mal som sa stretnut s nejakymi ludmi kt som dlho nevidel. avsak sedeli na lavicke hned vedla dievcata s kt som sa vcera strasne pohadal /pricom kamaratstvo za 6 mesiacov zhaslo. /jej vina//. ona sedela s nejakym namakanym chlapcom. nepozdravil som sa jej. ked som sa zacal venovat kamosom zacalo strasne prsat. usli sme do nedalekeho kulturneho domu v nasom meste. bola tam nejaka oslava tak sme sa zaclenili medzi oslavujucich. zadarmo jedli a pili tancoval som s nejakou babkou kt zjavne dozivala. neskor som stretol na wc tu hanu ako si uziva s chlapcom s kt sedela na lavicke a nahnevalo ma to. hned som schmatol jej najlepsiu kamaratku a uzival si s nou vedla nich. v tom niekto zakrical hamburgeri zdarma a utekali sme jest...
vecer na opustenej plazi. lezal som na posteli s dievcatom /s tym s kt som sa vcera pohadal/ sledovali sme zapad slnka a potom spolocne zaspali...
zaujimave je ze o to dievca nemam zaujem a predsa sa mi objavuje v snoch. btw ten druhy sen sa mi snival pred tyzdnom.
Mne sa snívalo že sme s kamarátmi a kamarátkou išli do Prievidze nahrávať Meliška, a najvačšia brutalita bola že nás pozval ku sebe domov a prespali sme u nich asi dva dni. Ale hádky ani nič podobne sa mi v sne neobjavilo
Raz som mal sen na pokračovanie.
Na konci boli titulky a potom som sa hned zobudil.
No a na druhý den idem spat a snivalo sa mi druhe pokračovanie.Potom zas titulky a už sa mi nikdy nič také nesnívalo.
Hulkm napísal:g00d sh1t...riadne to bolo spravene, som sa zlakol este aj pri hudbe ten posledny face buuuu az ma striaslo...asi sa poohliadnem po tom filme...zaujimava reklamana kampan k filmu
film vraj stoji za hovno
Motion Blur napísal:Raz som mal sen na pokračovanie.
Na konci boli titulky a potom som sa hned zobudil.
No a na druhý den idem spat a snivalo sa mi druhe pokračovanie.Potom zas titulky a už sa mi nikdy nič také nesnívalo.
To je nic, ja som mal dnes sen ako v nejakom sitcom-e, paralelne deje sa striedali v etapach... v pozadi bolo pocut smiech obecenstva.. potrebujem pomoc
ja si moc casto sny nepamatam, ale su obodbia, ked sa mi sniva stale to iste dookola...uprimne...v podstate ma to pekne ser...hneva...
na druhej strane pri niektorych mojich snoch, by som bol radsej, keby sa mi nesnivalo vobec nic...obcas sa zobudzam unaveny, otraveny, nahnevany, smutny, deprimovany...inak povedane dost neschopny normalneho fungovania...
ale tie pekne stoja za to ...snivat je pekne
Tell me my dreams are unrealistic and I'll tell you that yours aren't big enough
Aiden napísal:Tell me my dreams are unrealistic and I'll tell you that yours aren't big enough
Mne sa včera snívalo, že som prvý krát šoféroval formulu a bol som prvý v cieli na nejakých majstrovstvách sveta . No, neviem či sa mi toto môže splniť...
No všetko je sen.Dnes napríklad som v škole jednú situáciu akokeby už raz videl ale určite sa mi to nesnívalo.Tomu vôbec nechápem a stáva sa mi to dosť často aj vám?
Malý výber mojich snov(v názve kľúčove veci):
Smotana pre zástupcu
Opustený zámok
Duch pri ihrisku
Moje inštalovanie bomby
Spiťak-hádzanie tehiel
Hra tenisu s tenistkami-plus "zájazd" do CBA
Morská panna
50 rokov na planéte so zdrojom obživy
Dinosaury na letisku
Mysa-profesorka s harryho pottera
Tigry v dome
"Elektrické kamene"(fakt horor najvačšia mora už 2x)
Legopostavičky na sopke.................
