Je toto FAKE? [JUSTICE - STRESS]
-
susenejablko
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
-
Old Dirty Bastard
Guru
otvor oči, kde žiješ.. http://www.birdz.sk/casak/clanok.php?cl ... rubrike=58Shark NX napísal:Pokial niesi nejaky vyplod ktory na seba vsade upozornuje tak sa ti nic nestane.
-
susenejablko
Light Star
:ironic: ale ved on bol vyplod, ved mal bielu koselu a ciny s farebnymi snurkami na nohach...Old Dirty Bastard napísal:otvor oči, kde žiješ.. http://www.birdz.sk/casak/clanok.php?cl ... rubrike=58
//edit:aha, taky smajl tu nieje...nechce sa mi hladat...cize pre tych co by nepochopili...myslene ironicky...
-
Shark NX
Addict
ODB preto niesom Hip Hoper, Punker, Emak ani iny podobny modny playboy.Old Dirty Bastard napísal:otvor oči, kde žiješ.. http://www.birdz.sk/casak/clanok.php?cl ... rubrike=58
Par krat som sa dostal do problemov ale to v okrajovych castiach BA. Ale vzdy to skoncilo priatelskym dohovorenim alebo podanim ruky atd...
Aj ked boli v presile. Whisper ti to moze dosvedcit
Hovorim staci na seba neupozornovat ... Ako v Birdz ... Dlhe vlasy Punkersky styl a cinany z Bielymi snurkami - Magnet na problemy.
-
Old Dirty Bastard
Guru
čista kktina, nechapeš o čo tu ide? ide tu o to, že človek si na seba už nemôže obliecť ani bielu košelu a na nohy dať normalne činaky, aby sa nebal, že ho za rohom zmlatia.. čo už je toto za upozornovanie? to mam teraz nosiť čierne košele, čierne šnurky a dat si ostrihať pre kktov dlhe vlasy? dakujem pekne, nebudem sa snad pre kktov obmedzovať
//nech mi niekto vysvetli čo je nenormalne na bielych šnurkach v topankach omg
//nech mi niekto vysvetli čo je nenormalne na bielych šnurkach v topankach omg
-
P41NK1LL3R
Light Professional
Inak, ako chceš zabrániť podobným situáciám, keď sa obmedzuješ pre potenciálny dôvod "bitky"?
Má zmysel sťažovať sa, ak sa vlastne podvoľuješ tomu, čo by mohlo viesť k zabráneniu podobnému činu?...
Predsa môže existovať milión neškatuľkovaných skupín, ktoré si môžu nájsť na tebe akýkoľvek detail, ktorý sa im nebude páčiť...
Chcel by som poznať nejaké univerzálne riešenie...chodiť nahý, v alobale, v neopréne? ... či zostať samým sebou...
Má zmysel sťažovať sa, ak sa vlastne podvoľuješ tomu, čo by mohlo viesť k zabráneniu podobnému činu?...
Predsa môže existovať milión neškatuľkovaných skupín, ktoré si môžu nájsť na tebe akýkoľvek detail, ktorý sa im nebude páčiť...
Chcel by som poznať nejaké univerzálne riešenie...chodiť nahý, v alobale, v neopréne? ... či zostať samým sebou...
To znamená že keď nechcem dostať na hubu tak sa mám pretvarovať a nebyť sám sebou .. že?Shark NX napísal:ODB preto niesom Hip Hoper, Punker, Emak ani iny podobny modny playboy.
Par krat som sa dostal do problemov ale to v okrajovych castiach BA. Ale vzdy to skoncilo priatelskym dohovorenim alebo podanim ruky atd...
Aj ked boli v presile. Whisper ti to moze dosvedcit
Hovorim staci na seba neupozornovat ... Ako v Birdz ... Dlhe vlasy Punkersky styl a cinany z Bielymi snurkami - Magnet na problemy.
-
Shark NX
Addict
Diego rob ako chces ... nehovorim ze teraz ked je niekto Metalista tak ma 100% istotu ze ked v sobotu vybehne von tak dostane na hubu.
Len ze je tam vacsia pravdepodobnost. Ja sa obliekam rozne a hovorim za cely zivot som mal dve ostre situacie.
