Vyhrali ste?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Silmer
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

co vsetko ste uz vyhrali ?

Príspevok od používateľa Silmer »

vyhrali ste uz niekedy nieco? a co? oblecenie, auto,vonavky atd...
a kde sa vam to podarilo.. (tombola , v radiu..atd :) )
otazka je polozena, tak piste piste piste :)

a ze ste vyhrali peniaze, tak to nemusite pisat..., lebo to vyhral snad kazdy niekedy kto si bol vsadit 8)
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

vyhral som jediny raz v zivote. bolo to na koncerte a vstupne bola aj tombola. uzky okruh ludi, dobra atmosfera, plno blbosti (citaj haruburdia) v tombole. vyhral som softbalovu raketu :D vlastne kazdy nieco vyhral :D kazdopadne ma to potesilo. len potom ist o 3 v noci domov s takou kriklavo zelenou detskou raketou... vyzeralo to zrejme divne :D okrem toho som nevyhral absolutne nic :)
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

vyhral som ramcek na foto a DVD na euro26.sk :D (cinsky film, ktory som po 30 min vypol, lebo som nevedel kto je kto, vsetci sa mi zdali rovnaki), vyhry v olympiadach a pod. nepocitam, peniaze som nevyhral

a este ked som bol malicky, tak v tombole na MDD som vyhral velku striekaciu zbran so zasobnikom na chrbat :twisted:

// este sa "pochvalim" za kamosa :) ... asi tyzden dozadu mu prisiel notas, ktory vyhral na mycokezone :)
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Rocne predplatne PC REVUE + nejake cdcka a blbosti... V relacii ONLINE co kedysi ficala na STV2. Potom vo FUNku a kedysi este v D.C.A. radiu dokopy asi 10 CD, par triciek, dve VHSky a listky na par akcii. Potom som za kody vyhral plecniak Marlboro + zapalovace. Aj tricko EuroTel som kedysi vyhral. Naposledy som vyhral tricko Durex, asi pred dvoma tyzdnami. Do sutazi sa zapajam len obcas, vacsinou cez net alebo cez SMS (nie vsak SMS sutaze pre pol naroda, ale vacsinou len zbieracky kodov).
Plexxak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Plexxak »

Noo na tombolach som uz vyhral dva krat, vacsinou som sa ich zucastnoval pocas silvestra a podobne... jeden rok som vyhral trojposchodovu tortu a rok nato sustavu skrin do obyvacky, tu sustavu som ale posunul do dalsieho losovania, kedze som ju ani nepotreboval ani sa mi nepacila... A televizor, ktory som vtedy chcel vyhrat som nevyhral :(

Inak som vyhral este v rulete 100 sk a vzapati o den nato 400 prehral :?
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

k6 napísal:Rocne predplatne PC REVUE + nejake cdcka a blbosti... V relacii ONLINE co kedysi ficala na STV2. Potom vo FUNku a kedysi este v D.C.A. radiu dokopy asi 10 CD, par triciek, dve VHSky a listky na par akcii. Potom som za kody vyhral plecniak Marlboro + zapalovace. Aj tricko EuroTel som kedysi vyhral. Naposledy som vyhral tricko Durex, asi pred dvoma tyzdnami. Do sutazi sa zapajam len obcas, vacsinou cez net alebo cez SMS (nie vsak SMS sutaze pre pol naroda, ale vacsinou len zbieracky kodov).
ako pozeram stastny to clovek :D ja som zial nevyhral v zivote nikdy ale absolutne nidky nic :)
robbiee
Star
Star

Príspevok od používateľa robbiee »

