Chcem sa spytat tych co maturuju z matiky, ze ci dostavali zbierky prikladov ktore mozu mat na ustnej casti, lebo my sme dostali 90 prikladov ale akoze obtiaznost nenormalna, pozeral na to kamarat z ineho gympla a nechapal, on dostal 30 a o dve triedy lahsie priklady...
Retne napísal:Chcem sa spytat tych co maturuju z matiky, ze ci dostavali zbierky prikladov ktore mozu mat na ustnej casti, lebo my sme dostali 90 prikladov ale akoze obtiaznost nenormalna, pozeral na to kamarat z ineho gympla a nechapal, on dostal 30 a o dve triedy lahsie priklady...
O tom som ani nepocul, ale my preberame priamo zadania, teda priamo aj priklady, ktore budu pri zadaniach na matike
Retne napísal:Chcem sa spytat tych co maturuju z matiky, ze ci dostavali zbierky prikladov ktore mozu mat na ustnej casti, lebo my sme dostali 90 prikladov ale akoze obtiaznost nenormalna, pozeral na to kamarat z ineho gympla a nechapal, on dostal 30 a o dve triedy lahsie priklady...
hm najlepsie by bolo keby supnes nejaky priklad semka..
no a my sme dostali asi tiez tolko ale nezdaju sa mi nejake tazke..
no tak musim uznat ze mas tazsie priklady ako my.. nie ze by som tie tvoje nevedel ale na prvy pohlad ma nejak nenapadal na niektore postup riesenia..
kdezto na nase hej
no a potrebujes s niecim pomôct?
Blazeer napísal:by ma zaujimalo ze kolko minut sa maturuje na ustnej (aj jednotlive casti)... staci mi Matika, Informa, Anglina, Slovina ..
no matika a SJ je to 20 minut pokial sa nemylim
ekonimiu mame len na 15 napriklad (gympel)
retne ta kruznica sa da v poho...sak tam mas len podmienky, ze ma sa dotykat bodu T a prechadzat bodom A ... ved aky problem ? bod A si mozes urcite kde chces na tej kruznici.takze s nimi vyje..es. A ten logaritmus tiez nie je tazky.. ved staci ti vediet zaklady riesenia logaritmov. nechcelo sa mi to riesit teraz, ale na prvy pohlad to nevyzera byt tazke. zajtra sa na ten logaritmus kuknem.
stanulik napísal:retne ta kruznica sa da v poho...sak tam mas len podmienky, ze ma sa dotykat bodu T a prechadzat bodom A ... ved aky problem ? bod A si mozes urcite kde chces na tej kruznici.takze s nimi vyje..es.
Ako ja som nechapal tomu prikladu, to akoze staci narysovat kruznicu k na nej bo T (hocikde) potom urobim bod A (opat hocikde)a rarysovat kruznicu tak aby prechadzala tymito dvoma bodmi?
Retne napísal:to akoze len im mam predviest ze viem narysovat take nieco?
jj... mas kruznicu K a na nej bod T to si vies predstavit, ze ? potom narysuj kruznicu K2 tak, aby sa dotykala toho bodu T (teda zaroven kruznice K) a nakoniec niekde na K2 nacmaraj bod A. nemas nic dane, ruky mas volne
stanulik napísal:jj... mas kruznicu K a na nej bod T to si vies predstavit, ze ? potom narysuj kruznicu K2 tak, aby sa dotykala toho bodu T (teda zaroven kruznice K) a nakoniec niekde na K2 nacmaraj bod A. nemas nic dane, ruky mas volne
OK, tak jeden priklad je hotovy, skor som ho nepochopil ako nevedel spravit...
stanulik napísal:jj... mas kruznicu K a na nej bod T to si vies predstavit, ze ? potom narysuj kruznicu K2 tak, aby sa dotykala toho bodu T (teda zaroven kruznice K) a nakoniec niekde na K2 nacmaraj bod A. nemas nic dane, ruky mas volne
ono to potom nema zmysel.. to dokaze nakreslit aj decko...
cudesny priklad