Máš nejaký odpor voči špecializovaným komerčne predávaným prostriedkom na to určeným (kvapalina do ostrekovačov na každej pumpe)?Apollo napísal:heh nie sranda, potrebujem to do ostriekovaca v aute.
Metanol
no to co prefiltruje je prave ten metanoljasan21 napísal:metanol...aj samotne jeho vypary su skodlive tak na oci ako na pluca....nedavaj to ak chces nieco co ti fakt vycisti okno tak:
moj sused to ma v starej skodovke....
doma stale pozbiera opadane ovocie a to necha kysnut potom z toho vypali palenku trosku odlozi a co mu este ostane taka pologelova hmota tak ju prefiltruje cez papierovy filter pod tlakom a doleje trosku toho cisteho alkoholu aj samotny lieh....toto da do ostrekovacov....sice smrdi to strasne uznavam ale este nic som nevidel odstranovat z okna muchy a pod haved bez namahy a to som uz vyskusal vsetko naozaj to funguje len sa to nesmie dostat na plast stierace a pod...proste vycistit a este osetrit okenou alebo nejakym inym pripravkom na okna a su ako nove...dokonca este novsie
za recept si uctujem 100,- JUROfor example(Euro)
Re: Metanol
čawko... ked zhanaš metanol,, mam k dispozicii asi 300 litrov... moj mail [email protected] na cene sa dohodneme.. určite budeš spokojny 
hej, myslim že po 4och rokoch to je aktualne
...
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
a ja myslím, že v dnešnej dobe ten metanol asi predáš jedine tak colnej správe 
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
A ja som nedávno potreboval metanol pri laminovaní plošného spoja. Nahradil som etanolom a bolo to naprd. Stratený čas a peniaze. 
Ale viem len o štyroch ľuďoch na Slovensku ktorí skúšali túto technológiu doma v dielni.
Ale viem len o štyroch ľuďoch na Slovensku ktorí skúšali túto technológiu doma v dielni.