V tychto veciach mam dost stastie :)
mobil (motorola v3i, vo funradiu), iPod shuffle (z activie), fotak (olympus c370 zoom, v kine :P), kedysi davnejsie otec chladnicku, dve dost drahe hry od albi... viac toho bolo...
vsetci ludia mi potom hovoria ze som stastny bastard, pricom oni sa do ziadnej sutaze nezapoja...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

zopár diplomov

do súťaží typu pošli niečo a my ťa nevyžrebujeme sa nezapájam
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

pastelky pi*o.. za zber papiera v piatej triede... som to tyzden nemohol rozdychat
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Mne minule prisiel Rayman z brlohu, taky som bol stastny jak male detto :D
Aj ked to asi hrat nebudem, potesi.
mmv38
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa mmv38 »

az na par korun v bingu holý K***T
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

Zopár školských súťaží...
a potom občas lucky tiket, dvakrát hudobné cd v súťažiach a niečo v pokri...
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

matne si spominam ako maly chalan som bol s babkou v meste a chcel som aby mi kupila stieraci los , strasne am to bavilo ich zoskrabavat :P a vtedy som vyhral 1000sk :) chlapik co predaval losy sa vtedy zacal rozkrikovat na cele namestie nieco v tom zmysle " kupujte losy tento chlapec prave vyhral 1000 korun " :D babka mi vtedy kupila nejaku hracku a ja som bol super stastny :-) inac som vela veci nevyhral ... teda ak neratam 500sk za moj prvy a posledny pokus hrat ruletu :P
Cavour
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Vyhra

Príspevok od používateľa Cavour »

Ja som vyhral novucicky Renault Twingo II s vybavou fajnou a s plnou nadrzou. Skoda ze len na tyzden ;(( Bol som asi len na par minut v carrerfoure, isiel osm okolo tempusu, caja mi dala do ruky letacik ze mam vyplnit. tak som narychlo vyplnil a hodil kam trebalo. Prisiel som domov a mi zavolali ze som vyhral ;)))

Som ho fajne zabehol aspon ;)) sikovne, vykonne male auticko.
mito85
Star
Star

Príspevok od používateľa mito85 »

no ja som akurát na základnej získaval knihy a podobné blbosti za prospech ale nevyhral som ani prd
prihlásil som sa do tej súťaže na jojke- páli vám to ale ani po roku ma nepozvali a sto smsiek im posielať nebudem- takže asi tak
no a potom nám stále chodilo z reader daidžest výber že sme vyhrali auto- ale to prišlo asi 2 miliónom ludí na SR :lol:
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Ja osobne nic, iba to ze som nemusel platit biliard, lebo som vyhral. :D
Inac mama vyhrala zopar rokov dozadu chladnicku, daewoo, potom, bezdrotovy telefon daewoo a nakoniec aj auto daewoo nexia, a to vsetk ov spevackych sutaziach.
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

No tak na co si spominam bol stojan na mobil + nejake kravinky na diskoteke za najlpejšieho tanečnika 8) inak nič
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

fu tak mňa taketo stastie obchadza obchadza..
ked som bol decko tak som vyhral v KENO 10 pat korun.. to je asi vsetko.. :D
Jelko4
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jelko4 »

my sme akoze "vyhrali" dovolenku bud pre 4 ludi bez leteniek alebo pre 2 aj s letenkami.Povedali ze staci ked si pre to prideme do BA a oni nam odprezentuju ich firmu a to je vse.Nezdalo sa nam to ze len tak by vyhral niekto kto s touto firmou necestoval a tak ako som hladal na nete tak volali dost vela ludom.Nedajte sa nachytat.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Jelko4 napísal:my sme akoze "vyhrali" dovolenku bud pre 4 ludi bez leteniek alebo pre 2 aj s letenkami.Povedali ze staci ked si pre to prideme do BA a oni nam odprezentuju ich firmu a to je vse.Nezdalo sa nam to ze len tak by vyhral niekto kto s touto firmou necestoval a tak ako som hladal na nete tak volali dost vela ludom.Nedajte sa nachytat.
Soms i spomenul na to, ze my sme tiez raz davno "vyhrali" veceru pre rodinu, tak sme si boli posediet do restauracie, pakanie bolo fajne, az nato, ze nam to tam zneprijemnovali prezentovanim nejakych paplonov :D
Napísať odpoveď