Je toto FAKE? [JUSTICE - STRESS]

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
susenejablko
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa susenejablko »

JV:preco? niektori(nie vsetci) su natolko retardovani ze to chcu aj ukazat... :lol:
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

Shark NX napísal:Pokial niesi nejaky vyplod ktory na seba vsade upozornuje tak sa ti nic nestane.
otvor oči, kde žiješ.. http://www.birdz.sk/casak/clanok.php?cl ... rubrike=58
susenejablko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Old Dirty Bastard napísal:otvor oči, kde žiješ.. http://www.birdz.sk/casak/clanok.php?cl ... rubrike=58
:ironic: ale ved on bol vyplod, ved mal bielu koselu a ciny s farebnymi snurkami na nohach...

//edit:aha, taky smajl tu nieje...nechce sa mi hladat...cize pre tych co by nepochopili...myslene ironicky...
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Old Dirty Bastard napísal:otvor oči, kde žiješ.. http://www.birdz.sk/casak/clanok.php?cl ... rubrike=58
ODB preto niesom Hip Hoper, Punker, Emak ani iny podobny modny playboy.
Par krat som sa dostal do problemov ale to v okrajovych castiach BA. Ale vzdy to skoncilo priatelskym dohovorenim alebo podanim ruky atd...
Aj ked boli v presile. Whisper ti to moze dosvedcit
Hovorim staci na seba neupozornovat ... Ako v Birdz ... Dlhe vlasy Punkersky styl a cinany z Bielymi snurkami - Magnet na problemy.
Leo15951
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Leo15951 »

vymazane
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

čista kktina, nechapeš o čo tu ide? ide tu o to, že človek si na seba už nemôže obliecť ani bielu košelu a na nohy dať normalne činaky, aby sa nebal, že ho za rohom zmlatia.. čo už je toto za upozornovanie? to mam teraz nosiť čierne košele, čierne šnurky a dat si ostrihať pre kktov dlhe vlasy? dakujem pekne, nebudem sa snad pre kktov obmedzovať

//nech mi niekto vysvetli čo je nenormalne na bielych šnurkach v topankach omg
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

Inak, ako chceš zabrániť podobným situáciám, keď sa obmedzuješ pre potenciálny dôvod "bitky"?
Má zmysel sťažovať sa, ak sa vlastne podvoľuješ tomu, čo by mohlo viesť k zabráneniu podobnému činu?...
Predsa môže existovať milión neškatuľkovaných skupín, ktoré si môžu nájsť na tebe akýkoľvek detail, ktorý sa im nebude páčiť...
Chcel by som poznať nejaké univerzálne riešenie...chodiť nahý, v alobale, v neopréne? ... či zostať samým sebou...
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Shark NX napísal:ODB preto niesom Hip Hoper, Punker, Emak ani iny podobny modny playboy.
Par krat som sa dostal do problemov ale to v okrajovych castiach BA. Ale vzdy to skoncilo priatelskym dohovorenim alebo podanim ruky atd...
Aj ked boli v presile. Whisper ti to moze dosvedcit
Hovorim staci na seba neupozornovat ... Ako v Birdz ... Dlhe vlasy Punkersky styl a cinany z Bielymi snurkami - Magnet na problemy.
To znamená že keď nechcem dostať na hubu tak sa mám pretvarovať a nebyť sám sebou .. že?
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Diego rob ako chces ... nehovorim ze teraz ked je niekto Metalista tak ma 100% istotu ze ked v sobotu vybehne von tak dostane na hubu.
Len ze je tam vacsia pravdepodobnost. Ja sa obliekam rozne a hovorim za cely zivot som mal dve ostre situacie.
Jedna bol omyl ... bol som rovnako obleceny ako chlapik ktoreho hladala nejaka banda kvoli tomu ze im dlzil prachy.
Druha bola vytrznost len tak lebo si chceli udriet ... a jeden sa potreboval uistit ci mam pred nim respekt. Po kratkom rozpravani som ho presvedcil ze nehladam problemy a chcem zaniest domov opitu kamaratku ... tak sme si podali ruky a odisli ... Pritom ich bolo 10
Ku vsetkemu treba dvoch.
ODB za take "deti" podakuj ich rodicom ze namixovali v posteli takeho je*aka ... sry za vyraz.
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

