Vysokí vs. nízki ľudia

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Akú máte výšku?

do 160 cm
2
1%
160-170 cm
19
8%
170-180 cm
74
31%
180-190 cm
98
42%
190-200 cm
43
18%

Celkom hlasov: 236

jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jackb »

turtlak69 napísal:nemas ani zdaleka pravdu. mam kamarata, ktory je nizky (pomerne velmi nizky) a chodi do posilky. teraz je z neho take male nasypane hovado. ovela lahsie mu vynikne svalstvo ako niekomu, kto ma dva metre. a co sa respektu tyka, tak s tym nema zrejme absolutne problem. zatial sa vobec nestazoval, ze by mal s niekym nejake konflikty. a to chodi kazdy vikend po diskotekach, po kadejakych akciach s dlhymi dredmi. na diskach drednatych ludi isty typ zakomplexovancov nema v laske a kedze tam chodi stale, tak zrejme problemy nenastali. a to je naozaj dost nizky. som od neho o hlavu vyssi. mozno aj viac. ale keby ho nepoznam a rozbehlo by sa take daco na mna, tak by mi veru nebolo vsetko jedno
ta "svalnatost" s vyskou nema nic spolocne, bola chyba uvadzat to... mohol by som posilovat o dusu a nebol by som "nabuchany" ako ostani.
IMHO ten respekt bude mat nieco s celkovou telesnou stvabou, nielen s vyskou. alebo je mozno len moj subjektivny pocit
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

jackb napísal:ta "svalnatost" s vyskou nema nic spolocne, bola chyba uvadzat to... mohol by som posilovat o dusu a nebol by som "nabuchany" ako ostani.
IMHO ten respekt bude mat nieco s celkovou telesnou stvabou, nielen s vyskou. alebo je mozno len moj subjektivny pocit
nema to nic spolocne, ale efekt je taky, ze na nizsom to vynikne lepsie. cize nizsi nemusi tak na sebe makat, aby to vyniklo. aspon sa mi to tak zda (a tez aj par ludom co cvicia).
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

mam 190cm a uz zda sa nerastiem.
vzdy mi kazdy hovoril, aky som vysoky a tak, a to poznam dvoch vyssich chalanov, nez som ja :oops:
vyhody: vidim ponad dav (ako uz bolo spomenute)
nevyhody: problem s cestovanim, udieranie hlavy do tyci na drzanie a tak, potom ked treba nieco zlozit odniekial tak volaju mna, pri vymene ziarovky, potom problem s dlzkou postele...
ja som napriek prevazujucim nevyhodam rad, ze som takyto, radsej byt vyssi, nez nizsi :wink:
Dipset
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Dipset »

mam 175 cm ,vacsina spoluziakov je vyssich,ale nemyslim si ze by som mal nejaky handicap oproti vysokym,na plate sa to este neukazuje,som zatial studak.Ak ak chcem dociahnut kompot v spajzi, a je to vysie dam si stolicku alebo idem na spicky.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

No nieco na tom asi bude, ale skor sa to tyka asi extremov. Teda, ze muz s vyskou dajme tomu 160 cm bude mat nizsi plat ako 190 cm muz :) V zlatom priemere(~180) je tych par centimetrov podla mna zbytocnych a na plate nepridaju/neuberu.
A vysoke dievcata? Tie ma rajcuju :lol:
PS: ja mam tusim 184 cm
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

vysku mam asi 180 cm, nieco okolo toho, mozno cm viac, mozno menej, neviem presne. klady a zapory v tom nevidim ziadne, akurat ten zapor, ze niekedy sa mi stane, ze ked vystupujem z elektricky, tak si buchnem hlavu o tu blbost na strope, neviem ako sa to vola, proste co je pri dverach...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

Stenky napísal:a furt si trieskam hlavu do tyci v MHD :D
takzvany ding-dong si uz zazil? v novsom ikaruse (oranzove tyce) vzadu kde je to medzi tycami uzsie sa mi podarilo dostat tri bomby, v zakrute sa autobus naklonil a ja som si buchol o jednu tyc, autobus hupol na druhu stranu, ja som si buchol na druhej strane a potom som sa odrazil naspat, kde som dostal tretiu a keby som sa nezohol, tak ma 4 za sebou :lol: a to len kvoli tomu, ze mam cca 198 cm, cize viac mam nevyhod ako vyhod, stale si tresnem volakde hlavu, nech si davam sebemensi pozor.
konyk87: s tymi konfliktami suhlasim, obcas to pomoze, ale ked je niekto duty a neda si povedat... ale vacsinou staci napnut hrud a skriknut Co je?! alebo sa postavit Ze problem? a pomoze to :D predsalen metrak zivej vahy robi svoje.
v zamestnani mam jedine vyhody v tom, ze mozem polievat kvety na skrini, ktore ini nedociahnu a podobne vysoko zamerane vyhody :lol: vsade ma vzdy "zneuzivali" ako rebrik :)
GothaR napísal: A vysoke dievcata? Tie ma rajcuju :lol:
suhlas :smt047 :mafia: ja som na extremy, bud dlhane alebo pokemonov :D
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

