Nervy

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Ked mam ja nervi tak si sem tam trepnem s pastou do steny, a potom to fasa boli :D
Alebo spominana hudba a este zeriem sladkosti ked som nervozni.
jurdzi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jurdzi »

MaSterS napísal:tomek00: 1.rozchod s holkou :?
2.myslel som ze ma prijmu na skolu bez prijmacok, ale prave som zistil ze prijmacky robit musim...
dnes nie je môj den... :(
fuuu tak to mi je luto, to by ma ozaj nasralo...ja som teraz tiez trosku na nervy pretoze neviem ci ma vezmu, ci nie.

Tomase hravas florbal normalne zavodne alebo iba tak 4fun? :)

//t0m4s3 - nieco medzi tym - http://florbalovaprodejna.cz/web/index.php?page=afl
x-nina
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa x-nina »

Ja keď mam nervy a to dosť poriadne dokáže ma upokojiť jedine nejaká knižka...sadnem si začnem čítať a nervy zo mňa vyletia :lol:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Ja nastastie do nicoho nebucham, kedysi som buchal do stola, ale odkedy mam notebook, tak som si musel odvyknut :)
Teraz pouzivam vacsinou hudbu, ktora ma upokoji a privedie na ine myslienky...aj ked pracujem, tak ju mam pustenu, cize sa tak casto nenastvem a ked aj, tak potom si mozem z chuti par krat zanadavat a je pokoj :D
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Jeden moj znamy mal vtedy asi 16, bol oto par rokov do zadu sa nasral, lebo mu neslo do hlavy ucenie a trepol s rukou po stole a hned sa stavil aj na chirurgii a domom prisiel so sadrou, lebo si polamal ruku. :?
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

to vam zavidim. zrejme myslite na riadny stres. ja riadny stres nemam, ale zato mam latentny stres. proste ten trva a trva a neprechadza. ak tak len do depresie. doje*** mi to zivot ale neviem co s tym robit. proste to tak je. ja uz ani nejake velke stresy nemam.ani to uz tak neprezivam. a to ma sere. a aj caju to sere na mne. ale nedokazem to zmenit. nevim. je to na pi*u. :? asi raz zajdem za psychosom ze co je so mnou. nemam pocit zebysom trpel depresiou, skor takym totalnym vyhoretim. mam pocit ze to je este horsie. a najhorsie je, ze jedine kedy mi je lepsie je, ked si vypijem. to je na kkt. napr. teraz. hmm. ta tak. chodte aj do pi*e s takymi temami :)
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

no mne pomaha trochu zuvacka... samozrejme hudba a prechadzanie s jednej strany na druhu..
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

vacsinou mi z nervov bohuzial uplne vytiahne az hadka stym kto ich sposobil, potom si sypem popol na hlavu lebo som sa spraval jak ch*j, ked nie toto tak poriadne agresivna hudba a velmi vela casu na vyprchanie, najlepsie spanok, alebo aspon vlemi dlhe rozjimanie nad problemom vo vodorovnej polohe, potom sa to nejak strati, kedysi mi pomahalo aj si do niecoho buchnut, ale keby som to mal praktizovat umerne k mojim nervom, tak by som si asi skor ci neskor nieco zlomil...
johnykilla
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johnykilla »

No nervy nemavam casto ale ked sa stane tak postup urdiet si niekam, zapalit joint, potom cigu, zapnut winamp a pustit si radio (trance, hard dance, goa psy alebo nieco take) spustit CS a uz rozdavat headshoty mi vacsinou pomoze, a ked nie, vyspim sa na to... :)
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

tak to uz je kazdodenny zvyk, stale niekto spravi nervy, tak to ked opravdu je zle tak udriem asi 2x do stola(ked dostanem podnet z pocitaca), v pripade ak sa s niekym hadam osobne tak si to proste kompenzujem v tej diskusii a idem si zapalit, ked mam az prilisne nervy tak aj 2 za sebou, ale to je tak vsetko, v zachvate zlosti nemusim nic zdemolovat alebo hodit to o zem...

tak ako vyzeraju pocitace niektorych hracov alebo mobilne telefony tiez nie je nic extra... :?
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

mna to behom chvilky prejde .. :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ja mam nervy zatial dobre (klop, klop), navyse som kludna povaha, takze taketo problemy nemavam. Obcas sa mi nieco take stane pri sporte, ci je to hokejbal, futbal alebo pri cyklistike ked uz nevladzem, takze tam mi nic ine ako zanadavat neostava. V pripade hokeja si vacsinou raz buchnem hokejkou o plochu a uz je dobre, v pripade futbalu odkopnem koptu. Ale inak pohoda :mafia:
mr.frump
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mr.frump »

Ja nervy veľmi nemávam pretože sa viem obstojne ovládať a som flegmatik. Ak už aj tie nervy mám tak si jednoducho poviem, že nič, ale absolútne nič, nieje také zlé, ako to vyzerá.
Murder_Inc
Star
Star

Príspevok od používateľa Murder_Inc »

Ja ked mam brutalne nervy, tak zoberem Tictac-ovu krabicku a pastou do nej bucham az kym ju uplne nezdemolujem. Ked mam nervy pri nejakom sporte, napriklad pri hokejbale, tak urobim spinavy zakrok, potom dostanem nejaky trest, zanadavam na rozhodcu a upokojim sa na trestnej.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Tak mne pomáha to, že prídem za sestrou, nejako ju vyprovokujem a potom pri hádke jej poviem nejaký odpis, na ktorý nemá slov...pri športe je to tak ako to aj väčšina praktizuje - niekto musí padnúť za obeť :)
reznick
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reznick »

Jednoznacne pomaha fyzicka namaha (v zime board, na jar beh, v lete bike).
Ale kdesi som cital ze pomaha ak si zozenies izolacnu foliu ktora ma v sebe zaliate vzduchove bublinky (neviem presne ako sa to vola ale pozna to urcite kazdy) polozis si ju na zem vo viacerych vrstvach a potom na to skocis a... opakujes to kym sa neukludnis :D
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

ja ked mam nervy, neprejavujem to... mam ich vacsinu casu :? len to preckam, tak si o mne myslia, ze som flegmatik :arrow:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Nervy

Príspevok od používateľa jin »

MaSterS napísal:trocha od veci tema ale zaujma ma co robite ak mate velke nervy ?? myslim co vas ukludni atd...napr niekoho box..
ja mam teraz dost velke a neviem co s tym :?
Choď behať. Veľmi to pomáha a doslova Ti to prevetrá hlavu. Nie bike, ani nič podobné, proste nech Ti maká celé telo. 5, 10, 15 minút, no zasa nepreháňaj to.
Mimochodom, ak môžeš, tak super je to v noci :wink:
OdinHel
Expert
Expert

Príspevok od používateľa OdinHel »

...hodim sa na zem a zacnem robit kliky, do kedy vladzem...je to super, zabera na 100% :D
olololwtfomg
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa olololwtfomg »

Jediných pár vecí ktoré mi pomáhajú je buď prírodné sedatívum (čokoláda>70%, med), zo dve pivá, vraziť hlavou o stenu (po tom ma veľa vecí prejde), alebo fakt dakási fyzická rozj..ávka.
Napísať odpoveď