Co sa vam snivalo?
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Najprv zapnute svetlo, hudba ide, otvorene dvere... Nic, kusok triaska. Potom zhasol som svetlo, zavrel dvere, vypol huddbu, 5.1 na plno, to bol efekt dpc uzasne spravenemi-chau napísal:tak prajem dorbu noc a pozri este toto - http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=70988
-
Hulkm
Professional
g00d sh1t...riadne to bolo spravene, som sa zlakol este aj pri hudbe ten posledny face buuuu az ma striaslo...asi sa poohliadnem po tom filme...zaujimava reklamana kampan k filmumi-chau napísal:tak prajem dorbu noc a pozri este toto - http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=70988
-
in your world
Light Star
dnes neviem,ale včera sa mi snívalo o mojom najlepšom kamarátovi. Bol o mnoho mohutnejší a krajší,no proste viac ako riadny chlap.najlepšie je, že dej sa odohrával niekde v amerike v takých tých moteloch na okraji cesty. nebol ničím zvláštny ten sen, ale páčilo sa mi ako som sa mohla pozerať na jeho ruky akoby v skutočnosti a myslieť si pri tom, že mu dosť zmuhutneli. milujem keď mám taký sen, keď to vnímam ako skutočnosť.ja mojim snom niekedy hovorím, že sú mojim vlastným domácim kinom. 
mne sa dost casto sniva, ze idem po luke-uplna idylka a omylom stupim na vretenicu, brutalne sa zlaknem a utekam pred nou..ta mrcha ma stale nahana a dobieha ma ked nakoniec dobezim ku dveram nasho domu a pred "nosom" jej zavriem dvere...cely stastny zo uz som v suchu, idem kludne do kuchyne a zrazu cez okno spajze na mna vyleti ona neprijemna vretenica a znova ma nahana-dokonca i po schodoch...
V tom zmatku sa nastastie konecne zobudim...
V tom zmatku sa nastastie konecne zobudim...
-
tereza
Medium Star
snivalo sa mi ze mi vypadali vsetky zuby a aj ostatnym ludom v sne.
Ono je zname ze ak sa vam sniva o pohrebe, tak sa v rodine narodi dieta.. toto sa mi raz aj splnilo
s tymto vypadavanim zubov je to tak, ze niekto v rodine zomrie. neviete o tom nieco viac?
priznam sa ze som este negooglila, ale idem na to.
Ono je zname ze ak sa vam sniva o pohrebe, tak sa v rodine narodi dieta.. toto sa mi raz aj splnilo
s tymto vypadavanim zubov je to tak, ze niekto v rodine zomrie. neviete o tom nieco viac?
priznam sa ze som este negooglila, ale idem na to.
-
Lord ANAKIN
Professional
dpc to co bolo? sak ta stranka bola tak aktivna ze kazdu chvilu som cakal kedy ma daco odpraskne alebo vyleti odtialHulkm napísal:g00d sh1t...riadne to bolo spravene, som sa zlakol este aj pri hudbe ten posledny face buuuu az ma striaslo...asi sa poohliadnem po tom filme...zaujimava reklamana kampan k filmu
-
Soviet
Darca
Takže po dlhšej dobe zas dlhší sen 
Začínalo to tak že sa ocitám na volejbalovom zápase kde som medzi hráčmi..Začína zápas súper podáva a ja hrásne zachytávam no mimo ihriska..Zrazu sa vedľa mňa zjaví známy a pýta sa na moju ruku že kedy som ju mal zlomenú
Potom sa strhne bitka v druhom roku kde sa bije kamarát čo hral s nami so súperom
Odpískajú koniec zápasu a ľudia sa začínajú rozliezať preč..V tom vyhlásia že číslo 6 a 8 majú zdarma pivo..Náhoda bola že ja som bol číslo 6...Tak som prišiel si po pivo, začali čapovať no miesto toho som dostal ešte aj takú žltú kuchynskú váhu veľkú starú v starej krabici
Pomedzi to v rozhlase chválili výkony Sovieta...až som tomu nechápal..
No keď načapovali tak som šiel preč no zrazu všade boli strážny psi pouväzovaný..Tak som položil váhu a začal ich obchádzať ako sa len dalo..Podarilo sa mi to až som sa dostal k východu ktorý vypadal ako z 2sv. vojny priechod v zákopoch..No vtedy som zistil že som zabudol váhu a išiel som sa vracať..Vrátil som sa a váha zrazu nikde..Tak som šiel zas naspäť ..Tie psi som vždy obišiel..Keď som pri východe tak tam vidím položenú váhu no bez krabice....A pak som sa zobudil
Dalo by sa to kus viac opísať ale detaily zas netreba totálne 
Začínalo to tak že sa ocitám na volejbalovom zápase kde som medzi hráčmi..Začína zápas súper podáva a ja hrásne zachytávam no mimo ihriska..Zrazu sa vedľa mňa zjaví známy a pýta sa na moju ruku že kedy som ju mal zlomenú
No keď načapovali tak som šiel preč no zrazu všade boli strážny psi pouväzovaný..Tak som položil váhu a začal ich obchádzať ako sa len dalo..Podarilo sa mi to až som sa dostal k východu ktorý vypadal ako z 2sv. vojny priechod v zákopoch..No vtedy som zistil že som zabudol váhu a išiel som sa vracať..Vrátil som sa a váha zrazu nikde..Tak som šiel zas naspäť ..Tie psi som vždy obišiel..Keď som pri východe tak tam vidím položenú váhu no bez krabice....A pak som sa zobudil