Drogy

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Skusil si niekedy drogy?

Ano
441
47%
Nie
116
12%
Raz to skusim
45
5%
Nikdy
328
35%

Celkom hlasov: 930

RoC.k
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoC.k »

koks sa moze ako bolo spominane snupat , do žil , ale moze sa tiez aj fajcit
Kokain ovplivnuje vsetky oblasti nervovej sustavy , pôsobi povzbudzujuco , potlaca strach a hlad , vycerpanost , zvysuje telesnu teplotu , tepovu frekvenciu a obsah cukru v krvi,,, po poziti dochadza k stavom uzkosti.
opojenost sa dostavy takmer okamzite ale trva velmi kratko a abstinencne priznaky su intenzivne a môzu trvat aj niekolko dni . jeho uzivanie okrem vela fyzickych kolapsov sposobuje tiez nervozitu , impotenciu , sklony k nasiliu a egoizmus .. psychicka zavyslost je velmi silna ........

vyraba sa z neho aj crack ktory je ovela silnejsi , nesmie sa miesta s inymi drogami pretoze sposobuje okamzitu smrt . ma najvecsi potencial zavyslosti

.. za gramaticke chyby sa ospravedlnujem :roll: a aby ste si nieco nemysleli tak toto mam z referatu na chemiu o alkaloidoch :oops:

aj ked som mal dakedy nejake pochybnosti o tom ake su niektore drogy zle , tak po precitani tychto referatov o vsetkych typoch drogach ruky prec od vsetkeho podobneho , odporucam si take veci precitat kazdemu a potom si kazdy rozmysli ci s tym svinstvom zacne dakedy alebo nie
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

RoC.k napísal:aj ked som mal dakedy nejake pochybnosti o tom ake su niektore drogy zle , tak po precitani tychto referatov o vsetkych typoch drogach ruky prec od vsetkeho podobneho , odporucam si take veci precitat kazdemu a potom si kazdy rozmysli ci s tym svinstvom zacne dakedy alebo nie
No, ja zase odporúčam prečítať si knihu Memento (autor Radek John), alebo pozrieť si film Requiem for a Dream
joejoe
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa joejoe »

a to akoze uz ludia nevedia co od debility ??? omg nech si fajcia travu nejaky debili ktory to robia umyselne z vlastenj "debility" lae male deti ktore ani neviedia o co ide....vsak by som im nedal ani kavu , kolu (kofein) a travu... :roll:
matoa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matoa »

2 krat som si dal travu ale poviem vam, ze zabavit sa da aj zadarmo s neprehulenou hlavou... skoda penazi..

btw.. byvali spoluziak zacinal s travou, myslel som ze da LSD a potom mozno tvrdsie, ale on presiel hned na tvrdsie...
a este aj jeho frajerka chodi dopichana...
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

matoa napísal:btw.. byvali spoluziak zacinal s travou, myslel som ze da LSD a potom mozno tvrdsie, ale on presiel hned na tvrdsie...
a este aj jeho frajerka chodi dopichana...
Osobnosť, prostredie, spoločnosť, sebakontrola...
To, že by mohla byť ganja mostom k tvrdším drogám sa nedá vyvrátiť, ale ani potvrdiť...
Je to výhradne subjektívna záležitosť, ale podobných prípadov ako si spomenul je pomerne dosť (aj to je v mentalite človeka)...
Kesoman
Star
Star

Príspevok od používateľa Kesoman »

Vyrob si svoj kokain video, mna presla chut . . . :smt078 , ked som videl kolko chemie sa tam dava na reakciu (vid kyselina sirova, cpavok-amoniak, benzin)
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

študentom podali v jedálni polievku s extázou
  • žeby chceli zvýšiť sústredenosť študentov?
afa
Expert
Expert

Príspevok od používateľa afa »

lukasione napísal:piko,heroin,durman...heroin mam skoro kazdy den :?
a kolko uzivas tieto drogy a ty si taky bohaty ze kazdy den si dovolis dat heroin a durman kolko krat a tiez piko, som velmi zvedavy lebo podla mojich skusenosti si mal byt davno mrtvy.
32cupo
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 32cupo »

tvrde drogy nikdy !!! :x
podla mna je to drahe svinstvo a necem zit do 30 a potom zdochnut dade pod mostom ako daky pes
staci ked vidim dakych ludi na obrazku alebo na nete ako koncia necem skoncit ako oni
psyrayt
Novice
Novice