mám 193cm...so svojou výškou so spokojný...výhody:..čo ja viem..basketbal, tam mám nejakú tu výhodu ked načiahnem ruky :) ..nevyhody určite sú ale zatial som nič také nezbadal....akurat tu ako sa rozoberalo ja som pomerne chudý a možem cvičiť kolko chcem ale raz to neni na mne vydno... :( ale inač pohoda...tie zranenia z veĺkých výšok ma ozaj netrápia lebo niesom nejaké motovidlo keď hrám basket a ešte sa venujem parkouru takže ppc... ľúbim Vás :D
theBliZZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa theBliZZard »

200cm +- ( skor +, ako -) co ja viem, nestazujem sa. V autobuse sa sice obcas blbo stoji, aj nohy vacsinou nemam kde upratat, ale... hlavne ze sme zdravy :-)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

pozeram, ze sme tu sami dlhani :D mne sa zle chodi do kina napriklad, nezmestim sa do kresla
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

No zo svojou vyskou (201cm) to je sranda. Spominana zvonkohra v elektricke o tyce je pravidlom v pripade pirata kolajnic. Z normalnym soferom alebo v autobuse to bez problemu ustrazis.
Najvacsie vyhody to ma pri kupani na jazerach ... ja si volne stojim a kamarati/spoluziaci uz musia plavat :D
Ale tak zvykol som si ...
Fondo
Medium Expert
Medium Expert

moja výška

Príspevok od používateľa Fondo »

takže ja mám nejakých 193-195 .S výškou som spokojný ale mám rýchly metaboizmus a nedarí sa mi pribrať tak som celkom chudý.... :P
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Re: moja výška

Fondo napísal:takže ja mám nejakých 193-195 .S výškou som spokojný ale mám rýchly metaboizmus a nedarí sa mi pribrať tak som celkom chudý.... :P
kolko mas rokov? ja som na tom bol dlho rovnako a potom bum, bracho detto
Necro
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Necro »

ja mam 13 rokov a meriam 175cm.
Necudujem sa ze nikdo neskace do bitky :D
//poznam jedneho piataka co je asi o 5cm vyssi ako ja.To uz je extrem 11rokov a 180cm
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

Ja meriam 179cm a chcel by som mat tak 186cm to je podla mna najidealnejsia vyska...
jackb
Redeemer
Redeemer

Re: moja výška

Príspevok od používateľa jackb »

Kibo napísal:kolko mas rokov? ja som na tom bol dlho rovnako a potom bum, bracho detto
kolko si mal rokov ked nastal ten zlom?
si mi dal nadej ze niekedy budem vyzerat ako clovek, nielen zbierka kosti v muzeu :D
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

ja meriam 186 cm a nemam nejako pocit ze by som bol prilis vysoky alebo tak heh :) no ale potvrdzujem ze ten autobus je vazne drsny na tu hlavu :D par headshotov som uz aj ja dostal hhe
ale mile mi pride ze kafiatko ma 164cm a mne sa to celkom dost paci ze je medzi namy taky rozdiel :)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

vies co, bracho skysol az ked zmenil styl zivota, kym chodil do skoly tak bol ako ceruzka, lebo sportoval poctivo, potom zacal pracovat - sedavy flek a pribral. nech mal 20. mna to chytilo tiez tak okolo 20 :) neviem ako to mate v rodine, ci mas byt po kom tak chudy, my sme po fotrovi vysoky a teraz uz aj mohutni :smt045 :D
ale haluz je, ze sa citim ako krpec, aj ked vacsina ludi v okoli je odomna o vyse hlavu nizsia :lol:
Jimmy
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jimmy »

ja mam asi 197-niekedy je to fakt zlé, napr. v busoch, ale aj doma.....proste si musím davat vacsi pozor, aby som sa dade ne*ebol :?
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Mam 161. Ano mam menej ako Necro ale nevadi mi to.
Napísať odpoveď