Keď budem zomierať budem kričať: Punk not dead

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

miso03 napísal:Nemyslis vazne dufam ... To ako sa kto oblieka je jeho vec a jeho styl. Pre spolocnost su vacsia zberba punkaci, kvoli tym co to nepochopili a myslia si ze punk znamena chodit v roztrhanych trickach, byt permanentne ozraty a robit bordel, takych anarchistov zboznujem pretoze prave kvoli takym sa rusia koncerty. Ja beriem punk cez hudbu ktorej sa aj aktivne venujem, je to vec co ma bavi, dodava mi energiu a silu. Nie je podla mna nic lepsie ako spravna atmosfera a ludia na koncerte, proste uzasny pocit.
Toto ti ja mozem povedat o hip hope.Ludia co si myslia ze ked si daju gate dole a permanentne hulia a este lepsie ked skejtuju a menia baby ako ponozky tak su pravy hiphoperi.Samozrejme letisko na hlave som zabudol spomenut ... Povedz mi 2 pripady konkretnych koncertov ktore sa zrusili ...A punk nieje len o hudbe.Je to zivotny styl ... pokial do toho aspon trochu vidis
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

diego prv si ujasnime ...

pocuvam hlavne hudbicku kde vidiet kvalitu hrania/spevu (Flamenco, Jazz, Blues, Rege, Ska, Black/Pagan/Heavy/Speed Metal, Rock, aj niektore punkove kapelky)

To ze som napisal ze vstupenka stoji 70sk lebo si nemozdu dovolit viac .. som napisal preto lebo to niesu nejaky uznavani, talentovani umelci ktorych nevidime kazdy den :wink:
metallista
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa metallista »

diego to napisal celkom fajn, najdu sa ko*ot aj medzi pankacmi aj medzi hopermi, ale dobre je ak to je zivotny styl a mysli to skutocne vazne(ci uz pankac alebo hoper)
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

Dieg0 napísal:Povedz mi 2 pripady konkretnych koncertov ktore sa zrusili ...
No v PU na Salaši sa nesmú robyť koncerty, lebo im tam zničili toho dosť a tak isto pokiaľ sa nemýlim aj koli tomu istému problému sa nedočkáme asi ničoho v Révišti alebo ako sa volá tá dedina, kde bol Sitňan fest..takže niečo na tom bude :wink:
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Takto ma vyzerat punkac ? :D
un_know
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa un_know »

Punk je v pohode tak ako kazdy styl.
Nenavidim len ludi ktory sa na nieco hraju co niesu.
V kazdom style su ludia ktory droguju, fetuju chlastcu nie len v punku. By som povedal ze hopkaci a ty raperi ich maju este viac ako ich je v punku.
makoss
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makoss »

pocuvam PunkRock, NeoPunk, ale ti ktori kricia Punk's not dead, nemaju pravdu... pravy stary PUNK je mrtvy.. tieto nové odvary niesu poriadne Punkove. To ale neznamena ze niesu uplne uzasne !!!
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

je to mozno trocha od temy ale vsimol som si ze teraz chce každy niekam "patriť" ked som bol menši tak mi to pripadalo divne ale teraz sa to nejak zacalo rozdelovat kamarati zacali byt punkaci hiphoperi atd a teraz mam dlhšie vlasy a každy ty si punkač ? akokeby mal každy zakonite patrit do nejakej skupiny minule som kvoli tomu takmer dostal cez hubu lebo nacek si myslel ze som punkač + vsade popisane punks no dead anarchia (neviem sice co to ma zosebou spoločne ale nevaˇ) a ine blbosti pritom vacsina ludi ani nevie co to znamena (tym nemyslim ze ja ano)ako styl hudby sa my punk pomerne paci napr.spominany blink ale zase neorientujem sa len na neho pocuvam aj reage a ine
UjoNecro
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa UjoNecro »

No tým reggae by si si tiez u tych nackov nepomohol. Ale mas pravdu, kedysi som nosil dlhe vlasy a bol som a stale som metlak, ale nerobil som to len preto aby som niekam patril, pacilo sa mi to . Dnes na mna nikdo nikdy nepovie ze by som len mohol poznat nejaku metalovu kapelu, pocuvam aj kopec inych veci. Casto sa mi stava ze som jediny chalan s gelom na vlasoch na koncerte a podobne, a ked idem na diskoteku tak ludia len kukaju na mna ako na debila ked im odpoviem co pocuvam. Mozno som len riadna vtierka ale takto mi to vyhovuje, nemam problem sa zabavit skoro nikde a na nicom. Nebudem si odopierat iste veci len preto lebo nie su v mojom style.

