Prijatí?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Jungle »

prijatý na Ekonomickú univerzitu v Bratislave - Fakulta hospodárskej informatiky
Stando
Star
Star

Príspevok od používateľa Stando »

netam napísal:pre Stando:
U mna to bude musiet byt trocha rychlejsie, lebo v utorok mam oficialny zapis na ZU. Velmi vaham co, co bude lepsie a co bude horsie. Kedze som nemal potrebny pocet bodov z nemciny, tak som bol pripraveny ist na FRI. Ale teraz je situacia ina...
Nuz tak v tomto ti neporadim... rozhodni sa tak aby si to potom nelutoval :) ...
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

erytrocyt napísal:Jackb: Ako to je možné? A kam si sa vlastne hlásil?
Faktulta politickych vied a mediznarodnych vztahov UMB v BB: precenil som sa ako cesky turista v Tatrach :(
Vesper: mas pravdu... mohol som ist na toho poziarnika v ZV a mohol som mat teraz pokoj aj keby som vedel ze ma z tade hned cez zimne skuskove vyrazia :?
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

STUBA - Telekomunikacie - prijaty
TUKE - Verejne financie a regionalny rozvoj - prijaty
TUKE - Financie, bankovnictvo a investovanie (F.B.I.) - chybal mi 1 bod aby ma prijali, ale keby som napisal odvolanie + $, som tam.
UMB - F.B.I. - prijaty :D snival som o tom 3/4 roka. Takze mam namierene do BB.
makoko
Novice
Novice

Príspevok od používateľa makoko »

ja som mal mensiu smolku, bol som prijaty na 2 vysoke skoly, na STU v Bratislave, fakulta strojnicka a fakulta stavebna, jedinou podmienkou na uspesne prijatie bolo zmaturovat, ale hned v prvy maturitny den som to pokazil a nezmaturoval som zo slovenskeho jazyka, ostatne predmety som zvladol na znamky 1 a 2, len ta slovina dopadla zle, cize caka ma este opravny termin, potom rok budem robit, a o rok by som chcel ist opat na vysoku, snad mi to vyjde
XilleR
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa XilleR »

whisper napísal:prijatý na Ekonomickú univerzitu v Bratislave - Fakulta hospodárskej informatiky
..super ..najlepsia stredna skola v Blave :D ..gratulujem :P
lukash188
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

FRI

Príspevok od používateľa lukash188 »

Ahojte... Mam taku otazocku.. :)... Dnes mi prisla z FRI pozvánka na prijímacie skusky 5.6.08... Pisu tu, ze podmienka prijatia bez prijimacich skusok je uspesne absolvovanie externej mat. skusky z matematiky urovnou A, t.j. myslim ze staci mat nad 33%, co mam... Myslite ze som prijaty bez prijimacich??? V nedelu mam skusky v Brne a nexce sa mi tam ist keby som bol prijaty v ZA. DIk za odp :)......
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

prijali ma na SOU Stavebne a aj na SPS Elektrotechnicke... vybral som si a zapisal sa na SOU Stavebne (Kosice) :wink:

//aha, dik za k-, som nevedel, ze sa tu keca o vyskach :oops:
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: FRI

Príspevok od používateľa axxis »

lukash188 napísal:Ahojte... Mam taku otazocku.. :)... Dnes mi prisla z FRI pozvánka na prijímacie skusky 5.6.08... Pisu tu, ze podmienka prijatia bez prijimacich skusok je uspesne absolvovanie externej mat. skusky z matematiky urovnou A, t.j. myslim ze staci mat nad 33%, co mam... Myslite ze som prijaty bez prijimacich??? V nedelu mam skusky v Brne a nexce sa mi tam ist keby som bol prijaty v ZA. DIk za odp :)......
Pravdepodobne Ta zobrali bez priijmaciek, ale nic sa Ti ani nestane ked napises e-mail fakulte a opytas sa.
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: FRI

Príspevok od používateľa Mek »

lukash188 napísal:Ahojte... Mam taku otazocku.. :)... Dnes mi prisla z FRI pozvánka na prijímacie skusky 5.6.08... Pisu tu, ze podmienka prijatia bez prijimacich skusok je uspesne absolvovanie externej mat. skusky z matematiky urovnou A, t.j. myslim ze staci mat nad 33%, co mam... Myslite ze som prijaty bez prijimacich??? V nedelu mam skusky v Brne a nexce sa mi tam ist keby som bol prijaty v ZA. DIk za odp :)......
hm iba tolko? za nasich cias chceli aj nejake popredne miesta v olympiadach ci take vymysleniny... a to splnil az jeden clovek :lol: ale suhlasim, napis mail alebo zavolaj na studijne, tam ti povedia, vzdy je lepsie ist na istotu :wink:
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Ano do Ziliny beru ak mas nad 33%, akurat ze ak bude vela ludi tak este stale mozu dat prijimacky aby spravili aspon nejake sito.
Smarton
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Smarton »

pHysIQ napísal:...
UMB - F.B.I. - prijaty :D snival som o tom 3/4 roka. Takze mam namierene do BB.
Nechcem ta odhovarat, ale robis chybu:D chodim tam tento rok a podobne individua ktore tam ucia nenajdes len tak hocikde...
Vybral si si najtazsi odbor ktory tam je, aby si to potom nelutujem.
Neodhovaram ta, len ta upozornujem:)
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa braino.swk »

Elektrotechnicka Fakulta ZU - prijaty bez primacok
Strojnícka Fakulta ZU- mal by som tak isto bez primacok ale termid odovzdania prihlasok je az 31.5 potom pride papier - sem idem:D
teste sa
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

Fakulta matematiky, fyziky a informatiky UK v BA... prijatý bez prijímačiek (fyzika primárne, druhotne matematika)... tu idem...

Prírodovedecká fakulta UPJŠ v KE ... prijatý bez prijímačiek (fyzika, matematika)...
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

Zilina- telekomunikacie

zatial cakam na stu fei a ostrava fei - obe telekomunikacie
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

som prijati na PF UPJS - Informatika a sem aj pojdem, bez prijimaciek, brali vsetkych, pevne verim ze zmaturujem, a nevyletim z tej skoly po prvom semestri :D
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Jednu som posielal na VSVU do BA tam ma nevzali a druhu na Ostravsku Univerzitu a tam ma vzali, fakulta umenia, odbor Intermedialne vytvarne umenie... Uz len zmaturovat a nemat otravu krvi alkoholom :?
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

sakra zatial nie som nikde prijaty..
posielal som si na UCM FPV do Trnavy, tam beru bez skusok ale vysledky budu az v polke juna.. :?
inac vsetkym co ste uz prijati zavidim.. chcel by som ma ten pocit ze uz mam niekde miestecko iste :(
J.O.S.E
King
King

správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Som prijatý na UMB do Banskej Bystrice fakulta humanitných vied odbor učiteľstvo predmetov dejepis, filozofia :) ale ešte niejaké skúšky ma čakajú a snad bude z čoho vyberať
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

do NR na prirodne vedy bez skusok
mam strasnu nechut ist do Brna na testy z GEO...
Napísať odpoveď