Problem je ked chceme byt s priatelkou sami. Nemam ho ako vyhodit z domu. S kamaratmi nikam nechodi, nesportuje a v podstate nema ziaden dovod odist dakam prec, ani nema kam.... Taky dost nespolocensky cloviecik (asi 2-3x za rok ide dakam na chatu so spoluziakmi alebo kamaratmi z netu ale to je tak strasne maaaaaaalo:( a sanca ze prave vtedy budu prec aj rodicia je miziva)
Dalsi problem je, ze ked uz aj sme s priatelkou u nas doma a som uplne rozluceny s myslienkou ze by sme mohli byt sami tak on akosi citi nutkanie nas otravovat svojou pritomnostou. Minule sme si pustili v obyvacke film a hovorim si ze ved sa chalan hraje ma sluchatka a je zazraty do hrania ze nebude otravovat. Prd! On prosim pekne (netusim preco inokedy sa dokaze hrat aj 12 hodin v kuse) zraru vypol PC a dosiel smrdiet do obyvacky a uprostred filmu sa rozhodol ze ho chce pozerat s nami. Ledva som ho vyhodil a on sa este tvari urazene ze som kreten.
Co mam tomu cloveku (dospelemu kristusat!!!) povedat aby dal pokoj? Ako sa ho mam zbavit? Mam len ja take stastie ze mam surodenca kazišuka? Je normalne aby dospely clovek ignoroval to ze ostatni chcu mat troska sukromia?
Piste ludia s podobnym postihnutim aj ludia co si myslia ze do toho maju co povedat. Rady, feedback.... Ja uz neviem