Jedna bol omyl ... bol som rovnako obleceny ako chlapik ktoreho hladala nejaka banda kvoli tomu ze im dlzil prachy.
Druha bola vytrznost len tak lebo si chceli udriet ... a jeden sa potreboval uistit ci mam pred nim respekt. Po kratkom rozpravani som ho presvedcil ze nehladam problemy a chcem zaniest domov opitu kamaratku ... tak sme si podali ruky a odisli ... Pritom ich bolo 10
Ku vsetkemu treba dvoch.
ODB za take "deti" podakuj ich rodicom ze namixovali v posteli takeho je*aka ... sry za vyraz.
Len ze je tam vacsia pravdepodobnost. Ja sa obliekam rozne a hovorim za cely zivot som mal dve ostre situacie.
Jedna bol omyl ... bol som rovnako obleceny ako chlapik ktoreho hladala nejaka banda kvoli tomu ze im dlzil prachy.
Druha bola vytrznost len tak lebo si chceli udriet ... a jeden sa potreboval uistit ci mam pred nim respekt. Po kratkom rozpravani som ho presvedcil ze nehladam problemy a chcem zaniest domov opitu kamaratku ... tak sme si podali ruky a odisli ... Pritom ich bolo 10
Ku vsetkemu treba dvoch.
ODB za take "deti" podakuj ich rodicom ze namixovali v posteli takeho je*aka ... sry za vyraz.
-
Old Dirty Bastard
Guru
-
webmasterr
Medium Professional
Shark podla toho co hovoris by sa mal clovek obliekat ciernobielo chodit zo sklonenou hlavou a modlit sa aby si ho niekto nevsimol...tak sry ale toto je ocom? akoze sa mam teraz obmedzovat kvoli nejakym individuam? ja som nikdy nebol nejaky vystredny clovek a nikdy som ani nikomu v tom nebranil... tak ocom je tento "slobodny" svet ked si clovek uz ani nemoze obliect co chce..... najhorsie na tom je to, ze je to v podstate pravda 
to je pravda, podla by mali spravcovia videoblogov zacat cenzurovat tie videa resp. ich vymazovat, sak to take kraviny tam uz nahravaju, ja som len zvedavy ze kolko ludi si z toho videa zoberie priklad...jamess napísal:chlapi toto je nechutne...zle mi doslo pri niektorych scenach, ci je to fake, ci nie...
-
pinacolada
Guru wannabe
take nieco sa stalo aj mne.akurat to neboli skini ale to je jednoOld Dirty Bastard napísal:otvor oči, kde žiješ.. http://www.birdz.sk/casak/clanok.php?cl ... rubrike=58
btw nechapem preco preboha neutekali
k teme - neviem co vas tu tak berie.klip ako klip.zobrazenie suroveho nasilia v klipoch,filmoch,knihach,... neni ziadna novinka.mne osobne sa tento klip nepacil ani hudobne ani vizualne ani obsahovo no sudiac z niektorich reakcii sa kapelke sokovat podarilo
-
lekoklatik
VIP
Mne sa hudba nepacila ale klip bol spracovany uzasne... Herci to veru hrali exceletne...pinacolada napísal:take nieco sa stalo aj mne.akurat to neboli skini ale to je jedno
btw nechapem preco preboha neutekalico si mysleli ze sa s nimi nackovia prisli porozpravat ?
k teme - neviem co vas tu tak berie.klip ako klip.zobrazenie suroveho nasilia v klipoch,filmoch,knihach,... neni ziadna novinka.mne osobne sa tento klip nepacil ani hudobne ani vizualne ani obsahovo no sudiac z niektorich reakcii sa kapelke sokovat podarilo
-
susenejablko
Light Star
sposob chodze, kopania, nicenia atd. tych hercov mi hovori, ze to ani herci neboli...lekoklatik napísal:Mne sa hudba nepacila ale klip bol spracovany uzasne... Herci to veru hrali exceletne...
a to ako chceš povedať že sa mám obliekať nenápadne len aby som nedostal na p*iču ? Len aby som sa náhodou nenznepáčil neakému kreténovi ? To ďakujem pekne...Shark NX napísal:Hovorim staci na seba neupozornovat ... Ako v Birdz ... Dlhe vlasy Punkersky styl a cinany z Bielymi snurkami - Magnet na problemy.