Maturita

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
PAIN
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

vysvetlite mi ako sa ucite tu Slovencinu.....nechapem ako z toho moze mat niekto za 1. ....Serem sa stym uz dost dlho a len co mam nervy na to....co mi staci tak na 3, 4 vediet ? bo nebavi ma to ani trochu....
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

PAIN napísal:vysvetlite mi ako sa ucite tu Slovencinu.....nechapem ako z toho moze mat niekto za 1. ....Serem sa stym uz dost dlho a len co mam nervy na to....co mi staci tak na 3, 4 vediet ? bo nebavi ma to ani trochu....
asi gramatiku :)
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

PAIN napísal:vysvetlite mi ako sa ucite tu Slovencinu.....nechapem ako z toho moze mat niekto za 1. ....Serem sa stym uz dost dlho a len co mam nervy na to....co mi staci tak na 3, 4 vediet ? bo nebavi ma to ani trochu....
Na 4: skoro nic, staci ked tam nieco povies, na 3 musis povedat nieco k veci :) Ja som minuleho roku dal slovinu za 2 a tiez som toho vela nepovedal, neucil som sa skoro vobec... A ucitelka ma neznasala...
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

ciste jednotkyyy... :lol: :P :aasmile3:
Jimmy
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jimmy »

tomek00 napísal:ciste jednotkyyy... :lol: :P :aasmile3:
ja tiez :P , ale skoda, ze nemozem ist oslavit
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

Prosim vas vedeli by ste v jednoduchosti vysvetlit jednotky topickej a chorickej dimenzie
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa braino.swk »

1 z BIO :P nechapem... som sa snazil na 3ku naucit.. ale co sadla tema..
neo250
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa neo250 »

saméééé 2 :aasmile3: :aasmile3: :aasmile3: :) proste som to daaaal :P
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

ferderikoo napísal:Prosim vas vedeli by ste v jednoduchosti vysvetlit jednotky topickej a chorickej dimenzie
to je geografia , ze..., este som sa k tomu nedostal :?
stanulik
Light Professional
Light Professional

dnes som maturoval zo SJ, vytiahol som si super temu HUMANIZMUS A RENESANCIA, vsetko som im povedal, aj odpovedal na otazky a dostal som 3. chapate to ? dpc som naj*bany jak .... aky vyznam ma to ucenie ? ked je to tak neobjektivne hodnotene. je mi na <> z toho. zajtra mam NJ a M serem na to sa to neucim a ved naco ? budem vediet aj tak dostanem 3. mozno ze ked sa nenaucim dostanem lepsiu znamku. nepoviem ani slovo keby som ten humanizmus a renesanciu nevedel, ale povedal som im toho vela, aj predstavitelov aj diela aj som pri niektorych dielach povedal priblizny obsah a o co tam ide. SOm sklamany a ucenie sa mi znechutilo. ale najlepsie, ze ten co nepovie skoro nic, dostane 2 or 1. ja tomu nerozumiem.
neo250
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa neo250 »

stanulik napísal:dnes som maturoval zo SJ, vytiahol som si super temu HUMANIZMUS A RENESANCIA, vsetko som im povedal, aj odpovedal na otazky a dostal som 3. chapate to ? dpc som naj*bany jak .... aky vyznam ma to ucenie ? ked je to tak neobjektivne hodnotene. je mi na <> z toho. zajtra mam NJ a M serem na to sa to neucim a ved naco ? budem vediet aj tak dostanem 3. mozno ze ked sa nenaucim dostanem lepsiu znamku. nepoviem ani slovo keby som ten humanizmus a renesanciu nevedel, ale povedal som im toho vela, aj predstavitelov aj diela aj som pri niektorych dielach povedal priblizny obsah a o co tam ide. SOm sklamany a ucenie sa mi znechutilo. ale najlepsie, ze ten co nepovie skoro nic, dostane 2 or 1. ja tomu nerozumiem.
kámo toto isté sa mi stalo na odborných.... a tiež mi dali za je*....tú známku.... nemá to význam, ked si niekto zasadne na teba tak s tým nič nespravíš :evil: :? idioti všetci
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

