Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Indigo
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

The Kite Runner

Odporucam, najlepsie hned po Charlie Wilson's War :)
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Indigo napísal:The Kite Runner

Odporucam, najlepsie hned po Charlie Wilson's War :)
Cakal som ze ho tu uz snad nikdo nespomenie. Naozaj silny film.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Gangy napísal:Cakal som ze ho tu uz snad nikdo nespomenie. Naozaj silny film.
ja som ho už spomínal dávnejšie sa mi zdá..ale fakt peckový film..Vedia aj v tejto dobe niečo poriadne spraviť :)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Obávaný bojovník
prave tie filmy, ktore vobec nepoznam su najlepsie... (väcsinou sa k nim dostanem listovanim v tejto teme, alebo listovanim na trackery)
tento urcite patri medzi ne... u mna je to jednoznacne najlepsi film Jeta Li-ho
konecne nejaky film ktory ma zaujal hned od zaciatku, az po uplny koniec...
urcite je to vyse 9/10..
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

Iron Man
v pohode filmik... Ocakaval som lepsie sice, ale efekty boli pekne, dobre obsadenie, a hlavne pekna asistentka Gwyneth Paltrow :)
8/10
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

Street Kings .. celkom dobry film..troska tvrdy..

ostatne ste uz stihli pospominat takze to nebudem opakovat :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Cleaner 7/10

Taká jednoduchá kriminálka na odreágovanie..Príjemný film..Človek priňom nemusí ani moc premýšľať, stačí ho len pozerať :)

Bližšie INFO:
IMDB / CSFD
gabrielle13
Novice
Novice

Príspevok od používateľa gabrielle13 »

odkial mas Street kings??? ja to mam, ale iba v spanielcine :D (neviem akym zazrakom) a to sa veru zle pozera
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

gabrielle13 napísal:odkial mas Street kings??? ja to mam, ale iba v spanielcine :D (neviem akym zazrakom) a to sa veru zle pozera
ja som pozeral celkom obstojnu kvalitu dvdscreena a teraz som akurat nasiel ze je aj R5 tak sa skus poobzerat po tom
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

NuSuey napísal:Street Kings .. celkom dobry film..troska tvrdy..

ostatne ste uz stihli pospominat takze to nebudem opakovat :)
nj filmy kde su skorumpovany policajti su vzdy dobre :)
najviac sa mi pacila ta hlaska toho CIerneho Nacelnika ze ty policajti boli tak v utajeni ze z toho boli v P ( I ) c I :lol: :lol:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

21
paradny filmik o hazarde.. i ked oni tomu tak nehovorili... len stale nechapem ako to pocitali.. vsetko je o matike.. ta mi teda urcite tak dobre ako im nejde.. a ze sa da takto od*bavat je aj naozaj... na Discovery chodi cez prestavky reklama o jednom matikarovy ktory vie tiez pocitat karty... hehe.. a moze navstevovat kasina.. ale nesmie hrat.. keby som to tak vedel aj ja :D
7/10
masino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa masino »

Šu-Do napísal:21
paradny filmik o hazarde.. i ked oni tomu tak nehovorili... len stale nechapem ako to pocitali.. vsetko je o matike.. ta mi teda urcite tak dobre ako im nejde.. a ze sa da takto od*bavat je aj naozaj... na Discovery chodi cez prestavky reklama o jednom matikarovy ktory vie tiez pocitat karty... hehe.. a moze navstevovat kasina.. ale nesmie hrat.. keby som to tak vedel aj ja :D
7/10
21 ma moc neoslovilo...som myslel ze to bude o dost lepsie...
s priatelkou som pozeral starsiu komediu : sexualne praktiky pozemstanov ..celkom haluz film sme sa na tom dobre zasmiali :)
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

masino napísal:s priatelkou som pozeral starsiu komediu : sexualne praktiky pozemstanov ..celkom haluz film sme sa na tom dobre zasmiali :)
Bill: - "Dáš mi svůj telefon?"
Jenny Smithová: - "Už jsem si myslela, že se nezeptáš."
vypravěč: - "Samička naškrábe numerický symbol na plátek jemné bílé stromové kůry. Doufá, že její obrázek samečka uspokojí."
http://www.csfd.cz/film/28204-sexualni- ... human-the/#
:lol: fakt bomba film :lol:
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Untraceable 7/10

