Surodenec - Kazišuk

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Stenky
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Surodenec - Kazišuk

Príspevok od používateľa Stenky »

Mam brata. Je starsi ako ja, ma 22 rokov a ked zrovna nieje v skole tak sedi doma a hraje sa na PC. Ked nam aj rodicia odidu z domu na vikend mam asi 101 percent istotu, ze on bude doma a paty z bytu nevytiahne.
Problem je ked chceme byt s priatelkou sami. Nemam ho ako vyhodit z domu. S kamaratmi nikam nechodi, nesportuje a v podstate nema ziaden dovod odist dakam prec, ani nema kam.... Taky dost nespolocensky cloviecik (asi 2-3x za rok ide dakam na chatu so spoluziakmi alebo kamaratmi z netu ale to je tak strasne maaaaaaalo:( a sanca ze prave vtedy budu prec aj rodicia je miziva)

Dalsi problem je, ze ked uz aj sme s priatelkou u nas doma a som uplne rozluceny s myslienkou ze by sme mohli byt sami tak on akosi citi nutkanie nas otravovat svojou pritomnostou. Minule sme si pustili v obyvacke film a hovorim si ze ved sa chalan hraje ma sluchatka a je zazraty do hrania ze nebude otravovat. Prd! On prosim pekne (netusim preco inokedy sa dokaze hrat aj 12 hodin v kuse) zraru vypol PC a dosiel smrdiet do obyvacky a uprostred filmu sa rozhodol ze ho chce pozerat s nami. Ledva som ho vyhodil a on sa este tvari urazene ze som kreten.

Co mam tomu cloveku (dospelemu kristusat!!!) povedat aby dal pokoj? Ako sa ho mam zbavit? Mam len ja take stastie ze mam surodenca kazišuka? Je normalne aby dospely clovek ignoroval to ze ostatni chcu mat troska sukromia?

Piste ludia s podobnym postihnutim aj ludia co si myslia ze do toho maju co povedat. Rady, feedback.... Ja uz neviem :evil:
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Mi to pride ako by bol tvoj brat dement, prinajlepsom trocha pribrzdeny.

Ked je prilis asocialny na to aby si nasiel konicek ktory by vykonaval mimo domu, skus mu ho najst ty a potom mu ho nenapadne nanutit.
Stenky
Professional
Professional

ako retardovany nie je, iked dakedy mi pride pribrzdeny :D ale spolocensky je to uplna troska.

konicka mu tazko nanutim ked sam nechce. volakedy som ho braval s kamosmi hrat floorball lenze vtedy som akosi mimo domu aj ja :D na airsoft sa vobec nechytil a to ho nutim uz dlhsie (blbec povedal ze zacne hrat Airsoft ked ja zacnem hrat Lineage 2, co ja odmietam teda)
reznick
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reznick »

Jajaj... neprijemne, veeeeelmi neprijemne. Toto je beh na dlhu trat. Ale v skratke:
Brat je doma lebo sa doma asi dobre citi, je zbytocne rozoberat preco asi... Takze ak chcete byt sami musite sa spravat tak aby sa tak dobre necitil. Teda zamysli sa na co je tvoj brat haklivy a tieto situacie vyvolavaj (otravuj ho, stale s nim komunikuj apod.).
Nieje to sice koser ale inu moznost nevidim, iba zeby mu zozenies nejaku babu, ale aby ste sa nehadali potom o to kto bude mat volny byt :D
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

mal som so spolubývajúcim kedysi podobný problém a vyriešil som to tak, že som mu otvorene povedal, čo mám v pláne, prinajhoršom som mu dal pár stravniakov, aby sa mohol ísť najesť do mesta a na pár hodín som mal pokoj.

Neviem, ale človek, ktorému normálne a otvorene povieš, čo mu vadí a aké sú tvoje plány na večer a on to nepochopí, je podľa mňa trochu na hlavu padnutý.
cislo5
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cislo5 »

nestresuj kludne mu povedz co je vo veci ze chces byt sam daj mu dvacku na zmrzku a povedz mu nech sa skor ako za 3 hodiny nevracia bo dostane vyprask a vybavene
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

ono zalezi aky mas s bratom vztah. ci si zacnete robit zle az do takej miery, ze skor ako by mal byt s tebou v jednej miestnosti radsej vypadne, alebo sa porozpravate ako ludia a budes dufat ze to pochopi. ako som cital co pises, tak to asi nepochopi :?
potom je tam varianta taka, ze tym ze nema frajerku ti tu tvoju zavidi, tak bude robit neplechu, aby sa ti nedarilo rozvyjat tvoj vztah do inych dimenzii. doslova ako si nazval Kazisuk. tu ostava bud poriadny vyprask alebo mu platit za volne chvile ako decku (lebo sa tak aj chova)
OdinHel
Expert
Expert

