Metanol

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

Apollo napísal:heh nie sranda, potrebujem to do ostriekovaca v aute.
Máš nejaký odpor voči špecializovaným komerčne predávaným prostriedkom na to určeným (kvapalina do ostrekovačov na každej pumpe)? :o
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

jasan21 napísal:metanol...aj samotne jeho vypary su skodlive tak na oci ako na pluca....nedavaj to ak chces nieco co ti fakt vycisti okno tak:
moj sused to ma v starej skodovke....
doma stale pozbiera opadane ovocie a to necha kysnut potom z toho vypali palenku trosku odlozi a co mu este ostane taka pologelova hmota tak ju prefiltruje cez papierovy filter pod tlakom a doleje trosku toho cisteho alkoholu aj samotny lieh....toto da do ostrekovacov....sice smrdi to strasne uznavam ale este nic som nevidel odstranovat z okna muchy a pod haved bez namahy a to som uz vyskusal vsetko naozaj to funguje len sa to nesmie dostat na plast stierace a pod...proste vycistit a este osetrit okenou alebo nejakym inym pripravkom na okna a su ako nove...dokonca este novsie :)

za recept si uctujem 100,- JURO :D for example(Euro) :P
no to co prefiltruje je prave ten metanol :wink: vedlajsi produkt pri paleni liehovin
mili1984
Novice
Novice

Re: Metanol

Príspevok od používateľa mili1984 »

čawko... ked zhanaš metanol,, mam k dispozicii asi 300 litrov... moj mail [email protected] na cene sa dohodneme.. určite budeš spokojny :D
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

hej, myslim že po 4och rokoch to je aktualne ;) ...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

a ja myslím, že v dnešnej dobe ten metanol asi predáš jedine tak colnej správe :D
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

A ja som nedávno potreboval metanol pri laminovaní plošného spoja. Nahradil som etanolom a bolo to naprd. Stratený čas a peniaze. :D
Ale viem len o štyroch ľuďoch na Slovensku ktorí skúšali túto technológiu doma v dielni. :)
Napísať odpoveď