COUNTER STRIKE DOMA
no takze som obidva compy som spojil krizenych sietovym kablom lebo sa mi nechcelo uz babrat s routrom, spravil som ronaku workgorup, povolil som zdielanie suborov aj na jednom aj na druhom, nastavil som IP na jednom 192.168.1.1 a na druhom 192.168.1.2 Klikol som na miesta v sieti naslo mi druhy komp vsetko pocitace sa vidia ale ani za rit mi CS nechce najst LAN server. vytvoril som hru cez hlds.exe klikol na LAN a cakal som lenze nenaslo mi. ani ked som na jednom spravil ani na druhom. to je zahada dajaka
-
*****HERO*****
Guru wannabe
Ale nic take zlozite nemusis robit. V LAN sa to niekedy nezobrazuje, takze vytvor na jednom z kompov server, zisti si svoju IP (http://www.hojko.com/whats_my_ip_address.php) a pripoj sa na nu cez konzolu. (connect IP)
A oba kompy zapoj spat do routra este pred tym, ako to zacnes robit. Ak ide na oboch kompoch net, tak v tom nevidim ziadny problem.
A oba kompy zapoj spat do routra este pred tym, ako to zacnes robit. Ak ide na oboch kompoch net, tak v tom nevidim ziadny problem.
-
Supersonic
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
*****HERO*****
Guru wannabe
Supersonic, ty prasivec, ked mu to nejde, myslis, ze mu to pojde, ked to bude mat na fore napisane 100x ?
Takto sa ta spytam rosinoo .. Ide ti na oboch pocitacoch internet ? Ked ich mas zastrcenych v routri (kable)
/:No ale tvoj prispevok nemal vyznam, Supersonic. Iba si zopakoval co napisali ostatnj.
Takto sa ta spytam rosinoo .. Ide ti na oboch pocitacoch internet ? Ked ich mas zastrcenych v routri (kable)
/:No ale tvoj prispevok nemal vyznam, Supersonic. Iba si zopakoval co napisali ostatnj.
no tak podarilo sa mi rozchodit CS ked su zosietovane compy. problem bol vo firewalle. ja som sice vypol windovsacky firewall lenze este Eset Smart Security ma teiz firewall alebo nieco podobne co mi to blokovalo. takze o jeden problem menej. teraz uz len prist nato jak s tym routrom aby som nemusel stale kable vymienat ked chcem hrat a zaroven napriklad nieco stahovat z netu
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
vivaSlovakia
Guru wannabe