K teme: punk nemusim skoro vobec, neznasam tie nove trendove americke kapely ako blink a sum a podobne. Ale neodsudzujem, pokial punkaci nerobia bordel a nesmrdia ( co plati ako u kazdeho ineho) nech sa bavia a robia si co chcu v ramci slusneho spravania. Nemozem vsak vystat podobne zjavy ako nazov tejto temy, huraa vykrikovat nieco ani neviem co to znemena a horlivo to branit a ani to neviem napisat :roll:
un_know
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa un_know »

tie nove kapely typu blink uz s punkom nemaju nic spolocne su to len ubohe americke komercne hluposti. Takz velki POZERI nemam ich rad a ani sa mi nepaci ich hudba a uz vobec nemozem z toho ked pride nieake 14 rocne decko a zacne kricat punks not dead pritom nevie ocom to je nikdy nepocul nieaku staru old school kapelu.
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Aj ja som bol voľakedy to 14 ročné detstko.. :lol: prvú kapelu som doniesol domov, keď som mal 12.. bol to Konflikt, album No Return.. :) ale to bolo už dlho a ja som sa pred dvomi rokmi dal viac na Oi! a teraz ho aj viac počúvam..ako aj Ska, reggae a tak.. :) To ale neznamená, že si nevypočujem niečo staršie.. :) teraz ale nosím holú hlavu.. a aj zmýšlanie mám trochu iné.. nepotrebujem sa niekam zaradiť.. Je mi dobre s mojimi priateľmi a to, ako žijem.. je mi tak dobre.. Tak ako každému inému s tými svojimi..

K tým típkom, čo sem písali Punk is dead a pod. podľa mňa ste len banda netolerantných debilov, ktorí punk najskôr ani len nepočuli.. a punk nie je len o hudbe, ale to tu písalo veľa ľudí aj pred mnou..

K tým kapelkám, ako blink a pod. nikdy som ich nepočúval a ani nemienim..podľa mňa s punkom majú spoločné len to, že si povedia hráme punk.. a to je myslím všetko.. podľa mňa je to len pre pozerov, ale keď im je dobre, nech si to hrajú a počúvajú.. :)
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

ZitePunkom napísal:Aj ja som bol voľakedy to 14 ročné detstko.. :lol: prvú kapelu som doniesol domov, keď som mal 12.. bol to Konflikt, album No Return.. :) ale to bolo už dlho a ja som sa pred dvomi rokmi dal viac na Oi! )
ehm a nemal si náhodou pred dvoma rokmi práve 14?No neviem nebolo to tak dávno ako si tu písal o "svojom" punku a tak?No si sa asi trochu sekol nie :)
zvonenie33 napísal:Ale uz len to ze NIEKTORI punkaci su taki svedci o tom ze punk pomalicky prechadza z underghroundu do mainstreamu
no starší príspevok ale zareagujem :)
Mne sa zdá pravý opak...chodím na koncerty iba nejakých 4-5 rokov, ale tak ľudia v "scéne" sa prakticky nezmenili..fakt stále tie isté tváre a aj keď sa robí čoraz viac kvalitných koncertov, ľudí stále ubúda.Na posledných koncertoch to vyzeralo skor na nejakú súkromnú akciu ako na normálny koncert.Takže žiadny prechod do mainstreamu sa nekoná :D
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Jedna perlicka odfotena z vlaku
Prílohy
Punk je smrt :D
Punk je smrt :D
LordHaart
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LordHaart »

Dieg0 napísal:Jedna perlicka odfotena z vlaku
nooo.. to uz dnes neni nic vynimocne :D uz som videl aj take ze "Punx no death!" a tak :lol:
Necro
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Necro »

Falcoxxx napísal: ale vadi mi ked robite bordel.
a HIP-HOPeri bordel nerobia??? :?:
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

chodte už do pi*e s tymi vašimi členeniami na hip hoperov,punkačov atd ked je človek hovado tak bordel robi a nemusi ho robit len preto ze je clenom tej onej hocijakej stupidnej skupiny imho zas ale myslim ze nackovia su nackami len aby mohli robit bordel
Frankie
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankie »

tiež ide nejak začleňovanie sa do nejakého štýlu mimo mňa... dosť ma už zaškatuľkováva okolie, ešte si sám okolo seba stavať steny, to by mi chýbalo....
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

M142 napísal:ehm a nemal si náhodou pred dvoma rokmi práve 14?No neviem nebolo to tak dávno ako si tu písal o "svojom" punku a tak?No si sa asi trochu sekol nie Smile
Nie, pred tromi(teda o chvíľu budem mať 17) a chceš mi povedať, že človek za tri roky musí byť rovnaký?.. :) nesranduj.. čím sme starší, tým sa názory menia.. :wink: a tak sa zmenil aj ten môj.. :) ale stále som ostal so svojimi kamarátmi a stále chodím na koncerty.. a stále robím to, čo ma baví.. :)
iwkx
Novice
Novice

Príspevok od používateľa iwkx »

Ja nesom punker ale mam ich okolo seba ale suhlasim zo vsetkym co robia a pocuvam ich hudbu a hlavne som za odboj proti nackom takze punk not dead a ANTIFA do toho :boj: :pivko:
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

PUNK je zabava ...hudba ani tak nie :) ...mame v nasom meste par kapiel no len jednu dobru tak chodime do poga :) je to fajn

>> ak by sa niekto urazil, hral som v punkovej kapele tak viem ze o velkej muzike sa neda moc vraviet

sem tam vypocujem aj pop-punk ..americke kapelky a tak
Napísať odpoveď