Ďalšia príjemná oddychovka. Ani nie dlhá ani nie krátka..:) Taký akurátny film o tom čo v dnešnej dobe sa dá spraviť cez internet..Možno kus rýchly koniec a pár predvídavých vecí ale inak sa mi film celkovo páčil..
A hlavne sa mi páči reálnosť dnešných filmov kde fungujú jednotlivé internetové stránky. Ako aj tu: killwithme.com

Bližšie INFO:
IMDB / CSFD
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Inac vy ste si uz asi davno neprecitali nazov temy, fakt piste tu len naj filmy lebo potom tato vynikajuca tema straca opodstatnenie... :?
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Retne napísal:Inac vy ste si uz asi davno neprecitali nazov temy, fakt piste tu len naj filmy lebo potom tato vynikajuca tema straca opodstatnenie... :?
Mala by sa téma premenovať nejak inak..Lebo najlepších filmov je len pár..Čiže by tu za rok možno 2 pribudli..:) ja sem dávam také čo stoja za pozretie a človek nebude nadávať po tom keď ich dopozerá, že zbytočných X minút.. Malo by sa to premenovať..Novinky ktoré rozhodne stoja za pozretie :P
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Soviet napísal:Mala by sa téma premenovať nejak inak..Lebo najlepších filmov je len pár..Čiže by tu za rok možno 2 pribudli..:) ja sem dávam také čo stoja za pozretie a človek nebude nadávať po tom keď ich dopozerá, že zbytočných X minút.. Malo by sa to premenovať..Novinky ktoré rozhodne stoja za pozretie :P
Novinky ako novinky, ja rad hladam aj 30 rocne filmy, hlavne nech su kvalitne a to ze tu pribudne menej filmov nie je az tak naskodu, aspon si budem isty ze su dobre, predsa len hodnotiti kazdy film a hladam v nom nieco dobre neznamena ze je to dobry film, ja tu napisem len filmy ktore ma nejako nadchli, oddychovky na vecer tu nemaju co robit...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Retne napísal:Novinky ako novinky, ja rad hladam aj 30 rocne filmy, hlavne nech su kvalitne
Jasné aj ja si rád kuknem film ktorý je kvalitný aj keď je starší. Raz som sem ale jeden takí pridal a hneď bolo zle že či neviem čítať názov témy,lebo je tam v poslednej dobe..Tak človek pomaly nevie čo sem má pridávať..Najlepšie filmy sú približne tie čo sú v TOP rebríčkoch na imdb alebo csfd..Takže iné spomínať sem by sa takmer ani nemohli môj názor..btw: Tiež sem nepridávam všetky filmy čo pozriem..Veľa ich vynechám,lebo nestoja za pozretie..A tie čo pridám tak zas si myslím že by nemali byť zabudnuté..Tak asi treba vytvoriť ešte jednu podobnú tému kde budú nielen najlepšie filmy :P
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

trosku sa pridam ku tomuto vasmu OT pokecu... suhlasim ze sa tu v poslednej dobe ale uz aj dlksie to trva ze sa sem davali filmy ktore niekto videl a nie ze ci aj za neico stali....ale kolko ludi tolko nazorov a jeden film sa nemusi pacit druhemu takze tu nemusia byt len film Top imdb a csfd ale take ako dal Soviet Untraceable 7/10 a este aj Cleaner na strane pred tym nedosahuju hodnotenia najlepsieho filmu v poslednej dobe takze by sem nemali patrit potom ta tema straca vyznam a v porovnani s nazvom topicu je to OT
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Mne osobne vobec nevadi, ze sa tu objavuju snimky j niekolko desatroci stare. Ked mam chut si mrknut nieco dobre, pohladam inspiraciu prave v tejto teme. Keby tu mali byt len novinky, tak by to bolo o nicom.
Napísať odpoveď