Prvé Lásky

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
jurchi
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jurchi »

pershing napísal:pozri, teraz sa vyjadri pesimista - realista

po prve: nemozes to nanu hned vyklopit...to by urcite nic dobre neurobilo..
po druhe: kamaratom sa nelezie do kapusty, hlavne ked su velmi dobry, a myslim ze kamarati su viac ako nejaka trapna zena(bez urazky) ;) s nimi si stale, nerozides sa snimi kvoli takym veciam jak so zenou..
po tretie: odporucam na nu zabudnut, chvilu to potrva ale pojde to... podla mna si len sialene poblazneny, tot vsio :)
a pokial ju vazne chces tak si pocekuj nejake temy o preberani holiek (aka quark.net atd) ale ja by som to nerobil ;) najdes inu, lepsiu ;)
tak s tymi prvymi bodmi s tebou uplne suhlasim a z casti aj s tretim ale asi nebude take lahke zabudnut na nu ked ju vidim kazdy den v skole a este aj po skole vonku atd :? . chcem aby bola stastna a aj za tu cenu ze by nebola so mnou. mno neviem asi mas pravdu aj ked poblazneni niesom proste citim ze ju lubim :oops: , ale asi ostaneme iba pri tom kamaratstve :cry: . no ale aj tak diky
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

jasne je tam mozno aj ta laska(nevidim do teba, nepoznam situaciu ani teba, kazdopadne to poblaznenie vyplyva z tvojho stylu pisania..), nieco podobne som zazival..nakoniec som to nejako rychlo neuvazene vyklopil a padlo to, dnes zijeme pomerne v mieri, ale nezdravime sa ani nic take.. :roll: cas vsetko vylieci.. :)
a tym zeby si ju chcel by si nahneval kamarata, a mozno by ta ani ona nechcela (tak 70% - ja som pesimista a su to zeny :D ) cize by si teoreticky prisiel o oboch, teraz ich mozes mat ako kamaratov, a ostatne je uz len na tebe :) GL
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

nuz...kolega co ti poviem. zase tu mame trojuholnik..uz by na to mohol byt smajl...To ze spolu niesu stastni (teda ze ty to tak vnimas) este nemusi byt pravda.Najlepsie spravis ak jej to povies ved Mi-Chau raz povedal "Ked ta boli zub chod k zubarovi, ked ju mas rad povedz jej to" tak ci tak sa budes zozierat tym ze ju masrad, ze ju budes denno denne stretavat.To ze budes kamarat to je volovina ako parky.Ak ju mas rad tak sa s teba nestane len tak kamarat...Carovne palicky nemame...Cize moja rada znie ze bud jej to povedza pockaj si ako zareaguje alebo sa na to kompletne vyser!
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

hej ale necakaj ze sa ti hodi okolo krku ...ja by som na to sral, akurat sa zlakne... :roll:
andone7
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa andone7 »

ja som musel prvú lásku dobýjať na 3x... rozdelené nejak do 4 rokov

nesnažte sa to pochopiť ja sám to nechápem :lol:

prvú lásku si človek nevyberie :cry:
Sorgblad
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Sorgblad »

luky133 napísal:...
Dokonale ta chapem,je to ako keby si mi cital z mysle... som na tom tak isto... akurat to ,ze som sa o moju nesnazil rok a pol ale rovno 3... a stale ju neviem pustit z mysle... :?
Napísať odpoveď