Príspevok od používateľa OdinHel »

...skus sa s nim o tom normalne pobavit, ze chcete mat sukromie, ci by neskocil niekam von aspon na 15minut :-D , alebo potom sa dohodnite na financnej odmene...alebo este jeden typ, ale to uz si robim len srandu, schovaj mu mys a klavesnicu, povedz mu ze je za dverami, vymkni ho a ma vybavene...
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

To mas dobre ja mam takych kazisukov v skusobni asi tucet , nie aby sli chrapat domov nie on sa ide radsej vyspat do skusobne , okrem toho su tam stale nasackovany a zmataju peniaze na cuco.
clovek im moze gestikulovat dohovarat , asi im kupim karton vina a poslem ich na lavicku do parku aspon tu hodku by tam mali vydrzat :)
Stenky
Professional
Professional

ja sa s nim pokusim normalne porozpravat a dako sa dohodnut.

lenze to je o to drsnejsie ze prvykrat ked som mu povedal aby vypadol tak on ze ok ale mam mu zaplatit kino.... coz sa mi nepacilo moc ale budiz. druhykrat ked som mu povedal ze ma ist do kina ze mu to zaplatim robil asi 2 hodiny drahoty. potom som ho dako tajne vyhodil (zasa priatelka nemusi pocuvat ze ho vyhadzujem popripade sa hadame... ) a ako prechadzal okolo cez obyvacku zadrel takym neprijemnym tonom

"tak ja idem do auparku, budem tam hodinu mozno hodinu a pol" proste diplomat. aby sme si pripadali blbo ci co...

parkrat uz mal take blbe reci ako "sak sa zavrite do spalne mne to nevadi" (ale mne to vadi ze on je za 20cm stenou hned)
alebo "chod do hotela oproti na par hodin ked chces byt s nou sam..."

rozmyslal som ze mu zacnem robit zle (reboot routeru kazdych 10 minut to sa moc nezahra...) ale mmam pocit ze tym by sa nic nezlepsilo. skor ze by z trucu zacal otravovat viac.

popripade ma napadlo ze sa s nim moze porozpravat jedna moja kamaratka na ktoru je strasne zatazeny, mozno si da povedat :)
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Stenky a čo by si s tou kamarátkou vyriešil?.. to chceš, aby sa s ním rozprávala vždy, keď potrebuješ, aby vypadol z domu?.. ak je to taký trupík, ako hovoríš, tak tá tvoja kamarátka to s ním asi dlho nevydrží..

Zase ho cháp aj ty.. ak nemá žiadnych kamarátov, tak sa von pôjde len nudiť.. a pôjde do nudy.. doma pri pc ho to baví, tak tam aj sedí a trávi väčšinu svojho času.. treba mu nájsť nejakú počítačovú partiu, s ktorou bude hrávať tie svoje hry niekde v herni po nete, ale so spoločným zážitkom.. je tam však podmienka, ak ti nevadí, že sa z neho možno stane gembler.. :?

Inak ti poradiť neviem.. ale platiť mu za to, aby vypadol vonka je pri najmenšom choré.. :roll: neviem, či máš vlastný príjem, ale asi by si sa nedoplatil.. :? a robiť mu zle?.. neviem, akým štýlom by si si to predstavoval.. nejak mu len znemožniť hranie, aby išiel radšej hrať do nejakej herne.. :) inak už fakt neviem.. :?
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

presná kópia mojho brata a sedí aj Gangyho opis :D
ja tiež nenachádzam slov a nemám tušenie čo robiť...človek nemá chvílu pokoja...24hodín denne,7dní v týždni WOW,WOW,WOW,WOW,WOW :evil:
DejmiJohn
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DejmiJohn »

