Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
vendo
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

prepac ale myslim ze s rogunom mam odost vacsie skusenosti ako ty (zase nic v zlom hram ho na ofiku uz pomaly dva roky) a tiez viem ze Sleight of Hand dava -2%crit co je cca 80resilience zadarmo (skusal si hrat PvP bez resilience? chces byt 3shotnuty od warriora? )
taktiez Heightened Senses ti dava vyraznu stealth detect proti druidom hlavne a taktiez proti inym rogunam (vies aky je to super pocit ked mas v arene combo rogue+druid vs to iste a ty ich vidis a oni teba nie? mozes sa s nimi hrat jak s nikym) a 4!!!!!! % sancu ze ta netrafia spelly a ranged utoky (mozno si povie niekto co su 4% ale poznat to kurevsky)
a co sa tyka PvE oba talent buildy su na PvP a v PvE si s nimi neskrtnes len som mal poznamku k tym mace ze je nepodstatne aku zbran zoberes a oplatia sa swordy lebo maju narozdiel od mace pouzitelnost v PvE (ver mi ze ta PvP omrzi po case)
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

vendo napísal:prepac ale myslim ze s rogunom mam odost vacsie skusenosti ako ty (zase nic v zlom hram ho na ofiku uz pomaly dva roky) a tiez viem ze Sleight of Hand dava -2%crit co je cca 80resilience zadarmo (skusal si hrat PvP bez resilience? chces byt 3shotnuty od warriora? )
taktiez Heightened Senses ti dava vyraznu stealth detect proti druidom hlavne a taktiez proti inym rogunam (vies aky je to super pocit ked mas v arene combo rogue+druid vs to iste a ty ich vidis a oni teba nie? mozes sa s nimi hrat jak s nikym) a 4!!!!!! % sancu ze ta netrafia spelly a ranged utoky (mozno si povie niekto co su 4% ale poznat to kurevsky)
a co sa tyka PvE oba talent buildy su na PvP a v PvE si s nimi neskrtnes len som mal poznamku k tym mace ze je nepodstatne aku zbran zoberes a oplatia sa swordy lebo maju narozdiel od mace pouzitelnost v PvE (ver mi ze ta PvP omrzi po case)
neboj hral som na ofiku za rogunu, myslim ze s mace sa oplati ist viac s hemmom s macekami, tiez by som ti chcel povedat ze Master of Deception(ci ako sa to vola) ma nad druidovu stealth detekciu cize ta navyse ktoru tam ty davas je zbytocna, tiez pises k resillience, neboj viem co je to resill a ze bez toho sa pvp neda hrat, takze dalej, pisal si tiez nieco o nizsej sanci na hit o 4%, zoberme si to z tej teoretickej casti, niekto ti da 100 hitov a 4 z nich ta netrafia, ten talent som uz mal avsak raz za uhorsky rok ma nieco netrafilo, taktiez si pisal nieco o 3-shotoch od wara, tak war ta nikdy neda z 3 ran pri rozdiele 80 resill a tiez existuje Ghostly strike + Evasion + tvoja sanca na dodge cize ta hitne s kazdym 25 hitom a tiez by som ta poprosil aby si nepisal: myslim ze mam vacsia skusenosti z rogunou , myslim ze ak niekoho poznas iba cez internet a netusis za co vo svojom zivote hral radsej to nepis :)
RainbowSix
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa RainbowSix »

a este mi poradte prosim ake secety si mam davat na veci ?
B4RT
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa B4RT »

Este jednu vec chlapci ste zabudli, improved gouge, dost dolezita vec na PvP ci si stunlock alebo dagger :)
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

B4RT napísal:Este jednu vec chlapci ste zabudli, improved gouge, dost dolezita vec na PvP ci si stunlock alebo dagger :)
a naco, +1.5 sekundy, myslim ze staci povodny cas stunu na hodenie si vanishu
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

RainbowSix napísal:a este mi poradte prosim ake secety si mam davat na veci ?
ako nehnevaj sa na mna ale ty si uplne tupy? AK je to freecko, imho ja neviem co sa ti paci ... attack power, crit alebo resi a stamina podla toho ako ides... a podla toho co vsetko funguje ...
edit a ani neviem ake veci mas ... to sa ti celkom fajne radi :/

jo, a o tych rogunach :D do toho sa vam miesat nejdem, lebo rogunu som hral akoze ehm :D, ze lobogo :D na lanke aha shadowform, teda som priestovsky analfabet, ale podla mna tie hadky kto to hral dlhsie a kto je lepsia tauren roguna su imho zbytocne... su dva rozne buildy a je len na nom ktory si vybere... kazdy pouziva svoj, resp by pouzival, a kazdemu vyhovuje nieco ine, takze je to ako debaty o tom ktora classa je lepsia :-)

a toto sa najlepsie riesi 10timi duelmi :)
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Ako bud si opravdu blby alebo nevies co chces, sak si vyberaj podla specializacie, raz tu sa pytas za huntra na druhy den za rouga a nakoniec skoncime pritom ake sockety si mas zobrat, ja neviem, podla specializacie, co chces? na stamku, na AP? na agilitu? nevieme za jaku postavu hras a jaky je tvoj eq a talenty, takze ako vazne toto ti neporadime to musis vediet sam...
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

a Storm Keeper nam to tu cele zakoncil :lol: inac RainbowSix akoze troska si nieco nastuduj najprv o wow a tiez si precvic troska anglictinu pretoze to je Socket, inak k tym socketom, za rogunu chod sockety na: AP, crit rating, hit rating a vseobecne pre kazdu classu chod Resill
Jake
Light Professional
Light Professional

