edit:samozrejme,lenže ja by som si na street vcka nedával neviem prečo ale asi nie,poznám chalanov čo majú bike obyčajný horský a dokážu po zadnom prejsť veľa km a majú V-čka ale predsalen pri nich sa horšie dávkuje brzdiaci účinok.Nech si kúpi kgb,bude mu to stačiť na 100% mimochodom www.kgbbikes.sk
Poradte bike do 14000 (4X/Dirt)!!NE DH :D!!
-
rixo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
JJ banshee bola raketa síce ťažká ale bola,jediný problém som mal so zadnou brzdou hayes nine zlé tesnenia mi tiekla stále,momentálne nejazdím nič (bike),iba sa vozím keď je pekne alebo sa mi chce tak idem ale ja som teraz motorkár
bike mám iba ako zábavku:)Možno niekto si hovorí že kgb je kktina ,stačí vyskúšať a hohotvo:)
edit:samozrejme,lenže ja by som si na street vcka nedával neviem prečo ale asi nie,poznám chalanov čo majú bike obyčajný horský a dokážu po zadnom prejsť veľa km a majú V-čka ale predsalen pri nich sa horšie dávkuje brzdiaci účinok.Nech si kúpi kgb,bude mu to stačiť na 100% mimochodom www.kgbbikes.sk
-
GIGABYTE
King
Zdravím, chcel by som si kúpiť neaký poriadny bicykel neaký ten freeridový-DH no cene by mala byť do 19 000 sk. Chcem si nechať poradiť od neakých skúsenejších ľudí, ktorý sa už v niečom taomto vyznajú viac ako ja. Zaťiaľ nehcem nič jazdiť, len aby to vydržalo neaké tie skoky
Dúfam, že to nieje ako mountain bike s ktorým som skočil z pol metra a pretrhol plášť a zlomil osku
No síce nemal nič odprúžené ale skúsil som
THX,
-
hojko
Site Admin
Sk1llord: Sam si odporujes v prvej vete, chces poriadny freeride/DH bike a cena do 19 000, zrejme ti tam v tomto pripade vypadla jedna nula v cene. V tej cene toho vela nenajdes, mozno tak UMF Hardy 3 DISC (tej RTS vidlice by som sa bal)... Pol metrovy skok a pretrhnuty plas nie je chyba bicyklu, ale najskor plastu. Zlomena oska je smola, ci tam boli tenke rychloupinaky, 14mm os alebo aj 20mm os, stane sa. Proste ak chces poriadne 20mm osy, tak skutocne budes musiet poriadne priplatit, nic ine ti neostava.
-
GIGABYTE
King
jasné, viem, že kvalitný DH bike zoženem za tých 200 000, ale mal som na mysli niečo také aby sa mi nezlomila oska alebo nepraskli gumi ak s tým dopadnem z 1 metrahojko napísal:Sk1llord: Sam si odporujes v prvej vete, chces poriadny freeride/DH bike a cena do 19 000, zrejme ti tam v tomto pripade vypadla jedna nula v cene. V tej cene toho vela nenajdes, mozno tak UMF Hardy 3 DISC (tej RTS vidlice by som sa bal)... Pol metrovy skok a pretrhnuty plas nie je chyba bicyklu, ale najskor plastu. Zlomena oska je smola, ci tam boli tenke rychloupinaky, 14mm os alebo aj 20mm os, stane sa. Proste ak chces poriadne 20mm osy, tak skutocne budes musiet poriadne priplatit, nic ine ti neostava.
-
c.a.r.n.e.
Medium Star