Tak ma napadlo, ze preco ho nevymknes v izbe, ... :lol: Aj to by sa dalo ak tam mate nejake dobre dvere.
dbbz
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa dbbz »

zbytocne tu hladat nejake kuzla ako ho vyhnat z domu, jedine riesenie je sa s nim poriadne porozpravat, povedz mu presne to iste co nam, ked nie je chory, pochopi to. mozno to nezaberie len s principu ze "bratovi za pravdu nedam/dobry skutok pre nho nespravim" (co funguje medzi viacerimi surodencami). tak povedz svojej priatelke nech sa s nim porozprava, od nej to zle zobrat nemoze.
a vsetko hlavne v pokoji, ked zvysis hlas, zacinas od nuly alebo z minusu :P

alebo take suchsi pokus : daj mu precitat tvoj prvy prispevok, mozno mu dojde ze je medzi vami problem :)
Stenky
Professional
Professional

Zite Punkom : prijem mam platit mu mi nerobi problem ale prijde mi to ako ty hovoris chore. partiu pocitacovu ma ale seci su z ceska cize sa stretavaju jedine na nete. len parkrat v lete chodia na chaty.
ako mne je aj trocha luto ze nema s kym a co ale on je uz dospely a keby to chcel zmenit urcite by vedel. ma kamaratov v skole s ktorymi sa dost kamarati boli aj parkrat vonku, len jemu sa podlamna nic nechce a ked ho oni nezavolaju tak on nic nepodnikne.... jemu celkom vyhovuje sediet doma a hrat sa.
ja som nemyslel ze by s kamaratkou chodieval von, len aby mu raz a navzdy dohovorila nech zmeni pristup :)
ale to len v pripade ze moj dohovor zlyha

Dejmi John: nemame klasicke dvere. mame take posuvne na klajnice, tam nic nezamknem :)

//erytrocyt: spam premazaný. Niektorí z vás by sa mali zamyslieť nad zmysluplnosťou svojich príspevkov.

ampex: pokusim sa dako nehadavo nevycitavo diplomaticky o pokec s nim. snad z toho daco vzide
curious
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa curious »

fakt ma 22? :lol: tak mu pozháňaj nejaké nové hry,filmy...nech sa zavrie do izby a neotravuje,ale fakt by si sa s ním mal skúsiť porozprávať( keď má 22, tak by mal pochopiť) že chceš byť s frajerkou sám a že ti nie je príjemné keď tam sliedi...vysvetli mu,že ak on bude mať frajerku tiež mu nebude príjemné, keď naňho budeš zírať keď budú spolu
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Gangy napísal:Ked je prilis asocialny na to aby si nasiel konicek ktory by vykonaval mimo domu, skus mu ho najst ty a potom mu ho nenapadne nanutit.
Myslím, že on už aj koníček má a ako vidím tak ho dosť baví. :lol:

A k téme, skús ísť normálne s ňou nejakej miestnosti v byte, kde brat nechodí, hádam až taký blbý nebude, že príde za vami sliediť, keď to už budete...a ak hej nemám slov...

Pochopím, keby si bol mladšia sestra a bojí sa o teba...ale takto... :?:
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

podla mna by odisiel keby zacnete nieco v sukromi vo volnej izbe. ak by mu to neprislo trapne, ze on sa hra wowko a o stenu mu bucha postel v pravidelnych intervaloch, tak uz by mu nebolo pomoci. tiez velmi pochybujem, ze keby vas pristihol, tak by spravil nieco ine ako rychlu otocku na pate a odchod.
ale mozme to brat aj z opacnej strany. on je vlastne vasa antikoncepcia. takze v konecnom dosledku mu mozes byt vdacny a mal by si mu este platit cca 600sk mesacne za jeho 100%-tne sluzby a spolahlivost :D
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Ja som podobny tvojmu bratovi akurat ze niesom otravny, proste ak mame doma navstevu ktora sa netyka mna tak sa nezaujimam, pozdravim a idem dalej, nestaram sa, ale brat ma uz viac krat ziadal ci by som nemohol na 2 dni odist mimo domu ze si chce priviezt kamosku tak som isiel dakde prec a po 2 dnoch sa vratil domov a vec vybavena... :wink:

ale ked mam pravdu povedat nemozes ho vyhodit z domu len tak, proste ale ak vas otravuje tak ho prikovaj ku pocitacu a nech tam hraje po celu dobu co mas navstevu :D
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

ako zitepunkom pisal, ked ho posielas vonku, posielas ho do nudy... ked nema ziadnych kamaratov, sam chodit do kina a pod... no, dost neprijemne :( jedine, ako bolo spominane, nejak mu povedat, ze by si nieco nasiel (hocico, co by ho bavilo, to snad musi nieco take existovat) a siel to robit..., jednoducho mu vysvetli, ze chces byt osamote s priatelkou... inak, je mi ho aj tak troska luto.
Napísať odpoveď