Tak, ale uznajte ze hadat sa imho je zbytocne :D a imho argumenty ste mali obaja mocne, tak ide len o to co clovek uprednostni :)

A este toto
http://www.wowhead.com/?talent=bxMGzhgtMcotfV0I
mam takuto srandicku, a ide mi o to do coho by ste podla vas vrazili tie posledne 4 body, kazdy si domysli ze je to na pvp, na vyber je teda: Imp crit holy spellmi co je podla mna celkom useless, imp spirit, a potom silent resolve a co je podla mna celkom haluz lebo 16% na rezist dispellu je celkom dosť imho,
A reflective shield, no kludne lenze neviem ci to teraz po patchi breakuje CC alebo nie, ak ano tak je to useless tiez ak nie tak asi idu body tam :P

Edit:
Môj shadowpriest raiding build PVE
Ak by niekoho zaujimal, tak som mal volnu chvilku a hodil som sem svoj osvedceny build co som pouzival ako shadow na PVE
Ak bude mat niekto nejake otazky alebo kritiku sem s nou :)

http://www.wowhead.com/?talent=bxMhzhZZVGupMxohtEo
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

vendo napísal:chces byt 3shotnuty od warriora?
lolz,nevravim ze roguovi netreba resilience ale aj ked ho mas dost tak warr ti nakraja slusne pecky,cize v tomto pripade to neni o resilience . . .
Jake
Light Professional
Light Professional

Tak ale warr kontra roguna je celkom pain pre rogunu :D, ale berte to tak, ze clothakov mate na ranajky :D warrovia maju na ranajky rogunov a clothaci warrov, wtf trojuholnik :twisted: :twisted:
velmi laicky povedane, vzdy je to viac o skille, a nie len o equipe :)
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

-=wolf=- napísal:........a vseobecne pre kazdu classu chod Resill
hmm ... no neviem ako ty, ale ked niekto ide na PVE su mu gemy na resil na 2 veci, aby zavadzaly v banke a aby pocuval od raid leadera pindy ze co to mas na sebe ... na PVP hej, resill je dobra, inak je nanic ... :lol:
taka roguna s resil 400 a AP 1200, crit 15% by spravila dost maly bordel v dakej 25man raid instancii .... :prdel:
ta by si v dalsom raide miesto asi nenasla :D
Andr3w
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andr3w »

cus all,

neviete mi niekto poradit nejaku fajn pvp guildu na drak`thule? mna tie bg nejako zacali bavit a neskor aj areny snad, diki moc
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Andr3w napísal:cus all,

neviete mi niekto poradit nejaku fajn pvp guildu na drak`thule? mna tie bg nejako zacali bavit a neskor aj areny snad, diki moc
no kamarat je v PoWeR len dako ako pozeram ich eqip tak nic moc, daky gladiator, obcas venge ... nic moc ... :D
ale staci dat na trade ze hladas daku kvalitnu PVP guildu a najde sa :)
Andr3w
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andr3w »

dik za typ, to je v poho ja som tiez na tom nejako podobne s gearom:) nj kus zaspamujem snad sa niekto ozve:)
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Lord PROXI napísal:hmm ... no neviem ako ty, ale ked niekto ide na PVE su mu gemy na resil na 2 veci, aby zavadzaly v banke a aby pocuval od raid leadera pindy ze co to mas na sebe ... na PVP hej, resill je dobra, inak je nanic ... :lol:
taka roguna s resil 400 a AP 1200, crit 15% by spravila dost maly bordel v dakej 25man raid instancii .... :prdel:
jedna sa nam o PvP ak si si nevsimol
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

no neviem, ale rainbow nepisal na co chce
to ze rozoberat ktora roguna je lepsia je detail :lol:
Sheep
Addict
Addict

Lord PROXI napísal:hmm ... no neviem ako ty, ale ked niekto ide na PVE su mu gemy na resil na 2 veci, aby zavadzaly v banke a aby pocuval od raid leadera pindy ze co to mas na sebe ... na PVP hej, resill je dobra, inak je nanic ... :lol:
ako mas pravdu ale tiez co natom sejde, sak rouge je v instanci nasadeni do pozicie dmg a od neho priamo priebeh toho celeho nezavisi, proste na tank a heal treba ozaj pravdu dbat ale na dmg az tak nie...
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Sheep napísal:ako mas pravdu ale tiez co natom sejde, sak rouge je v instanci nasadeni do pozicie dmg a od neho priamo priebeh toho celeho nezavisi, proste na tank a heal treba ozaj pravdu dbat ale na dmg az tak nie...
LOL skus zanedbat dmg na azgalorovi kaz'rogalovi archim a inych a hned to bude wipe
proste resilience ma cisto PvP vyznam a ziadny iny
Sheep
Addict
Addict

vendo napísal:LOL skus zanedbat dmg na azgalorovi kaz'rogalovi archim a inych a hned to bude wipe
proste resilience ma cisto PvP vyznam a ziadny iny
ano resil ano ale ja myslel ze dmg je len dmg a je tam preto aby boss rychlejsie skapal, v podstate ked za tankom stoja poriadni healeri, ktorym nedojde mana prave ked tank dostane crit, tak sa nie je coho bat :wink:
proste myslim ze keby z 25 clenneho raidu mal 1 rogue resil gemy tak by sa nic nestalo...

//ak sa mylim tak ma oprav no natom opravdu neviem aky vplyv ma dmg nato ci vas wipnu alebo nie
Napísať odpoveď