Race Driver GRID
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Odjazdil som sice len dve koliecka na BMW, ale musim uznat, ze to vyzera uplne skvele a uz sa tesim na plnu verziu. Verim tomu, ze vyjde cim skor a v lete by sa mohol zorganizovat uz treti turnaj, po dvoch Toca Race Driver 3 by to mohol byt tentoraz turnaj v GRIDe. Vidim to tak, ze po dlhom case vytiahnem volant. Graficky sa mi to tiez paci, este sa skusim pohrat s nastaveniami a uvidim, rozmazavanie mi moc nesedi.
DOWNLOAD (VIDEO): GRiD US XViD 720p
DOWNLOAD (SCREENY): SCREENSHOTS ALL (9MB)
DOWNLOAD: SCREENSHOTS BEST (6MB)
DOWNLOAD (SCREENY): SCREENSHOTS ALL (9MB)
DOWNLOAD: SCREENSHOTS BEST (6MB)
-
Kibo
Hardcore addict
no tak trosku som sa vyblaznil aj ja, najviac ma z troch moznosti oslovil drift, potom muscle a nakoniec bmw (s tym neviem odjazdit poriadne
). v prvom momente som mal strasne nervy, ale akonahle som si zvykol na fyziku tak som sa zazral
velmi ma to oslovuje a v lete budem mat o nedostatok spanku postarane.
trosku som sa vyblaznil v drifte a vyzera to asi takto (kvalitu a kompoziciu videa nerieste, neslo mi o profi video
)
uplne prvy pokus v drifte bol na urovni 2500 bodov
no tak este som porobil trosku zlobu, tentokrat s mustangom a nebolo to jazdene na cistotu a ferovost, len som sa blaznil
videjko
trosku som sa vyblaznil v drifte a vyzera to asi takto (kvalitu a kompoziciu videa nerieste, neslo mi o profi video
uplne prvy pokus v drifte bol na urovni 2500 bodov
no tak este som porobil trosku zlobu, tentokrat s mustangom a nebolo to jazdene na cistotu a ferovost, len som sa blaznil
-
webmasterr
Medium Professional
tak pridam sem aj ja moje video z hrania..ako sa mi podarilo dostat na prve miesto
hral som to na 1024x768 LOW na klavesnici
(aspon mozete vidiet ako to vyzera na uplne low
)
http://sporttuning.sk/GRID.wmv
(ospravedlnujem sa mierne sekanie ... (idem mi to ako tak normal a este fraps si zobral svoje)
)
hral som to na 1024x768 LOW na klavesnici
http://sporttuning.sk/GRID.wmv
(ospravedlnujem sa mierne sekanie ... (idem mi to ako tak normal a este fraps si zobral svoje)
-
Šu-Do
Redeemer
Kibo
to prve video je uplne super.. ten drift.. muziku si vybral naozaj dobru.. no ale asi vsetko robi ten kvalitny replay.. je skvely.. dal som ti teda 5*
a to druhe video uz take horsie.. -.- .. zla hudba (100 ludi 100 chuti)
dal som ti teda tiez 5*
webmasterr
teraz ma napadlo.. ono si to hudbu dava samo uz ten replay ?
no a k videu.. strasne
to sa neda pozerat ked to tak seka... po 20 sek. som to vypol sry... ale tak aspon ze si mal zaujem vytvorit nejake
ale z replayov su najlepsie videa driftove.. take na zavodnych okruhoch nic moc.. na zavodnych okruhoch ked tak pekne race a z pohladu jazdca...
inak na to ze je to low.. ani by som nepovedal.. aj tak je to pekne..
to prve video je uplne super.. ten drift.. muziku si vybral naozaj dobru.. no ale asi vsetko robi ten kvalitny replay.. je skvely.. dal som ti teda 5*
dal som ti teda tiez 5*
webmasterr
no a k videu.. strasne
1. som musel vypnut BLUR
tototalne som nic nevidel ked je zapnuty.../pri pohlade z auta/vonkasia kamera - vidite pred seba tak mozno 10m.../
2. grafika je good - ale nicim novym ma neoslovila
3. vynikajuce je spravena optimalizacie - kedze som to pustil aj ja
4. no ovladatelnost - este nevim posudit - hral som to 15min - ale napr. pri drifte a nastaveny pro, TC - zapnuta, BA - vypnute, manualna predovka som mal problem sa pohnut....
5. super je spravene nicenie aut
6. trosku ma sere loading a hluposti co po pri nom pisu - na 4GB/32b/=3.5GB sa mi zda loading zdlhavy...
7. zatial som prekvapeny
2. grafika je good - ale nicim novym ma neoslovila
3. vynikajuce je spravena optimalizacie - kedze som to pustil aj ja
4. no ovladatelnost - este nevim posudit - hral som to 15min - ale napr. pri drifte a nastaveny pro, TC - zapnuta, BA - vypnute, manualna predovka som mal problem sa pohnut....
5. super je spravene nicenie aut
6. trosku ma sere loading a hluposti co po pri nom pisu - na 4GB/32b/=3.5GB sa mi zda loading zdlhavy...
7. zatial som prekvapeny
-
webmasterr
Medium Professional
jj replay si dava sam hudbu...a btw nj pocas jazdy by bolo lepsie video ale to by som zase vobec nevedel hrat pri tych par FPSŠu-Do napísal:Kibo
dal som ti teda tiez 5*
webmasterr
no a k videu.. strasneto sa neda pozerat ked to tak seka... po 20 sek. som to vypol sry... ale tak aspon ze si mal zaujem vytvorit nejake
ale z replayov su najlepsie videa driftove.. take na zavodnych okruhoch nic moc.. na zavodnych okruhoch ked tak pekne race a z pohladu jazdca...
chcel som sem dat este jedno video s mustnagom..podarila sa mi pekna otacka vo vzduchu s autom a pekne som dalej pokracoval...ale ta trat seka este viac...to uz je cisty slideshow
//hh je to mozne...nj moja sunka (A64 3000+, 2GB, GF 6600 256MB,) to ledva taha
Ale v tych Kibovych replayoch je jeho vlastna hudba, nezda sa mi, ze by hra obsahovala taku lahodku akou je Milan Lieskovsky - Elenyawebmasterr napísal:...
PS: akurat mi dohral set, ktory touto skladbou koncil, pustim video, pocuvam a pozeram na winamp ci este stale hra
-
webmasterr
Medium Professional
skusal som to aj na booku turionX2 1.6Ghz, 2GB, GF 7300 256MB, ale zdalo sa mi, ze to ide este horsie ako na pc....
btw neviete mi povedat ci sa da hra nejak prepnut do okna (window modu)? lebo hned by to vyzeralo krajsie...ako ked mi roztiahne nizke rozlisenie
inak kibo nice drifty...mne vobec nejdu
..som mal max skore 85tis dokopy 
btw neviete mi povedat ci sa da hra nejak prepnut do okna (window modu)? lebo hned by to vyzeralo krajsie...ako ked mi roztiahne nizke rozlisenie
inak kibo nice drifty...mne vobec nejdu