Čo vám vadí na Slovensku?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Čo vám vadí na Slovensku?

Politika
91
51%
Kalamita
2
1%
Príroda
4
2%
Smog
7
4%
Chudoba
58
33%
Nic
16
9%

Celkom hlasov: 178

moni19
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa moni19 »

mne vadi hlavne mentalita niektorych ludi...vladne tu strasna zavist a neprajnost.a k tomu urciti ludia maju velmi konzervativne nazory...nevravim,ze vsetci su taki ale dost casto sa s nimi stretavam...a samozrejme, nasi romski spoluobcania :D
RoC.k
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoC.k »

Frankie napísal:slováci.. aa vlastne celkovo bez ľudí by to tu bolo krajšie
heh , aj tak by sa to dalo vyriesit , ale su aj vynimky , nehadz vsetkych do jedneho vreca :roll:
Dizzy
Star
Star

Príspevok od používateľa Dizzy »

tiez mi niekedy vadi mentalita ludi. hlavne ta nestastna zavist a vztahovacnost. v kazdom narode sa ale najdu dobri a ti lepsi ;)
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jeremy »

pridal by som jednu kategoriu... blby az dementny ludia

viem ze taky su vsade ale niekedy mam pocit ze na slovensku je toho az extremne vela
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Tiez mi vadia ludia typu primitiv..Avsak tych clovek stretne vsade po svete.

Najviac mi na Slovensku vadi nizka zivotna uroven s cim iste suvisi aj politicka situacia.Mentalita slovenskych ludi,ktory sa po tom,ako sa dostanu k politickej moci nabaluju a nabaluju...Korupcia.Spravanie sa slovenskych politikov je HANBA.
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

vadit mi vadia asi len cigani, ktori tu robia bordel... ti slusny su v pohode, nemam proti nim nic. to je asi vsetko, co vytknem Slovensku.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Ujo Marky napísal:Ale nerob... Co tam po ciganoch ze nam minaju peniaze sak mi sa o nich musime starat :lol: Najlepsie je ze toto hlasia iba Ty co majetok nemaju vobec :P Pretoze oni na ciganov nikdy nic nedali... Hlavny nepriatel slovenska su urcite zly hnusny rasisti ktory nemaju radi mierumilovnych ciganov. Hlavnym nepriatelom slovenska su predsa fasisti nato nezabudajte :lol: Pretoze kebyze tu nejsu fasisti tak sme ekonomicky vyzsie ako USA a Kanda a Arabske Emiraty dokopy! Za vsedko mozu iba fasiti pretoze raz nahanal tlsty nacek Diega, zjavne nestihol ujst a ma vazne poskodenie hlavy :lol:
Fasisti su najmensi problem a jedina ich cinnost je ozieranie a pindanie do ostatneho Slovenskeho odpadu.
Podla mna su najhorsi politici, pretoze na Slovensku ziadnej strane nejde o ludi a o tuto krajnu. Potom este ludia ktory "maju u riti" pretoze taky dokazu iba pindat a ked dojde rad na nich aby nieco spravili tak zrazu su ticho.
Ked vidim cigana ako beha po Hlavnej stanici a predava boxeri, noziki a vonavky nieje mi vobec luto, som priam rad ze takyto ludia nerobia nic dolezite. Na druhej strane ked idem rano do skoly a pozeram ako 70 rocny dedko musi zametat ulicu aby mal na dostojny zivot a stara pani musi chodit rano niekam do lesa a potom predavat kvetiny v podchode je mi na vracanie, a pritom si ciganska rodinka vysedava v bytoch postavenych za ich peniaze.
Prepac ale nejak som nepostrehol ze taoto tema by sa volal "Co je najvacsi problem Slovenska?".Nevravim ze cigani niesu problem a velky.Su.Len vravim ze mi vadia sprosti rasisti ktorych ked sa opytas "Co je to rasizmus" tak ti odpovie "Cigani".Ani ja nackov nehadzem do jedneho vreca a dokonca poznam aj jedneho dobreho nacka.Nepaci sa mi len ich sprosta ideologia.Uz si rozumieme?
Napísať odpoveď