cestna policia - vyhovorky pri priestupkoch
-
in your world
Light Star
mne sa raz podarilo znížiť pokutu z 2000 na 500 sk.prikázaný smer bol do prava,lebo tam bola 4 prúdovka. v prípade že by som odbočila do prikázaného smeru,by som sa dostala na dialnicu(obchvat v BA pri AVIONE)a tam som samozrejme nechcela ísť.tak som sa vybrala na druhý smer.a čo sa nestane POLICAJTI
samozrejme, že ma zastavili a hneď vyťahoval bloky.ale ja som ho ukecala že som nechcela ísť na dialnicu, že nemám dialničnú známku ale pritom som dobre vedela, že nie je spoplatnená
samozrejme, že ma zastavili a hneď vyťahoval bloky.ale ja som ho ukecala že som nechcela ísť na dialnicu, že nemám dialničnú známku ale pritom som dobre vedela, že nie je spoplatnená
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Ty od neho občiansky preukaz nemáš čo pýtať, cituj mi zákon, ktorý to policajtovi prikazuje, som fakt zvedavýmarian152 napísal:ja by som si radsej vypytal jeho obciansky, podla zakona je povinny sa na poziadanie nim preukazat, alebo notarsky overenou kopiou jeho OP. Cislo si moze vymyslet - obciansky nie.
-
PACO8
Light Professional
Mozno najdes nejaku fotku sluzobneho preukazu na nete, skus google.
Preukazat sa sluzobnym preukazom je povinny az ked ho ty vyzves. Takisto je povinny ti poskytnut jeho sluzobne cislo ak by si sa chcel u jeho nadriadeneho na neho stazovat pripadne nieco podobne.
erytrocyt tak takeho zakonu sa na 99% nedockas, asi myslel ten sluzobny preukaz.
To znamena ze uz len tym ze ma rovnosatu a na hrudi odznak policajneho zboru s cislom sa ti preukaze + vacsinou povie "obecna policia, mestska policia..."Preukazovanie príslušnosti k obecnej polícii:
(1) Príslušník obecnej polície preukazuje svoju príslušnosť
k obecnej polícii rovnošatou s viditeľne
umiestneným identifikačným číslom, preukazom príslušníka
obecnej polície, ako aj ústnym vyhlásením
„obecná polícia“.
(2) Príslušník obecnej polície je povinný pred zákrokom
preukázať svoju príslušnosť k obecnej polícii. Nemusí
tak urobiť v prípadoch, ak to povaha a okolnosti
zákroku neumožňujú.
(3) Ústnym vyhlásením preukazuje príslušník obecnej
polície svoju príslušnosť k obecnej polícii iba vo výnimočných
prípadoch, keď okolnosti zákroku neumožňujú
túto príslušnosť preukázať rovnošatou alebo
preukazom príslušníka obecnej polície.
Preukazat sa sluzobnym preukazom je povinny az ked ho ty vyzves. Takisto je povinny ti poskytnut jeho sluzobne cislo ak by si sa chcel u jeho nadriadeneho na neho stazovat pripadne nieco podobne.
erytrocyt tak takeho zakonu sa na 99% nedockas, asi myslel ten sluzobny preukaz.
-
erytrocyt
VIP
Paco, ja viem že sa takého zákonu nedočkám, takýto zákon neexistuje. Žiadny policajt ti nie je povinný ukázať občiansky preukaz. Už dávno som väčší nezmysel nečítal. Je povinný ti ukázať služobný preukaz, nie občiansky.
Vyššie píše, že na 99% taký zákon existuje. No musím ho sklamať. Takýto zákon proste nie je a nebude.
Vyššie píše, že na 99% taký zákon existuje. No musím ho sklamať. Takýto zákon proste nie je a nebude.
Ano? To myslíš vážne? Ofotíš nám tvoj občiansky prukaz a uploadneš nám ho na fórum? A nevedia rátať do 6? To si vzal odkiaľ?marian152 napísal:Neni to presne OP, taky zakon som zatial nenasiel, aj ked som pevne presvedceny ze existuje, pretoze potom sa za policajta moze vydavat kazdy kto si zozenie uniformu.
A za pokus to stoji, vypytat si od neho OP, nie? Ked niektori nevedia ani naratat do 6.
-
erytrocyt
VIP
Aha, no tak to je vážne relevantný dôkaz. Môžem sa opýtať koľko máš rokov? A ako dôkaz nám naskenuješ svoj OP. Čo ty na to?marian152 napísal:no logicky ked ja ukazem moj OP policajtovi, mal by aj on mne ukazat svoj, nie? a to ze nevedia naratat do 6 mam odtialto