P41NK1LL3R napísal:... či zostať samým sebou...
to asi nepomože, ved vidiš ako to dopada :)

najlepšie asi bude, ked sa všetci poobliekame ako ti holohlavi debilkovia a aj si všetci hlavy vyholime. potom už nebudu mať koho buzerovať, tak možno pojdu do pi*e a bude pokoj :)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ODB Potom ta zas bude mlatit Antifa ... Zivot je tazky ;)
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

To je normalne hudobny klip, pri pozerani som mal zmiesane pocity a zmrzol som pred pocitacom ale neverim ze toto je podla skutocneho nametu. Toto by si nikto nedovolil a z videa bolo jasne vidiet akoby ta banda to robila kazdy den ze su taki v tomto "skuseni" co je v reale nemozne.
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

Shark podla toho co hovoris by sa mal clovek obliekat ciernobielo chodit zo sklonenou hlavou a modlit sa aby si ho niekto nevsimol...tak sry ale toto je ocom? akoze sa mam teraz obmedzovat kvoli nejakym individuam? ja som nikdy nebol nejaky vystredny clovek a nikdy som ani nikomu v tom nebranil... tak ocom je tento "slobodny" svet ked si clovek uz ani nemoze obliect co chce..... najhorsie na tom je to, ze je to v podstate pravda :?
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Webmaster ja sa neobliekam jak zena v smutku ... obliekam sa normalne a neviem ci zazrakom ale este sa mi nic nestalo.
Som dost vyrazna osoba a nechodim ako agent v Sprinter Cell.
Ale dost OT
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

chlapi toto je nechutne...zle mi doslo pri niektorych scenach, ci je to fake, ci nie...
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

jamess napísal:chlapi toto je nechutne...zle mi doslo pri niektorych scenach, ci je to fake, ci nie...
to je pravda, podla by mali spravcovia videoblogov zacat cenzurovat tie videa resp. ich vymazovat, sak to take kraviny tam uz nahravaju, ja som len zvedavy ze kolko ludi si z toho videa zoberie priklad...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

take nieco sa stalo aj mne.akurat to neboli skini ale to je jedno
btw nechapem preco preboha neutekali :roll: co si mysleli ze sa s nimi nackovia prisli porozpravat ?

k teme - neviem co vas tu tak berie.klip ako klip.zobrazenie suroveho nasilia v klipoch,filmoch,knihach,... neni ziadna novinka.mne osobne sa tento klip nepacil ani hudobne ani vizualne ani obsahovo no sudiac z niektorich reakcii sa kapelke sokovat podarilo
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

pinacolada napísal:take nieco sa stalo aj mne.akurat to neboli skini ale to je jedno
btw nechapem preco preboha neutekali :roll: co si mysleli ze sa s nimi nackovia prisli porozpravat ?

k teme - neviem co vas tu tak berie.klip ako klip.zobrazenie suroveho nasilia v klipoch,filmoch,knihach,... neni ziadna novinka.mne osobne sa tento klip nepacil ani hudobne ani vizualne ani obsahovo no sudiac z niektorich reakcii sa kapelke sokovat podarilo
Mne sa hudba nepacila ale klip bol spracovany uzasne... Herci to veru hrali exceletne... :D
susenejablko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

lekoklatik napísal:Mne sa hudba nepacila ale klip bol spracovany uzasne... Herci to veru hrali exceletne... :D
sposob chodze, kopania, nicenia atd. tych hercov mi hovori, ze to ani herci neboli... :D teda teoreticky ano, lebo v tomto pripade len hrali ale myslim ze vo volnom case sa takymto sposobom zabavaju... (ale mozno nie, je to len moj nazor)
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Shark NX napísal:Hovorim staci na seba neupozornovat ... Ako v Birdz ... Dlhe vlasy Punkersky styl a cinany z Bielymi snurkami - Magnet na problemy.
a to ako chceš povedať že sa mám obliekať nenápadne len aby som nedostal na p*iču ? Len aby som sa náhodou nenznepáčil neakému kreténovi ? To ďakujem pekne...
Napísať odpoveď