Ing. FijoK: Ale vidim tam paragraf 5, bod (3) Osoba sediaca na sedadle vozidla povinne vybavenom bezpečnostným pásom je povinná byť počas jazdy týmto pásom riadne pripútaná.
Môj učitel v autoškole vravel, že za to nesie zodpovednosť vodič, ak má v aute nepripútaných pasačierov. V novele zákona by ale malo byť už to, že je každá osoba zodpovedná za seba. T.j. pokutu bude platiť ona, nie vodič. Zatiaľ však po starom...
Mate nejake dobre stranky kde su testy z autoskoly a kde sa da testovat online, cize vyplnim test a ten mi vyhodnoti, ukaze nespravne odpovede a cas za ktory som to vyplnil? Nieco co je aktualne a nie su tam chyby a ani stare otazky. Dakujem, K+.
heker napísal:Mate nejake dobre stranky kde su testy z autoskoly a kde sa da testovat online, cize vyplnim test a ten mi vyhodnoti, ukaze nespravne odpovede a cas za ktory som to vyplnil? Nieco co je aktualne a nie su tam chyby a ani stare otazky. Dakujem, K+.
heker napísal:Mate nejake dobre stranky kde su testy z autoskoly a kde sa da testovat online, cize vyplnim test a ten mi vyhodnoti, ukaze nespravne odpovede a cas za ktory som to vyplnil? Nieco co je aktualne a nie su tam chyby a ani stare otazky. Dakujem, K+.
Ja som si stiahol na lamkach Auto_skola_2007 a je to vlastne program v ktorom su spracovane testy, presne tie iste... (no ak je ten test na alme pravy test tak potom su rovnake)
cafte neviete nieco o tom ze od septembra by sa k autoskole mali pridat aj dake psychologicke testy a ze ked povie psycholog ze si nepresiel tak ze nedostanes nikdy vodicak? Neviete niekto o tom nieco? Som to pocul od jedneho kamarata a neviem co je natom pravdy...
MurphY napísal:od 1.oktombra ale este to nie je iste.. ale tak urcite to schvalia lebo z ich penazenky tie peniaze nejsu ALE Z NASICH!!
dnes sa o tom rokuje...a cital som niekde, ze vodicky na B vyjde na 12 000 - 29 000, co je uz podla mna prehnane vela...bolo to zo vsetkymi poplatkami apd...chvalabohu ze uz mam vodicky a toot ma uz necaka...nezavidim to nikomu...
V 18 si môže spraviť na motorku do 25kW, alebo s pomerom 0,16 kW/kg. Tie s vyšším výkonom tuším od 21 rokov, alebo po preukázaných 2 rokoch praxe (čo by ma btw zaujímalo ako treba dokazovať).
Ináč akurát dnes som spravil vodičák (B) pri jednom s najprísnejších komisárov v BB Slavomírovi Lunterovi
Vesper napísal:V 18 si môže spraviť na motorku do 25kW, alebo s pomerom 0,16 kW/kg. Tie s vyšším výkonom tuším od 21 rokov, alebo po preukázaných 2 rokoch praxe (čo by ma btw zaujímalo ako treba dokazovať).
Ináč akurát dnes som spravil vodičák (B) pri jednom s najprísnejších komisárov v BB Slavomírovi Lunterovi
gratulujem, a este sa chcem opytat, (teoreticky)ked dosiahnem vek 21 rokov tak netreba uz preukazovat tie dva roky vsak ? a teda mu mozem povedat ze ak pocka 3 roky tak si moze konecne kupit to jeho vysnivanu 1000ccm mam pravdu ??
Vesper napísal:V 18 si môže spraviť na motorku do 25kW, alebo s pomerom 0,16 kW/kg. Tie s vyšším výkonom tuším od 21 rokov, alebo po preukázaných 2 rokoch praxe (čo by ma btw zaujímalo ako treba dokazovať).
Slavo L. a prisny? si robis srandu, nie? nebyt jeho robim skusky u Bacu do dnesnych dni.
Mozno to je preto, ze Luntner robi takmer vsetky jazdy uz par rokov a neprehliada chyby, potom je jasne, ze vyrazil najviac ludi a, ze ho potom kazdy ohovara Ja mam koncom juna skusky, asi s Luntnerom, uz sa tesim