sanca.... i ked potom byva tvrdy pad dole ak to nevyde :D no co ja rad lietam :twisted:
Napísať odpoveď