Pohodička, aj keď na albume budú aj lepšie tracky, uvidíte...spike97 napísal:Počuli ste už pesničku H16 - Vitaj v Meste?...tak dúfam že ostatné pesničky budú lepšie,lebo táto ma nejak nechytá
Hip-Hop - umelci a ich tvorba
hm no tak H16 .... tak da sa to, ale piesni o Blave je tu na marnost, neviem ci nieco nove priniesli.. ale ak to ma byt ako promo albumu aby boli ludia nazhaveni na album.. neviem
mňa to moc nepresvedcilo..nic extra
//akurat asi po desiatom vypocuti ma zacal chytat refren.. tisice aut na kazdej vy*ebanej ceste aaa, dobry beat
mňa to moc nepresvedcilo..nic extra
//akurat asi po desiatom vypocuti ma zacal chytat refren.. tisice aut na kazdej vy*ebanej ceste aaa, dobry beat
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
-
rockonhustla
Light Star
no
Neviem si pomoct ale aj mne ten song od H16 pripomina a preto ma to nezaujalo. Zaujimava diskusia je o tom tu http://hip-hop.sk/media-audio/pocuvaj-t ... 6/diskusia ,celkom som sa pobavil na tych "odbornikov" na rap.
Re: no
prirodzene ze trapna h16 kradne podmazy..stiahnute wavka z interneturockonhustla napísal:Neviem si pomoct ale aj mne ten song od H16 pripomina a preto ma to nezaujalo. Zaujimava diskusia je o tom tu http://hip-hop.sk/media-audio/pocuvaj-t ... 6/diskusia ,celkom som sa pobavil na tych "odbornikov" na rap.
Re: no
Odkedy zacal robit MikyMora dissy na Korca a celu h16ku zacali vsetci pi*ovat na H16...MurphY napísal:prirodzene ze trapna h16 kradne podmazy..stiahnute wavka z internetu
ale je pravda ze nejaky ten beat maju okopceny, ale ako dalsich niekolko slovenskych hh skupin
-
makaveli
King
Druha Strana sa rozpad(l)a
sorry ak su nejake nepresnosti v prepise molochovej nahravky
www.hip-hop.sk napísal:Možno ste si to už všimli pred niekoľkými dňami a možno vás zaujal až tento nadpis. Faktom však ostáva, že skupina Druhá Strana končí (minimálne) so svojou koncertnou činnosťou. Svoje posledné slovo sa pred fanúšikmi rozhodli povedať už túto sobotu, keď sa Miky Mora s Molochom vLavo naposledy spoločne postavia na pódium ako Druhá Strana.
Miky Mora napísal:"Rozhodol som sa tak, pretože aktuálne medzi mnou a Molochom neexistuje žiadna komunikácia ani spolupráca a tým pádom ma projekt Druhá Strana prestal napĺňať a nevidím zmysel v jeho pokračovaní. Tiež sú v hre osobné dôvody, ktoré nebudem konkretizovať..."
Molochove hudbone vyjadrenie napísal:Zdravim Vas priatelia. To ze jedna etapa konci, neznamena, ze nezacina ina etapa. Prva skoncila, druha pokracuje. Dva rozdielne styly nejdu uz moc k sebe. Prave preto sa rozclenili do dvoch rozdielnych subjektov. Moloch vlavo hudba z dola, savan a puma. A druhy interpret formacie druha strana. Takze to bude na dve duo polovice. Takze sa mozte tesit na dve dalsie hip-hopove odvetvia.
Kód: Vybrať všetko
Zdroj: http://hip-hop.sk/novinky-domace/skupina-druha-strana-ohlasila-na-tuto-sobotu-svoj-posledny-koncert-co-sa-stalo-
rockonhustla
Light Star
Re
No miky ho asi odje*al, chce viac love pre seba a molochovi nic neostava len robit sam(alebo s niekym inym), nepaci sa mi to.makaveli napísal:Druha Strana sa rozpad(l)a
sorry ak su nejake nepresnosti v prepise molochovej nahravkyKód: Vybrať všetko
Zdroj: http://hip-hop.sk/novinky-domace/skupina-druha-strana-ohlasila-na-tuto-sobotu-svoj-posledny-koncert-co-sa-stalo
-
moosha
Darca
Jedi je trieda, to ti povim
! Inak, preco tu nikto nepovie ze AMO su tiez z najlepsich? Opakove produkcie vzdy maju nieco do dancehallu, su dobre. Rap maju tiez vyborny, flow si daju aky sa im paci a nenadvaju na nikoho. Ja ich mam aj s petrzalskym undergroundom najradsej
. Samozrejme, aj DruhaStrana bola dobra no bolo badatelne ze Moloch je underground a Miki chce love. Moloch si dal ajtak furt lepsie
. Alebo Turbo Boost, vyborne texty. Produkcie az tak nie ale ich vyjadrenie "zme inde nes cela slovenska sceena" bolo uplne trefne. Tiez vedia slusne dat a nevolaju ich na mixtapy. Zda sa mi, ze na taketo formacie akosi zabudate
!