Zarastanie nechtov na nohách
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
ist doktorovimaryinka napísal:ma niekto dobry napad co s tym?
ak sa ti tam dostane dake svinstvo, je to dost mozne. ja by som s navstevou doktora neotalalmaryinka napísal:PS: myslite si,ze mozem dostat sepsu???? / otravu krvi/ mamina ma stale strasi a ja sa potom len bojim, ze dojdem o palec/o nohu
vyskusaj ineho chirurga a daj si vytrhnut cely nechet...mne to zase zacalo robit uz treti krat ale minule to bolo pred rokom na oboch palcoch vtedy mi dal dole polovicu a teraz lava strana...idem si to dat vyytrhnut vzdy lepsie trpet max 1 hodku ako cele dni....viper1993 napísal:tak to mam zas uz treti krat za tri mesiace tentoraz na vonkajsej strane palca
ako zistim ci ide len o zapal alebo aj o mechanicke poskodenie cize to zarastenie?
ako vyzera to dive(zive) maso? lebo to tam asi mam
zatial sa mi vzdy podarilo ten zarasteny necht vybrat ale teraz to je nejako hlboko takze to nejde o doktorovi ani nerozmyslam takze neviem co budem robit
-
Kibo
Hardcore addict
ak je to len zapal tak pocitujes slabucky tlak, je to cervene a mierne napuchnute. ak je tam aj zarasteny nechet, okrem spominanych priznakov pocitujes aj silnu bodavu bolest ci pri chodzi alebo dotyku (zalezi od toho kde zarasta). co sa tyka toho tiveho masa, nie je zlozite ho rozpoznat, je to taka skareda masa, vacsinou vyrastajuca ponad nechet a ma taku krvavocervenu az fialovu farbu, podoba sa na bradavicu. urcite by som do toho nerypal, najlepsie ako sa toho zbavit je doktor a vypalovanie jodom. tak isto riskujes aj pri "samooperacii" zarasteneho nechta, v lepsom pripade sa ti to len poriadne zapali, v horsom sepsa 
-
Kibo
Hardcore addict
ja som kedysi chodil na bezrucku, ale odtial uz doktorka odisla a potom som chodil na fedinovu, doktor Krizan, mozem len odporucit 

este tam figuruje na tej adrese MUDr. Dušan Cintula ale u toho som bol len raz a neoslovil maMUDr. Michal Križan
špecializácia: chirurgia, detská chirurgia
NZZ - chirurgická amb., Fedinova 9, 851 01 Bratislava
kua minule sa mi to stalo presne priznaky jak pisal kibo slabe napuchnutie,tlak... tak som sa naštval a vystrihol som si to
taku bolest som ešte v živote nezitil mal som to zarastene snad aj pol centimetra dovnutra a toho polcentimetra som strihal asi 2 hodiny a teraz to zase začinam citit ale to už radšej idem chirurgovi
dik pojdem asi skusit. . dufam ze to nieje ziadny reznik . . a urobil ti to dobre ? mas ten palec "ako novy" ?Kibo napísal:ja som kedysi chodil na bezrucku, ale odtial uz doktorka odisla a potom som chodil na fedinovu, doktor Krizan, mozem len odporuciteste tam figuruje na tej adrese MUDr. Dušan Cintula ale u toho som bol len raz a neoslovil ma
-
Kibo
Hardcore addict
zalezi individualne na sile tvojho organizmu, stehy dva tyzdne, ale mimo budes asi mesiac. nebudes kripel, ale poradi ti to aj doktor, ze nesilit to, nech je to v klude. ja som debil este v ten den soferoval
este so stehmi som isiel do roboty a ze mi mi aj popukali
sak kto chce kam pomozme mu tam...
Zdravim, tiez mam takyto problem, na pravej nohe mi to zarasta uz asi pol roka z obidvoch stran, teraz tyzden dozadu mi to zacalo robit aj na lavej nohe. Chodim s tym sice na Kramare a snazil som sa to vyliecit tymi srafikmi a Betadinom a tymito chu****, no uz si to chcem dat do poriadku, ale nechcem tam lezat, neznasam to tam
). Tak sa chcem spytat, na tej Fedinovej by mi to spravili a pustili by ma domov?
mno praveze na kramaroch keby mi to robia tak tam musim dve noci zostat, tak preto som sa pytal ci tam nebudem muset...a este neco, este tam ani nejsom a uz sa bojim, co mi tam asi tak budu robit vsetkoKibo napísal:ja som s tym behal niekolko rokov a v zivote som s tym nelezal na lozkuje to ambulantny zakrok, cize ta pustia domov a chodis iba na kontrolu
-
miki690
Medium Professional
ja osobne som s tymto u doktora este nebol, pripada mi to ako posledne riesenie. Najlepsi sposob na liecenie tohoto problemu co som skusil bolo strcis si vatu pod necht. Samozrejme noha musi byt odmocena, aby bola koza maksia a treba sa vediet aj trochu zapriet, lebo to nieje najpremnejsie :-/ ale ulava je okamzta.