Čo vám vadí na Slovensku?
Tiez mi vadia ludia typu primitiv..Avsak tych clovek stretne vsade po svete.
Najviac mi na Slovensku vadi nizka zivotna uroven s cim iste suvisi aj politicka situacia.Mentalita slovenskych ludi,ktory sa po tom,ako sa dostanu k politickej moci nabaluju a nabaluju...Korupcia.Spravanie sa slovenskych politikov je HANBA.
Najviac mi na Slovensku vadi nizka zivotna uroven s cim iste suvisi aj politicka situacia.Mentalita slovenskych ludi,ktory sa po tom,ako sa dostanu k politickej moci nabaluju a nabaluju...Korupcia.Spravanie sa slovenskych politikov je HANBA.
Prepac ale nejak som nepostrehol ze taoto tema by sa volal "Co je najvacsi problem Slovenska?".Nevravim ze cigani niesu problem a velky.Su.Len vravim ze mi vadia sprosti rasisti ktorych ked sa opytas "Co je to rasizmus" tak ti odpovie "Cigani".Ani ja nackov nehadzem do jedneho vreca a dokonca poznam aj jedneho dobreho nacka.Nepaci sa mi len ich sprosta ideologia.Uz si rozumieme?Ujo Marky napísal:Ale nerob... Co tam po ciganoch ze nam minaju peniaze sak mi sa o nich musime staratNajlepsie je ze toto hlasia iba Ty co majetok nemaju vobec
Pretoze oni na ciganov nikdy nic nedali... Hlavny nepriatel slovenska su urcite zly hnusny rasisti ktory nemaju radi mierumilovnych ciganov. Hlavnym nepriatelom slovenska su predsa fasisti nato nezabudajte
Pretoze kebyze tu nejsu fasisti tak sme ekonomicky vyzsie ako USA a Kanda a Arabske Emiraty dokopy! Za vsedko mozu iba fasiti pretoze raz nahanal tlsty nacek Diega, zjavne nestihol ujst a ma vazne poskodenie hlavy
![]()
Fasisti su najmensi problem a jedina ich cinnost je ozieranie a pindanie do ostatneho Slovenskeho odpadu.
Podla mna su najhorsi politici, pretoze na Slovensku ziadnej strane nejde o ludi a o tuto krajnu. Potom este ludia ktory "maju u riti" pretoze taky dokazu iba pindat a ked dojde rad na nich aby nieco spravili tak zrazu su ticho.
Ked vidim cigana ako beha po Hlavnej stanici a predava boxeri, noziki a vonavky nieje mi vobec luto, som priam rad ze takyto ludia nerobia nic dolezite. Na druhej strane ked idem rano do skoly a pozeram ako 70 rocny dedko musi zametat ulicu aby mal na dostojny zivot a stara pani musi chodit rano niekam do lesa a potom predavat kvetiny v podchode je mi na vracanie, a pritom si ciganska rodinka vysedava v bytoch postavenych za ich peniaze.