Maturita
Na 4: skoro nic, staci ked tam nieco povies, na 3 musis povedat nieco k veciPAIN napísal:vysvetlite mi ako sa ucite tu Slovencinu.....nechapem ako z toho moze mat niekto za 1. ....Serem sa stym uz dost dlho a len co mam nervy na to....co mi staci tak na 3, 4 vediet ? bo nebavi ma to ani trochu....
-
braino.swk
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
dnes som maturoval zo SJ, vytiahol som si super temu HUMANIZMUS A RENESANCIA, vsetko som im povedal, aj odpovedal na otazky a dostal som 3. chapate to ? dpc som naj*bany jak .... aky vyznam ma to ucenie ? ked je to tak neobjektivne hodnotene. je mi na <> z toho. zajtra mam NJ a M serem na to sa to neucim a ved naco ? budem vediet aj tak dostanem 3. mozno ze ked sa nenaucim dostanem lepsiu znamku. nepoviem ani slovo keby som ten humanizmus a renesanciu nevedel, ale povedal som im toho vela, aj predstavitelov aj diela aj som pri niektorych dielach povedal priblizny obsah a o co tam ide. SOm sklamany a ucenie sa mi znechutilo. ale najlepsie, ze ten co nepovie skoro nic, dostane 2 or 1. ja tomu nerozumiem.
-
neo250
Star
kámo toto isté sa mi stalo na odborných.... a tiež mi dali za je*....tú známku.... nemá to význam, ked si niekto zasadne na teba tak s tým nič nespravíšstanulik napísal:dnes som maturoval zo SJ, vytiahol som si super temu HUMANIZMUS A RENESANCIA, vsetko som im povedal, aj odpovedal na otazky a dostal som 3. chapate to ? dpc som naj*bany jak .... aky vyznam ma to ucenie ? ked je to tak neobjektivne hodnotene. je mi na <> z toho. zajtra mam NJ a M serem na to sa to neucim a ved naco ? budem vediet aj tak dostanem 3. mozno ze ked sa nenaucim dostanem lepsiu znamku. nepoviem ani slovo keby som ten humanizmus a renesanciu nevedel, ale povedal som im toho vela, aj predstavitelov aj diela aj som pri niektorych dielach povedal priblizny obsah a o co tam ide. SOm sklamany a ucenie sa mi znechutilo. ale najlepsie, ze ten co nepovie skoro nic, dostane 2 or 1. ja tomu nerozumiem.
-
lekoklatik
VIP
-
bizzy
Medium Star
Niečo sa naučiť určite treba, bez toho to nejde.
Že je to o štastí, tak to je snáď každému jasné.
Ja som sa učil cez akademický týždeň čistého času asi 10-12 hodín a musím povedať, že na Ekonomiku mi otázka vôbec nesadla, ale ako som sa to učil tak sa na mňa nalepilo toľko, že som to zkombinoval a rozprával som a mlel hocičo čo ma napadlo a dostal som 2.
Zo slovenčiny zase mi úplne padla téma, ktorú som vedel fantasticky.
Čiže je to o šťastí, ale šťastie praje pripraveným.
Že je to o štastí, tak to je snáď každému jasné.
Ja som sa učil cez akademický týždeň čistého času asi 10-12 hodín a musím povedať, že na Ekonomiku mi otázka vôbec nesadla, ale ako som sa to učil tak sa na mňa nalepilo toľko, že som to zkombinoval a rozprával som a mlel hocičo čo ma napadlo a dostal som 2.
Zo slovenčiny zase mi úplne padla téma, ktorú som vedel fantasticky.
Čiže je to o šťastí, ale šťastie praje pripraveným.
-
Old Dirty Bastard
Guru
ako som zacal citat teraz vase vysledky z matur tak mi prislo zle od zalutka ucim sa ucim tu literaturu vsetko ostatne viem (aby som presiel) ale vobec tomu nechaaapem, nie a nie sa to naucit citam citam snazim sa to pochopit ale nic asi sa budem musiet ist nadrbat aby som zacal chapat wrrr uz asni sustredit sa neviem maturujem az buduci tyzden v stredu vsetko naraz a zacal som dostavat taku treeemu ze mi vten den ani auto nenastartuje serem na to uz to vidim jak zmrznem pred komisiou a mozem ist na dalsi termin seriem na to. zvisku drzim palce !!
Ked potiahnes otazku, tvar sa nahnevane, to ich zaskoci. Budes budit dojem "Akurat tuto kua neviem, co je to za spravodlivost.."Soviet napísal:No ja začínam už v utorok..horšie ale bude v stredu odborný kde mám 30min prípravu 30min odpvoeď a ja neviem nič z odborného a ani sa nemienim nič učiť keďže nič nemám v zošite a pri každej téme sú len kadejaké grafy..Je to celkovo na riť..dúfam že si porota bude spytovať svedomie a dá mi 4
-
Old Dirty Bastard
Guru
takto nejak som na tom jaSoviet napísal:No ja začínam už v utorok..horšie ale bude v stredu odborný kde mám 30min prípravu 30min odpvoeď a ja neviem nič z odborného a ani sa nemienim nič učiť keďže nič nemám v zošite a pri každej téme sú len kadejaké grafy..Je to celkovo na riť..dúfam že si porota bude spytovať svedomie a dá mi 4
telekomunikacia a poč. siete