COUNTER STRIKE DOMA

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Rosinoo
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Rosinoo »

no takze som obidva compy som spojil krizenych sietovym kablom lebo sa mi nechcelo uz babrat s routrom, spravil som ronaku workgorup, povolil som zdielanie suborov aj na jednom aj na druhom, nastavil som IP na jednom 192.168.1.1 a na druhom 192.168.1.2 Klikol som na miesta v sieti naslo mi druhy komp vsetko pocitace sa vidia ale ani za rit mi CS nechce najst LAN server. vytvoril som hru cez hlds.exe klikol na LAN a cakal som lenze nenaslo mi. ani ked som na jednom spravil ani na druhom. to je zahada dajaka
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

Ale nic take zlozite nemusis robit. V LAN sa to niekedy nezobrazuje, takze vytvor na jednom z kompov server, zisti si svoju IP (http://www.hojko.com/whats_my_ip_address.php) a pripoj sa na nu cez konzolu. (connect IP)

A oba kompy zapoj spat do routra este pred tym, ako to zacnes robit. Ak ide na oboch kompoch net, tak v tom nevidim ziadny problem.
Rosinoo
Expert
Expert

nejde to. hovorim ze je to zahada. niekde bude zadrhel ale neviem kde. ked dam cez konzolu connect tak len cakam retrying(3) a konec vypne ze sa nepodarilo. a IP je urcite spravna. Skusal som staihnut uz asi 3 verzie CS a ani na jednej neslo
Supersonic
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Supersonic »

nevytvaraj to cez to hlds.exe normalne to spoj vypni firewall na zapni normalne hru na oboch, na jednom daj create game a na druhom find games a lan a musi to ist ak to mas vsetko spravne

//edit: ale si mi dal :cry: :wink:
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

Supersonic, ty prasivec, ked mu to nejde, myslis, ze mu to pojde, ked to bude mat na fore napisane 100x ?

Takto sa ta spytam rosinoo .. Ide ti na oboch pocitacoch internet ? Ked ich mas zastrcenych v routri (kable)

/:No ale tvoj prispevok nemal vyznam, Supersonic. Iba si zopakoval co napisali ostatnj.
Rosinoo
Expert
Expert

ano obidva mam v routri a na oboch mi ide internet.
Rosinoo
Expert
Expert

no tak podarilo sa mi rozchodit CS ked su zosietovane compy. problem bol vo firewalle. ja som sice vypol windovsacky firewall lenze este Eset Smart Security ma teiz firewall alebo nieco podobne co mi to blokovalo. takze o jeden problem menej. teraz uz len prist nato jak s tym routrom aby som nemusel stale kable vymienat ked chcem hrat a zaroven napriklad nieco stahovat z netu
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

definuj blizsie ten problem, naco vymienat kable ?
Rosinoo
Expert
Expert

takze tteraz ked chcem zahrant CS tak musim spojit surovo oba pocitace jednym sietovym kablom a nastavit siet + IPcky. No a potrebujem to nastavit tak aby siel z obidvoch PC zvlast kabel do routra a aby som mohol zaroven byt pripojeny na nete a hrat po LANe CS
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

omg naco mas router ? kable zapoj do routra a nakonfiguruj to
Gadelat
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gadelat »

omg ved pise ze mu to tak nejde...
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

cize to nejde tak bude menit kable nie ?

pogoogluj ako konfiguruje a zapaja domaca siet s routrom
Rosinoo
Expert
Expert

tak uz som to vsetko spojazdnil. chyba bola nakoniec predsa len v NOD32 ten ma totiz strasne silny filter na vsetko aspon ja si tak myslim. dakujem vsetkym
Napísať odpoveď