JaJeNiektoIny myslim si, ze na snoch je pekne prave to, ze "zazijes" to, co by si inak mohol zazit s velkymi problemami...a cim su tie sny blaznivejsie a vzdialenejsie od reality, tym viac plnia svoju funkciu
bavilo by ta snivat o beznom dni v praci?...verim, ze nie
na druhej strane si predstav, ze tuzis po niecom/niekom a v sne sa ti to mozno aspon ciastocne splni...bud ta to deprimuje alebo potesi, ale vzdy je to ozivenie bezneho dna
Išiel som po lese s voľákou dievčinou. A zaviedla ma k jednej budove s plotom..Ona prešla za plot a vraví mi nech počkám tu, že ide odohnať psy..No začala bežať lenže psy dobehli zamnou..Tak som sa vyštveral na plot aby nedočiahli..Vtedy jeden pes chytil druhého a dal mu "na stojáka". Skoro ma pes chmatol ale potom padli obaja. Ja som sa teda rozbehol preč kým psy boli na zemi..AKo tak bežím začali ma psi dobiehať a keď tu zrazu zjavil sa jeden pokémon (kua keby ja vedel teraz názov) a bacol ich dvoma kladivami po hlave. Tak som šiel spokojne na taký kopec kde som cestou na zemi zbadal pokéloptu.Chcel som ju zobrať no nešlo to..Bol v nej voľáky mŕtvy pokémon. Tak som ju tam nechal a šiel vyššie do kopca.Tam zrazu vidím v kvetinke hlavu Caterpieho mŕtveho..Nechápal som..Obzeral som sa ďalej a zbadal som Charizarda (taký drak sranda že si to ešte pamätujem po mene). Ten somnou debatoval o tom že sem prídu vojaci na lodi a chcú to tu dobiť.V tom som prešiel pod taký prístrešok čo tam bol na kopci a tam už boli kamarát aj s tou babou..Kamarát zavolal mobilom posily (dákych dvoch kamošov).Začali sme stavať také menšie opevnenie zo skál..V tom bol prestrih ako vo filme na tých na lodi ako sa pripravujú a rozprávajú o tom ako to idú dobyť.Sranda že to boli bojovníci z Pána Prsteňov.Ešte sa potom pohľad vrátil ako to opevňujeme..ale kua ja degeš som sa hneď potom zobudil
Akože kalamita..Prečo sa mi o pokémonoch sníva neviem
No posledne som trochu viac rozmýšľal nad vodičákom a tak sa mi opäť snívalo o mojom novom aute, a konečne som ho aj prevetral. V ostatné dni niekto do mňa buchol hneď na prvej križovatke. Len škoda že som musel ráno vstávať
Vždy sa niekomu niečo sníva, ale vždy si to nepamatá... Preto ani ja si nespomínam na to, čo sa mi snívalo dnes. Ale nikdy nezabudnem sa sen, keď som v tom sne spadol z balkóna a keď som v ňom dopadol na zem, tak som sa hneď zobudil, ale na zemi a nebol som na posteli
A tak rozmýšľam... či som na tu zem spadol v tom momente, keď som v sne dopadol na zem alebo ako. No čo už, sny su niekedy veľmi čudné
Hmm sny, mavam ich zriedkavo ale jeden fakt stal zato. Akoze som sa kupala a zdvihnem hlavu nado mnou nahrobok a ta "obruba" bazena bola obruba hrobu. Este si spominam ze som sa bala dat nohy dolu aby som nestupila na neboztika.
Ale aspon v tom sne som vedela plavat ked v ozajstnom bazene mi to moc nejde.
ja som mala včera/dnes dobrý sen. snívalo sa mi, že moja mama bola v kóme. bola v domácej opatere. dávali sme jej nejaké prírodné kvapky a trstinový cukor. ona sa z tej kómy prebudila a všetci sme boli úplne v údive. tak strašne sme sa radovali, jej prvá reakcia bola, že čo sme jej dávali. a ukázala som jej balíček trstinového cukru. nemohla veriť vlastným očiam, že jej pomohol trstinový cukor. kiež by toto bola pravda.
pred par dnami som mal sen s kamoskou, velmi zaujimavy. pozeral som sa na nu nie ako kamarat ale ako jej priatel. ale co povedal som si ze sen ...
vcera som mal zase sen s tou kamaratkou. fotil som ju v mojom atelieri na jej vodicak a zvrhlo sa to na jazdu na husenkovej drahe...
..
a dnes bol o5 s nou. aj ked sme dnes lovili mojho uja, polovnika, co sa premenil na medveda lebo chcel utiect "into the wild". a jazdili sme na vojenskom dzipe a strielali z kalasnikova a obklucili nas trpaslici...