Príspevok od používateľa psyrayt »

ma tu niekto skusenosti s lsd?
potrebujem dake informacie od cloveka co to uz skusil,dik
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

psyrayt napísal:ma tu niekto skusenosti s lsd?
co by si potreboval, moj? :)
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

psyrayt napísal:ma tu niekto skusenosti s lsd?
Jen se ptej :D
psyrayt
Novice
Novice

seruste, tak potrebujem vedet to co by som mal vedet ked chcem dat trip, ci si mam dat cely alebo iba polku,ked to bude moj prvy papier v zivote a ci nebude vadit ked dam den predtym kolo ci to kolo moze nieco pokazit alebo naopak, a hlavne som sa nikde nedocital o fobiach spojenych s uzivanym lsd...ak mam "fobiu" z niecoho ci by ma nemohlo z toho je*** ked budem vytripovany,,
ja nemam tu fobiu ako diagnozu nebol som s tym nikdy u doktora atd a myslim ze to neni az nejaka silna fobia, no viem ze keby ma to chyti v stavoch by som sa asi posral,, dik za vase skusenosti a vedomosti kamosi
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

no mnozstvo tripu zavisi hlavne od tvojej psychiky a skusenosti s halucinogenmi. doporucujem zacat s polkou... pre istotu. takisto neviem ci je dobry napad davat si koleso den predtym, urcite to odcerpa fyzicke a psychicke sily, ajked tu polku by si este mohol vykryt.
je uplne prirodzene, ze pred pozitim niecoho takehoto mas obavy. predsalen su to pre teba nezname vody. skus vsak mysliet hlavne na to, ze to bude novy zazitok a ako si to uzijes, strach nechaj bokom. ak zvolis spravny "set & setting" vsetko bude v poriadku. najlepsie je byt na nejakom kludnom mieste s ludmi, ktorych dobre poznas a vies, ze nebudu vyvadzat veci, ktore ti mozu stav pokazit. ked si na tripe tak naladu ti menia hlavne podnety z okolia, teda ak bude dobra atmosfera tak ti urcite nepridu na rozum nejake strihy a fobie. preto este raz zdoraznujem: maj okolo seba dobru partiu, nie ze ta niekto zacne strasit alebo robit si z teba srandu a podobne veci, ktore ti pomozu k "bad tripu".

gl & hf ;)
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

LSD a vojaci CS ludovodemkratickej armady
... re=related
taurus666
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa taurus666 »

jackb napísal:LSD a vojaci CS ludovodemkratickej armady
... re=related
no to je zo 60-tych rokov,ze?vtedy bolo LSD u nas dostupne,vyrabala to Spofa myslim
a pervitin(metamfetamin) sa da ziskat napr. v USA uplne v pohode aj legalnou cestou na predpis http://www.ovationpharma.com/products.php?prodid=1
ale aj ine taketo latky-zalezi to na okolnostiach.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Odporucam aj toto video
Liecba chorob pomocou LSD...
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

taurus666 napísal:no to je zo 60-tych rokov,ze?vtedy bolo LSD u nas dostupne,vyrabala to Spofa myslim
a pervitin(metamfetamin) sa da ziskat napr. v USA uplne v pohode aj legalnou cestou na predpis http://www.ovationpharma.com/products.php?prodid=1
ale aj ine taketo latky-zalezi to na okolnostiach.
myslem ze su to 60te. no vtedy cely svet skusal co to urobi... niekde je asi rovnako stare video ako v US testovali na macke
oni vtedy vselico skusali a my sa dne chytame za hlavu.... mozno ja nasi vnuci sa budu ked uvidia co sme dorabali my...
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

GothaR napísal:Odporucam aj toto video
Liecba chorob pomocou LSD...
tiez dobra reportaz:
ten pokus na maliarovi je brutalny :)
psyrayt
Novice
Novice

malo by to byt na kludnom mieste? ked si ho dam na party? tam je pre mna uzasna atmosfera a dobra partia ties, by som chcel dat prave tam, lebo si myslim ze tam si to najviac asi uzijem, ci moze mi vadit ten hluk? ta hudba? myslis,,dik
Napísať odpoveď