Vodicak

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Fiju
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Fiju »

http://www.minv.sk/legislativa/315premavka.htm

paragraf styri. v povinnostiach vodica sa nic take nepise
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ing. FijoK: Ale vidim tam paragraf 5, bod (3) Osoba sediaca na sedadle vozidla povinne vybavenom bezpečnostným pásom je povinná byť počas jazdy týmto pásom riadne pripútaná.
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

ano, ale nesie zodpovednost sama za seba
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

Môj učitel v autoškole vravel, že za to nesie zodpovednosť vodič, ak má v aute nepripútaných pasačierov. V novele zákona by ale malo byť už to, že je každá osoba zodpovedná za seba. T.j. pokutu bude platiť ona, nie vodič. Zatiaľ však po starom...
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Mate nejake dobre stranky kde su testy z autoskoly a kde sa da testovat online, cize vyplnim test a ten mi vyhodnoti, ukaze nespravne odpovede a cas za ktory som to vyplnil? Nieco co je aktualne a nie su tam chyby a ani stare otazky. Dakujem, K+.
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

heker napísal:Mate nejake dobre stranky kde su testy z autoskoly a kde sa da testovat online, cize vyplnim test a ten mi vyhodnoti, ukaze nespravne odpovede a cas za ktory som to vyplnil? Nieco co je aktualne a nie su tam chyby a ani stare otazky. Dakujem, K+.
no tak nejake testy su tu, aj tu, a i tu :) a hlavne TU
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

heker napísal:Mate nejake dobre stranky kde su testy z autoskoly a kde sa da testovat online, cize vyplnim test a ten mi vyhodnoti, ukaze nespravne odpovede a cas za ktory som to vyplnil? Nieco co je aktualne a nie su tam chyby a ani stare otazky. Dakujem, K+.
skus sa pozrieť na http://www.autoskola-alma.sk/testy.php?id=01 ked som robil skušky ja, mal som presne tieto verzie testov :wink:
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Old Dirty Bastard - Na Alme nefunguje prepinanie testov, ja tam mam stale rovnaky test.
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

aha fakt, tam maju nejaku chybu teraz pozeram.. no tak čo už, sorry, mne to šlo vtedy v poho :?
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Ja som si stiahol na lamkach Auto_skola_2007 a je to vlastne program v ktorom su spracovane testy, presne tie iste... (no ak je ten test na alme pravy test tak potom su rovnake)
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

cafte neviete nieco o tom ze od septembra by sa k autoskole mali pridat aj dake psychologicke testy a ze ked povie psycholog ze si nepresiel tak ze nedostanes nikdy vodicak? :lol: Neviete niekto o tom nieco? Som to pocul od jedneho kamarata a neviem co je natom pravdy...
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

a ma to platnost odkedy?
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

od 1.oktombra ale este to nie je iste.. ale tak urcite to schvalia lebo z ich penazenky tie peniaze nejsu ALE Z NASICH!!
DYLYNO
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DYLYNO »

MurphY napísal:od 1.oktombra ale este to nie je iste.. ale tak urcite to schvalia lebo z ich penazenky tie peniaze nejsu ALE Z NASICH!!
dnes sa o tom rokuje...a cital som niekde, ze vodicky na B vyjde na 12 000 - 29 000, co je uz podla mna prehnane vela...bolo to zo vsetkymi poplatkami apd...chvalabohu ze uz mam vodicky a toot ma uz necaka...nezavidim to nikomu...
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

spoluziak si chce urobit vodicak na motorku nad 50ccm, ale nevie ze do kolko ccm... vravy ze tam je nejaka hranica kedze ma len 18 rokov,....

takze ako 18 rocny ci moze spravit vodicak na motorku s akym maximalnym obsahom motora ? popripade kolko kW/PS ?
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

V 18 si môže spraviť na motorku do 25kW, alebo s pomerom 0,16 kW/kg. Tie s vyšším výkonom tuším od 21 rokov, alebo po preukázaných 2 rokoch praxe (čo by ma btw zaujímalo ako treba dokazovať).
Ináč akurát dnes som spravil vodičák (B) pri jednom s najprísnejších komisárov v BB Slavomírovi Lunterovi :aasmile3:
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

Vesper napísal:V 18 si môže spraviť na motorku do 25kW, alebo s pomerom 0,16 kW/kg. Tie s vyšším výkonom tuším od 21 rokov, alebo po preukázaných 2 rokoch praxe (čo by ma btw zaujímalo ako treba dokazovať).
Ináč akurát dnes som spravil vodičák (B) pri jednom s najprísnejších komisárov v BB Slavomírovi Lunterovi :aasmile3:
gratulujem, a este sa chcem opytat, (teoreticky)ked dosiahnem vek 21 rokov tak netreba uz preukazovat tie dva roky vsak ? a teda mu mozem povedat ze ak pocka 3 roky tak si moze konecne kupit to jeho vysnivanu 1000ccm mam pravdu ??
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Vesper napísal:V 18 si môže spraviť na motorku do 25kW, alebo s pomerom 0,16 kW/kg. Tie s vyšším výkonom tuším od 21 rokov, alebo po preukázaných 2 rokoch praxe (čo by ma btw zaujímalo ako treba dokazovať).
Slavo L. a prisny? si robis srandu, nie? nebyt jeho robim skusky u Bacu do dnesnych dni.
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

AXO napísal:gratulujem, a este sa chcem opytat, (teoreticky)ked dosiahnem vek 21 rokov tak netreba uz preukazovat tie dva roky vsak ?
Keď už máš 21 tak už si ho môžeš robiť bez ohľadu na prax.
jackb napísal:Slavo L. a prisny? si robis srandu, nie? nebyt jeho robim skusky u Bacu do dnesnych dni.
Vačšina spolužiakov je na neho poriadne agresívna, lebo ich dosť povyrážal. Ja neviem, našťastie som s iným nerobil a už ani nebudem :)
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

Mozno to je preto, ze Luntner robi takmer vsetky jazdy uz par rokov a neprehliada chyby, potom je jasne, ze vyrazil najviac ludi a, ze ho potom kazdy ohovara :) Ja mam koncom juna skusky, asi s Luntnerom, uz sa tesim :D
Napísať odpoveď