vadi mi na zene ze nadava

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
mi-chau
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mi-chau »

Dieg0 napísal:michau : nemyslis ze je to troska drsne? :D
Drsne spravanie - drsne opatrenia. Aspon si dievca bude davat bacha.
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

Nie som proti používaniu vulgarizmov, pokiaľ to nie je samoúčelné :!:
Čo žiaľ väčšinou je...

K tvojmu problému: Všetko sa dá vydiskutovať a v takom prípade možno aj vysvetliť, že tým sa často stráca hodnota toho, čo povie...
Možno aj to, že ak to povie iným spôsobom, tak to lepšie vystihuje situáciu...
No a samozrejme slušné spôsoby, záleží to aj od toho, v akej spoločnosti ste etc. Nemal by byť problém to obmedziť...

To, že ti niekto napíše, že by si mal viac nadávať? Ehm, pokiaľ to neni žart, tak -> 1.stupeň ZŠ a deti, ktoré "objavili" vulgarizmy...
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Mne to jednoznacne k dievcatam nepatri.Nerobi to dobry dojem, v pritomnosti dievcat sa snazim nepouzivat vulgarizmy. Rozhodne si clovek o takom dievcati spravi svoj obraz...
reznick
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reznick »

midnight_man napísal:Mne to jednoznacne k dievcatam nepatri.Nerobi to dobry dojem...
ani u chalanov (mne vadi caste a razantne pouzivanie nadavok) ale ako niekto povedal, keď sa vulgarizmus použije na správnom mieste a v správnej chvíli, dokáže dat rozhovoru spravny naboj.
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

reznick napísal:ani u chalanov (mne vadi caste a razantne pouzivanie nadavok) ale ako niekto povedal, keď sa vulgarizmus použije na správnom mieste a v správnej chvíli, dokáže dat rozhovoru spravny naboj.
ja sa priznam ze az moc casto sa v mojom slovniku nachadzaju iste skarede slova...nie vsetky..ale poniektore. ale v pritomnosti dievcat ich vobec nepouzivam
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

mne je to tak jedno kto ako nadava.. sak to su len 4 poje**** pismenka :D :D .. dufam ze mi karma pojde kruto dole..
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Pokial sa nesprava v spolocnosti ostatnych, ako osoba z krcmy, tak je to OK. Moja priatelka si zanadava sem-tam tiez a je to v pohode. Niekto sa potrebuje vyventilovat tak, niekto inak.
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

s tymto som mal problem aj ja, ale pripad bol opacny. priatelke vadilo ked som obcas zahresil. nie casto, ale obcas sa daco podari a nemusi to tam byt. a povedala mi, ze jej to vadi a nech to nejako zredukujem. presiel den, dva, tri, tyzden a skresal som to na absolutne minimum. a som rad, ze mi za to vypindala. komunikacia sa presunula na vyssiu uroven. aj ked sa rozpravame o beznych temach, tak to posobi jemnejsie bez nadavok. samozrejme, ze dievcina nenadava tiez. len ozaj obcas. mysilm, ze takto by to malo aj byt. ked niekto povie, ze sa to neda zredukovat a ze to patri k jeho/jej imidzu/prejavu/osobnosti, tak je to blbost ako svet :D
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

pokec

Príspevok od používateľa forgottten »

Tu je podľa mňa najlepší spôsob pokecať o tom:

Ak je to inteligentná baba a obaja stojíte o vzťah, musí sa vam podariť urobiť nejaký kompromis. Jednoducho jej povedz úúúúplne úprimne čo si o tom myslíš, napríklad povedz presne to čo si tu napísal. Ona si uvedomí, že možno to nie je celkom košer a môže Ti povedať že:
"okey prestanem, lebo Ťa ľúbim." - Vec vyriešená
"môžeme vytvoriť kompromis" - potom sa na niečom dohodnete
"ber ma takú, aká som. Ak sa Ti nepáčim, je to Tvoja smola." - v tomto prípade môžeš zatlačiť na to, či pre ňu niečo znamenáš a tak ďalej, alebo sa s tým jednoducho zmieriť. Ak ju máš naozaj rád, tak sa z toho snáď neposerieš.
"chod do CENSORED, čo si o sebe CENSORED myslíš do CENSORED?!" - pro búh čo sa vôbec s takou babou zahadzuješ?

Nuž a ak je to len nejaká šuka*ka (ehm fakt sorry, ale aj taká je možnosť), tak sa potom neser a nepindaj, alebo si nájdi lepšiu.
solitary1
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa solitary1 »

zelovoc napísal:len sa s nou vyspi a uvidis ze to bude fajn :D
Veru, len sa s nou vyspi a bude to fajn :lol: Ale nie. Teraz vazne. Aj mne vadi strasne ked nadava dievca, ale proste niektore su take. Maju to v zlozvyku, ale vzdy sa da aby to aspon obmedzila. Ja myslim, ze keby si sa o tom normalne porozpraval s nou tak to pochopi, mozno ked uvidi ze ta to hneva moc tak prestane. Koli tebe. V kazdom pripade to treba riesit ked ta to stve. Ale zase mozno by aj ona chcela s tym prestat ale ked je s Andreou tak aj ta nadava a potom sa od toho tazko odvyka ked vkuse niekto pri tebe nadava.
jozinko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jozinko »

Ja mam brovske stastie, co sa tyka mojej kocky ( :aasmile6: ) , slusna, ani jedno skarede slovo za den a ja s tym som tiez nikdy nemal problem, vzdy som si vedel ustrazit co chcem povedat (az na par pripadov ako su "nervove zrutenia" ale to sa nerata :lol: ) :smt042
Napísať odpoveď