tak s tymi prvymi bodmi s tebou uplne suhlasim a z casti aj s tretim ale asi nebude take lahke zabudnut na nu ked ju vidim kazdy den v skole a este aj po skole vonku atdpershing napísal:pozri, teraz sa vyjadri pesimista - realista
po prve: nemozes to nanu hned vyklopit...to by urcite nic dobre neurobilo..
po druhe: kamaratom sa nelezie do kapusty, hlavne ked su velmi dobry, a myslim ze kamarati su viac ako nejaka trapna zena(bez urazky)s nimi si stale, nerozides sa snimi kvoli takym veciam jak so zenou..
po tretie: odporucam na nu zabudnut, chvilu to potrva ale pojde to... podla mna si len sialene poblazneny, tot vsio![]()
a pokial ju vazne chces tak si pocekuj nejake temy o preberani holiek (aka quark.net atd) ale ja by som to nerobilnajdes inu, lepsiu
Prvé Lásky
jasne je tam mozno aj ta laska(nevidim do teba, nepoznam situaciu ani teba, kazdopadne to poblaznenie vyplyva z tvojho stylu pisania..), nieco podobne som zazival..nakoniec som to nejako rychlo neuvazene vyklopil a padlo to, dnes zijeme pomerne v mieri, ale nezdravime sa ani nic take..
cas vsetko vylieci..
a tym zeby si ju chcel by si nahneval kamarata, a mozno by ta ani ona nechcela (tak 70% - ja som pesimista a su to zeny
) cize by si teoreticky prisiel o oboch, teraz ich mozes mat ako kamaratov, a ostatne je uz len na tebe
GL
a tym zeby si ju chcel by si nahneval kamarata, a mozno by ta ani ona nechcela (tak 70% - ja som pesimista a su to zeny
-
midnight_man
Guru
nuz...kolega co ti poviem. zase tu mame trojuholnik..uz by na to mohol byt smajl...To ze spolu niesu stastni (teda ze ty to tak vnimas) este nemusi byt pravda.Najlepsie spravis ak jej to povies ved Mi-Chau raz povedal "Ked ta boli zub chod k zubarovi, ked ju mas rad povedz jej to" tak ci tak sa budes zozierat tym ze ju masrad, ze ju budes denno denne stretavat.To ze budes kamarat to je volovina ako parky.Ak ju mas rad tak sa s teba nestane len tak kamarat...Carovne palicky nemame...Cize moja rada znie ze bud jej to povedza pockaj si ako zareaguje alebo sa na to kompletne vyser!