MDH v mojom meste sa zacina zlepsovat nakolko su v BB dve MHD (zvolenska a bystricka) no a tak pekne mezdi sebou zapasia.. Zvolencania maju pekne vyvesene casy ze kedy chodia busy.. Bystricania najnovsie zaviedli kyvadlovu dopravu a prichadzaju asi pat minut pred konkurenciou.. tak potom Zvolenu vela neostane
som zvedavy na dalsi tah zo strany BB
Nastastie taketo veci ja nemusim pouzivat... Autobusom idem len raz za cas na polikliniku, co je na druhej strane mesta na kopci. A aj to len cez zimu. Cez leto chodim na biku.
Ja cestujem kazdy den aspon raz a to okolo pol hodiny. Sice uz som si zvykol na ukrutne teplo v lete, na sprostych ludi a drze decka, ale obcas vas niekto tak nas*re, napr. nejaky ten revizor, ktory vas kontroloval tyzden dozadu a nic, a teraz zrazu zistil, ze vasa preukazka na zlavu je neplatna, je**e vam pokutu a chce aby ste ju prisli zaplatit v den ked maturujete, tak to je fakt zazitok.....
MHD v Ba - ráno a poobede je to pekelné, niet si kde sadnúť, občas ani kde stáť. Občas mi to ráno pripadá ako útok dôchodcov a poobede ako študentská párty. O nočných spojoch za nekresťanský peniaz radšej pomlčím...
dorbe su aj hlasky typu...
"Posuňte sa tam vzadu.." alebo "Ved tam je este miesto, potlacte sa!!" vtedy adrenalin vyskoci na maximum.. aj ked niekedy vzadu fakt je miesta ze by tam mohol clovek lezat a vpredu na schodikoch 10 ludi natlacenych
Ked sa v Kosiciach zacali pouzivat tie tlacitka na elektrickach tak to ste mali vidiet, do elektricky ktora ma na jednej strane 5 dveri cela zastavka nastupovala jednymi dverami
nono ziadne MHD to na orave neni mozno je ale o tom nefim ja chodim do skoly takzvanou oravkou su to velmy stare vlaky ale uz kupili jeden novy po tych 10rokoch ci 13 rokoch
joejoe napísal:nono ziadne MHD to na orave neni mozno je ale o tom nefim ja chodim do skoly takzvanou oravkou su to velmy stare vlaky ale uz kupili jeden novy po tych 10rokoch ci 13 rokoch
ked ma nejaky vlak 10 rokov tak je to este relativne novy voz