stanulik napísal:serem na to sa to neucim a ved naco
Dalsi osvieteny :) Ano, presne takto to chodi ludia, kazdy k*kot dostane za 2 za pekny usmev a hocikdo kto sa to nabifli moze dostat za 3 ak sa komisii nepaci. Neucte sa, je to jedno.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Aj tak je to len o stasti v tahani otazky. Nic viac, nic menej. Nik sa nenabifli celu maturitu na jednotku. Avsak sa moze par otazok a ak mu sadne tak ma 1. Ziadny usmev. Ale snaha za cele roky na skole.
stanulik
Light Professional
Light Professional

nemate niekto spracovane temy z NJ ??... presnejsie .. ZIVOTNE PROSTREDIE (UMWELTSCHUTZ) a HUDBA(MUSIK)
bizzy
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bizzy »

Niečo sa naučiť určite treba, bez toho to nejde.

Že je to o štastí, tak to je snáď každému jasné.
Ja som sa učil cez akademický týždeň čistého času asi 10-12 hodín a musím povedať, že na Ekonomiku mi otázka vôbec nesadla, ale ako som sa to učil tak sa na mňa nalepilo toľko, že som to zkombinoval a rozprával som a mlel hocičo čo ma napadlo a dostal som 2.
Zo slovenčiny zase mi úplne padla téma, ktorú som vedel fantasticky.

Čiže je to o šťastí, ale šťastie praje pripraveným.
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

Som taky znechuteny z tej slovenčiny, snažim sa to drviť už par dni, ale s velkou nechuťou :( maturujem už v utorok a zistil som, že predsedkyna maturitnej komisie(su len ženy všetky 3)je moja byvala triedna profesorka, jenda skušajuca je moja aktualna profka sloviny, mam šancu? :lol:
jumper
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa jumper »

ako som zacal citat teraz vase vysledky z matur tak mi prislo zle od zalutka ucim sa ucim tu literaturu vsetko ostatne viem (aby som presiel) ale vobec tomu nechaaapem, nie a nie sa to naucit citam citam snazim sa to pochopit ale nic asi sa budem musiet ist nadrbat aby som zacal chapat wrrr uz asni sustredit sa neviem maturujem az buduci tyzden v stredu vsetko naraz a zacal som dostavat taku treeemu ze mi vten den ani auto nenastartuje serem na to uz to vidim jak zmrznem pred komisiou a mozem ist na dalsi termin seriem na to. zvisku drzim palce !!
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

No ja začínam už v utorok..horšie ale bude v stredu odborný kde mám 30min prípravu 30min odpvoeď a ja neviem nič z odborného a ani sa nemienim nič učiť keďže nič nemám v zošite a pri každej téme sú len kadejaké grafy..Je to celkovo na riť..dúfam že si porota bude spytovať svedomie a dá mi 4 :D
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Soviet napísal:No ja začínam už v utorok..horšie ale bude v stredu odborný kde mám 30min prípravu 30min odpvoeď a ja neviem nič z odborného a ani sa nemienim nič učiť keďže nič nemám v zošite a pri každej téme sú len kadejaké grafy..Je to celkovo na riť..dúfam že si porota bude spytovať svedomie a dá mi 4 :D
Ked potiahnes otazku, tvar sa nahnevane, to ich zaskoci. Budes budit dojem "Akurat tuto kua neviem, co je to za spravodlivost.."
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

Soviet napísal:No ja začínam už v utorok..horšie ale bude v stredu odborný kde mám 30min prípravu 30min odpvoeď a ja neviem nič z odborného a ani sa nemienim nič učiť keďže nič nemám v zošite a pri každej téme sú len kadejaké grafy..Je to celkovo na riť..dúfam že si porota bude spytovať svedomie a dá mi 4 :D
takto nejak som na tom ja
telekomunikacia a poč. siete :D spolieham sa len na to, že na hodinach sa na mna dosť nalepilo, lebo ma to zaujima.. inak som sa zatial na odborne nič neučil :( idem piatok o tyden..
Napísať odpoveď