Alebo spominana hudba a este zeriem sladkosti ked som nervozni.
Nervy
fuuu tak to mi je luto, to by ma ozaj nasralo...ja som teraz tiez trosku na nervy pretoze neviem ci ma vezmu, ci nie.MaSterS napísal:tomek00: 1.rozchod s holkou![]()
2.myslel som ze ma prijmu na skolu bez prijmacok, ale prave som zistil ze prijmacky robit musim...
dnes nie je môj den...
Tomase hravas florbal normalne zavodne alebo iba tak 4fun?
//t0m4s3 - nieco medzi tym - http://florbalovaprodejna.cz/web/index.php?page=afl
Ja nastastie do nicoho nebucham, kedysi som buchal do stola, ale odkedy mam notebook, tak som si musel odvyknut 
Teraz pouzivam vacsinou hudbu, ktora ma upokoji a privedie na ine myslienky...aj ked pracujem, tak ju mam pustenu, cize sa tak casto nenastvem a ked aj, tak potom si mozem z chuti par krat zanadavat a je pokoj
Teraz pouzivam vacsinou hudbu, ktora ma upokoji a privedie na ine myslienky...aj ked pracujem, tak ju mam pustenu, cize sa tak casto nenastvem a ked aj, tak potom si mozem z chuti par krat zanadavat a je pokoj
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
to vam zavidim. zrejme myslite na riadny stres. ja riadny stres nemam, ale zato mam latentny stres. proste ten trva a trva a neprechadza. ak tak len do depresie. doje*** mi to zivot ale neviem co s tym robit. proste to tak je. ja uz ani nejake velke stresy nemam.ani to uz tak neprezivam. a to ma sere. a aj caju to sere na mne. ale nedokazem to zmenit. nevim. je to na pi*u.
asi raz zajdem za psychosom ze co je so mnou. nemam pocit zebysom trpel depresiou, skor takym totalnym vyhoretim. mam pocit ze to je este horsie. a najhorsie je, ze jedine kedy mi je lepsie je, ked si vypijem. to je na kkt. napr. teraz. hmm. ta tak. chodte aj do pi*e s takymi temami 
vacsinou mi z nervov bohuzial uplne vytiahne az hadka stym kto ich sposobil, potom si sypem popol na hlavu lebo som sa spraval jak ch*j, ked nie toto tak poriadne agresivna hudba a velmi vela casu na vyprchanie, najlepsie spanok, alebo aspon vlemi dlhe rozjimanie nad problemom vo vodorovnej polohe, potom sa to nejak strati, kedysi mi pomahalo aj si do niecoho buchnut, ale keby som to mal praktizovat umerne k mojim nervom, tak by som si asi skor ci neskor nieco zlomil...
-
johnykilla
Light Star
tak to uz je kazdodenny zvyk, stale niekto spravi nervy, tak to ked opravdu je zle tak udriem asi 2x do stola(ked dostanem podnet z pocitaca), v pripade ak sa s niekym hadam osobne tak si to proste kompenzujem v tej diskusii a idem si zapalit, ked mam az prilisne nervy tak aj 2 za sebou, ale to je tak vsetko, v zachvate zlosti nemusim nic zdemolovat alebo hodit to o zem...
tak ako vyzeraju pocitace niektorych hracov alebo mobilne telefony tiez nie je nic extra...
tak ako vyzeraju pocitace niektorych hracov alebo mobilne telefony tiez nie je nic extra...
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
hojko
Site Admin
Ja mam nervy zatial dobre (klop, klop), navyse som kludna povaha, takze taketo problemy nemavam. Obcas sa mi nieco take stane pri sporte, ci je to hokejbal, futbal alebo pri cyklistike ked uz nevladzem, takze tam mi nic ine ako zanadavat neostava. V pripade hokeja si vacsinou raz buchnem hokejkou o plochu a uz je dobre, v pripade futbalu odkopnem koptu. Ale inak pohoda 
-
Murder_Inc
Star
-
reznick
Medium Star
Jednoznacne pomaha fyzicka namaha (v zime board, na jar beh, v lete bike).
Ale kdesi som cital ze pomaha ak si zozenies izolacnu foliu ktora ma v sebe zaliate vzduchove bublinky (neviem presne ako sa to vola ale pozna to urcite kazdy) polozis si ju na zem vo viacerych vrstvach a potom na to skocis a... opakujes to kym sa neukludnis
Ale kdesi som cital ze pomaha ak si zozenies izolacnu foliu ktora ma v sebe zaliate vzduchove bublinky (neviem presne ako sa to vola ale pozna to urcite kazdy) polozis si ju na zem vo viacerych vrstvach a potom na to skocis a... opakujes to kym sa neukludnis
-
jin
VIP
Re: Nervy
Choď behať. Veľmi to pomáha a doslova Ti to prevetrá hlavu. Nie bike, ani nič podobné, proste nech Ti maká celé telo. 5, 10, 15 minút, no zasa nepreháňaj to.MaSterS napísal:trocha od veci tema ale zaujma ma co robite ak mate velke nervy ?? myslim co vas ukludni atd...napr niekoho box..
ja mam teraz dost velke a neviem co s tym
Mimochodom, ak môžeš, tak super je to v noci
-
olololwtfomg
Expert