Mestska hromadna doprava vo vasom meste...

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
tomek00
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa tomek00 »

MDH v mojom meste sa zacina zlepsovat nakolko su v BB dve MHD (zvolenska a bystricka) no a tak pekne mezdi sebou zapasia.. Zvolencania maju pekne vyvesene casy ze kedy chodia busy.. Bystricania najnovsie zaviedli kyvadlovu dopravu a prichadzaju asi pat minut pred konkurenciou.. tak potom Zvolenu vela neostane :D
som zvedavy na dalsi tah zo strany BB :lol: :smt063
un_know
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa un_know »

v lete je to najhorsie ked su neskutocne teploty a este tam pride banda romov co neskutocne smrdia....to sa uz fakt neda vydrzat... :D
matoa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matoa »

Nastastie taketo veci ja nemusim pouzivat... Autobusom idem len raz za cas na polikliniku, co je na druhej strane mesta na kopci. A aj to len cez zimu. Cez leto chodim na biku.
Jimmy
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jimmy »

Ja cestujem kazdy den aspon raz a to okolo pol hodiny. Sice uz som si zvykol na ukrutne teplo v lete, na sprostych ludi a drze decka, ale obcas vas niekto tak nas*re, napr. nejaky ten revizor, ktory vas kontroloval tyzden dozadu a nic, a teraz zrazu zistil, ze vasa preukazka na zlavu je neplatna, je**e vam pokutu a chce aby ste ju prisli zaplatit v den ked maturujete, tak to je fakt zazitok..... :x
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

MHD v Ba - ráno a poobede je to pekelné, niet si kde sadnúť, občas ani kde stáť. Občas mi to ráno pripadá ako útok dôchodcov a poobede ako študentská párty. O nočných spojoch za nekresťanský peniaz radšej pomlčím...
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

dorbe su aj hlasky typu...
"Posuňte sa tam vzadu.." alebo "Ved tam je este miesto, potlacte sa!!" :D vtedy adrenalin vyskoci na maximum.. aj ked niekedy vzadu fakt je miesta ze by tam mohol clovek lezat a vpredu na schodikoch 10 ludi natlacenych
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Ked sa v Kosiciach zacali pouzivat tie tlacitka na elektrickach tak to ste mali vidiet, do elektricky ktora ma na jednej strane 5 dveri cela zastavka nastupovala jednymi dverami :D
joejoe
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa joejoe »

nono ziadne MHD to na orave neni ;) :P :lol: mozno je ale o tom nefim :lol: :lol: ja chodim do skoly takzvanou oravkou su to velmy stare vlaky :? ale uz kupili jeden novy po tych 10rokoch ci 13 rokoch :lol:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

joejoe napísal:nono ziadne MHD to na orave neni ;) :P :lol: mozno je ale o tom nefim :lol: :lol: ja chodim do skoly takzvanou oravkou su to velmy stare vlaky :? ale uz kupili jeden novy po tych 10rokoch ci 13 rokoch :lol:
ked ma nejaky vlak 10 rokov tak je to este relativne novy voz :D
Napísať odpoveď