Poradte bike do 14000 (4X/Dirt)!!NE DH :D!!

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
rixo
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rixo »

JJ banshee bola raketa síce ťažká ale bola,jediný problém som mal so zadnou brzdou hayes nine zlé tesnenia mi tiekla stále,momentálne nejazdím nič (bike),iba sa vozím keď je pekne alebo sa mi chce tak idem ale ja som teraz motorkár :D bike mám iba ako zábavku:)Možno niekto si hovorí že kgb je kktina ,stačí vyskúšať a hohotvo:)
edit:samozrejme,lenže ja by som si na street vcka nedával neviem prečo ale asi nie,poznám chalanov čo majú bike obyčajný horský a dokážu po zadnom prejsť veľa km a majú V-čka ale predsalen pri nich sa horšie dávkuje brzdiaci účinok.Nech si kúpi kgb,bude mu to stačiť na 100% mimochodom www.kgbbikes.sk
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

Zdravím, chcel by som si kúpiť neaký poriadny bicykel neaký ten freeridový-DH no cene by mala byť do 19 000 sk. Chcem si nechať poradiť od neakých skúsenejších ľudí, ktorý sa už v niečom taomto vyznajú viac ako ja. Zaťiaľ nehcem nič jazdiť, len aby to vydržalo neaké tie skoky ;) Dúfam, že to nieje ako mountain bike s ktorým som skočil z pol metra a pretrhol plášť a zlomil osku :D No síce nemal nič odprúžené ale skúsil som :lol: THX,
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Sk1llord: Sam si odporujes v prvej vete, chces poriadny freeride/DH bike a cena do 19 000, zrejme ti tam v tomto pripade vypadla jedna nula v cene. V tej cene toho vela nenajdes, mozno tak UMF Hardy 3 DISC (tej RTS vidlice by som sa bal)... Pol metrovy skok a pretrhnuty plas nie je chyba bicyklu, ale najskor plastu. Zlomena oska je smola, ci tam boli tenke rychloupinaky, 14mm os alebo aj 20mm os, stane sa. Proste ak chces poriadne 20mm osy, tak skutocne budes musiet poriadne priplatit, nic ine ti neostava.
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

hojko napísal:Sk1llord: Sam si odporujes v prvej vete, chces poriadny freeride/DH bike a cena do 19 000, zrejme ti tam v tomto pripade vypadla jedna nula v cene. V tej cene toho vela nenajdes, mozno tak UMF Hardy 3 DISC (tej RTS vidlice by som sa bal)... Pol metrovy skok a pretrhnuty plas nie je chyba bicyklu, ale najskor plastu. Zlomena oska je smola, ci tam boli tenke rychloupinaky, 14mm os alebo aj 20mm os, stane sa. Proste ak chces poriadne 20mm osy, tak skutocne budes musiet poriadne priplatit, nic ine ti neostava.
jasné, viem, že kvalitný DH bike zoženem za tých 200 000, ale mal som na mysli niečo také aby sa mi nezlomila oska alebo nepraskli gumi ak s tým dopadnem z 1 metra
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

tak by som v tvojom pripade asi pozrel nejake inzeraty, lebo novy bike za 19nebude veru nic moc a z bazaru sa uz da nieco schopne v tejto cene zohnat
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

vyskladaj si to podla predstav, sice do dvaciny vela nevycarujes, ale bude to lepsie, ako ked kupis novy komplet

ps: čaprnka vydrzi vela ;)
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

smejo napísal:vyskladaj si to podla predstav, sice do dvaciny vela nevycarujes, ale bude to lepsie, ako ked kupis novy komplet

ps: čaprnka vydrzi vela ;)
No jasné ale chcem niečo také, že nie prejdem a skočím a zlomím rám :lol: A neaký good web neviete kde zoženiem aj komplety aj na skladanie ?
smejo
Addict
Addict

čaprnku by si s polmetrovymi skokmi nezlomil ;) (a aj keby sa nahodou podarilo, tak to nebude problem :D )
ked chces komplety, tak si poprezeraj stranky roznych znaciek/distributorov, ked chces skladacku, tak si pohladaj komponenty kde-kade... skus pozriet aj inzercia (mtbiker a bikemagazin najma)
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

No niečo pozriem 8) Ale dúfam, že to nebude niečo ako môj horský bike tam som už zlomil spomínanú osku, roztrhal celý plášť a ktomu ešte minule pri brzdení roztrhol brzdné lanko na 2 časti :cry: :? :x
smejo
Addict
Addict

vsetko, co spominas sa ti kludne moze stat aj na bajku za 80 litrov
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

smejo napísal:vsetko, co spominas sa ti kludne moze stat aj na bajku za 80 litrov
Ano ale dúfam, že to bude odolnejšie.
Napísať odpoveď