Drsne spravanie - drsne opatrenia. Aspon si dievca bude davat bacha.Dieg0 napísal:michau : nemyslis ze je to troska drsne?
vadi mi na zene ze nadava
-
P41NK1LL3R
Light Professional
Nie som proti používaniu vulgarizmov, pokiaľ to nie je samoúčelné
Čo žiaľ väčšinou je...
K tvojmu problému: Všetko sa dá vydiskutovať a v takom prípade možno aj vysvetliť, že tým sa často stráca hodnota toho, čo povie...
Možno aj to, že ak to povie iným spôsobom, tak to lepšie vystihuje situáciu...
No a samozrejme slušné spôsoby, záleží to aj od toho, v akej spoločnosti ste etc. Nemal by byť problém to obmedziť...
To, že ti niekto napíše, že by si mal viac nadávať? Ehm, pokiaľ to neni žart, tak -> 1.stupeň ZŠ a deti, ktoré "objavili" vulgarizmy...
Čo žiaľ väčšinou je...
K tvojmu problému: Všetko sa dá vydiskutovať a v takom prípade možno aj vysvetliť, že tým sa často stráca hodnota toho, čo povie...
Možno aj to, že ak to povie iným spôsobom, tak to lepšie vystihuje situáciu...
No a samozrejme slušné spôsoby, záleží to aj od toho, v akej spoločnosti ste etc. Nemal by byť problém to obmedziť...
To, že ti niekto napíše, že by si mal viac nadávať? Ehm, pokiaľ to neni žart, tak -> 1.stupeň ZŠ a deti, ktoré "objavili" vulgarizmy...
-
midnight_man
Guru
-
midnight_man
Guru
ja sa priznam ze az moc casto sa v mojom slovniku nachadzaju iste skarede slova...nie vsetky..ale poniektore. ale v pritomnosti dievcat ich vobec nepouzivamreznick napísal:ani u chalanov (mne vadi caste a razantne pouzivanie nadavok) ale ako niekto povedal, keď sa vulgarizmus použije na správnom mieste a v správnej chvíli, dokáže dat rozhovoru spravny naboj.
s tymto som mal problem aj ja, ale pripad bol opacny. priatelke vadilo ked som obcas zahresil. nie casto, ale obcas sa daco podari a nemusi to tam byt. a povedala mi, ze jej to vadi a nech to nejako zredukujem. presiel den, dva, tri, tyzden a skresal som to na absolutne minimum. a som rad, ze mi za to vypindala. komunikacia sa presunula na vyssiu uroven. aj ked sa rozpravame o beznych temach, tak to posobi jemnejsie bez nadavok. samozrejme, ze dievcina nenadava tiez. len ozaj obcas. mysilm, ze takto by to malo aj byt. ked niekto povie, ze sa to neda zredukovat a ze to patri k jeho/jej imidzu/prejavu/osobnosti, tak je to blbost ako svet 
-
forgottten
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
pokec
Tu je podľa mňa najlepší spôsob pokecať o tom:
Ak je to inteligentná baba a obaja stojíte o vzťah, musí sa vam podariť urobiť nejaký kompromis. Jednoducho jej povedz úúúúplne úprimne čo si o tom myslíš, napríklad povedz presne to čo si tu napísal. Ona si uvedomí, že možno to nie je celkom košer a môže Ti povedať že:
"okey prestanem, lebo Ťa ľúbim." - Vec vyriešená
"môžeme vytvoriť kompromis" - potom sa na niečom dohodnete
"ber ma takú, aká som. Ak sa Ti nepáčim, je to Tvoja smola." - v tomto prípade môžeš zatlačiť na to, či pre ňu niečo znamenáš a tak ďalej, alebo sa s tým jednoducho zmieriť. Ak ju máš naozaj rád, tak sa z toho snáď neposerieš.
"chod do CENSORED, čo si o sebe CENSORED myslíš do CENSORED?!" - pro búh čo sa vôbec s takou babou zahadzuješ?
Nuž a ak je to len nejaká šuka*ka (ehm fakt sorry, ale aj taká je možnosť), tak sa potom neser a nepindaj, alebo si nájdi lepšiu.
Ak je to inteligentná baba a obaja stojíte o vzťah, musí sa vam podariť urobiť nejaký kompromis. Jednoducho jej povedz úúúúplne úprimne čo si o tom myslíš, napríklad povedz presne to čo si tu napísal. Ona si uvedomí, že možno to nie je celkom košer a môže Ti povedať že:
"okey prestanem, lebo Ťa ľúbim." - Vec vyriešená
"môžeme vytvoriť kompromis" - potom sa na niečom dohodnete
"ber ma takú, aká som. Ak sa Ti nepáčim, je to Tvoja smola." - v tomto prípade môžeš zatlačiť na to, či pre ňu niečo znamenáš a tak ďalej, alebo sa s tým jednoducho zmieriť. Ak ju máš naozaj rád, tak sa z toho snáď neposerieš.
"chod do CENSORED, čo si o sebe CENSORED myslíš do CENSORED?!" - pro búh čo sa vôbec s takou babou zahadzuješ?
Nuž a ak je to len nejaká šuka*ka (ehm fakt sorry, ale aj taká je možnosť), tak sa potom neser a nepindaj, alebo si nájdi lepšiu.
Veru, len sa s nou vyspi a bude to fajnzelovoc napísal:len sa s nou vyspi a uvidis ze to bude fajn