Hip-Hop - umelci a ich tvorba

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
seth82
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

nErD. ' z napísal:No jezis, zas niekomu preplo z hippopu preboha len sa neposer. Je to bežne u deťoch ktoré ani nemajú svoj vlastný názor a chcú žiť kultúrou a navyše ked počuvaju gýčové hovadiny v ktorých umelci ukazujú kur*y zbrane - decko si to zle vysvetli tak sa ani niet čomu čudovat ze mu prepne.

Výsledkom tohto škatulkovania je aj tento flamewar, ktorý tu vyvolajú vždy debili ako ty, ktorí nič o tom nevedia ale maju plnu papulu hiphopu - zvacsa aj poznaju texty interpretov na 90%.

Pre taketo blbosti vznikaju aj hnutia ako antihiphop kde odsudzuju hudbu len vdaka dakym dvom interpretom pišu tam ako su hiphoperi nevzdelaní a podobne (stavim sa ze na tuto vetu mi zas niekto napise ze v tomto poste mam gramaticku chybu), ale tieto ich portaly vznikaju len dôsledkom ich nevzdelanosti.

Aj v mojom okoli je vela metalistov a podobnej havedi, ktora chodi v dvojmetrovych vlasoch v opaskoch a v neviem ešte v čom.. Myslím, že všeobecne je toto oblečenie len cielom "dať o sebe vedieť". Ja nepotrebujem na seba upozorňovať, preto chodim len v obyčajnych rifliach, mikine, tričku.

Záver ? Dôležité sú vedomosti, neodsudzuj, ked nic o tom nevies.

btw: slovenskyhiphop.sk ich uviedol ako piaty element hiphopu (trusku na zamyslenie)
1. Neposeriem sa, neboj sa
2. Viem, ze je to tazko uverit, ale nepoznam ani jeden hophopovy text a ani ho poznat nechcem. V kazdom pripade ''nemam plnu hubu hophopu''
3. Metalisti ma nezaujimaju. Odkial vies ze o tom nic neviem?? Poznas ma? Ako si mozes dovolit tvrdit nieco take, ked nemas ani bledomodrej sajny, kto som? Urazil som ta niekde, tak ako ty mna? Tak sa ukludni.
-----------
hophop podporuje a propaguje nasilie, preco vacsina hophoperov nosieva zbran (nepytaj sa, ktori, menovat ich nebudem, ak sa v tom tak dobre vyznas, teda lepsie ako ja, tak to na 100% vies, ale dam ti hint - smrt 2paca, Notoriusa B.I.G.), furt ma nejake natahovacky s policiou, drogy, jednorazovy styl fuck+money+kill+power, atd atd? Vratane slovenskeho, cigosi z kontrafucktu (a ostatne hovadiny) nevedia nic, len nadavat a pyskovat na vsetko dookola, akoby oni sami boli 8mym divom sveta.
Opak napísal:chceš nám dať najavo že aký sme chudáci keď počúvame Hip-hop?...neboj to isté si myslím ja o tebe
a ak nemáš niečo rozumné tak radšej neprispievaj...sleduješ túto tému a striehneš nato že kedy začať flejmovať?
Nemozes si mysliet to iste o mne, ja hophop nepocuvam...Prispievat si budem, kde sa mi zapaci a vyjadrim si svoj nazor kdekolvek a kedykolvek chcem, ja som sem dal post, je vasa vec, ze ste zacali vyskakovat. A ANO, bavi ma to...este nieco?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Dalsi pekny flame :)
Ale pokusim sa to troska nasmerovat (doviedla ma k tomu diskusia spod jedneho videa, co sem dal seth):
Ak niekto povie na metal alebo techno, ze je to blbost, tak nema vacsinou ziadne poriadne argumenty (az na opakovanie sa pri techne) a priaznivec tohto stylu mu akurat povie, ze tomu nerozumie a nech da pokoj.
Lenze ked niekto povie nieco na hiphop s tym, ze ma slabe texty, neustale sa opakujuce beaty, nadavky, vyvysovanie sa a urazanie ostatnych, ... tak vzdy mu nejaky hoper odpise (a teraz si dovolim citovat komentare) mu nieco z tohto:
Hip-Hop není o tom že...,Nevíte o čem je Hip-Hop nebo Poslechněte si...
To je furt dokola:-D:-D,já už z vás chcípám:-D.Furt:"Neznáš hipec,znáš jen ten starej(a pozooor!!)Old School".A furt dokola a dokola,jako celej hipec.NJN hopeři nezapřou že sou hopíci:-D:-D
A dodam: to, ze niekto kritizuje tanecnu hudbu beriem, je trocha specificka, ale kritika metalu a inych stylov, kde cela skupina hra mi pride chora. Ved ked sa mi hudba nepaci, tak ok, ale vidim, ze za tym je vela skusenosti a hudobnici musia mat aj hudobny sluch, co pri raperoch neplati. Jemu sa akurat na zaciatku pesnicky musi podarit trafit do beatu a potom len kecat a kecat :)
PS: ide o toto video, ktore je asi 2 strany dozadu
Paul
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Paul »

Tak prihodím jeden citát z komentov na youtube aj ja:
misto hadani byste si kazdej mohli poslouchta co se vam libi a nejebat do nekoho za to co posloucha
:roll:
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Paul napísal:Tak prihodím jeden citát z komentov na youtube aj ja: :roll:
kto do koho drbal?? ja som sem postol zopar videi...potom nasledovali reakcie, ktore to rozputali.
Paul
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Paul »

seth82 napísal:kto do koho drbal?? ja som sem postol zopar videi...potom nasledovali reakcie, ktore to rozputali.
Napísal som to všeobecne, nemyslel som teba ani nikoho iného, skúste sa nad tým zamyslieť.
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

Paul napísal:Tak prihodím jeden citát z komentov na youtube aj ja: :roll:
presne také niečo som chcel povedať aj ja...ked sa ti nepáči tak HH nepočúvaj,tému ignoruj a neser sa do toho že či niekto nosí široké gate alebo nie...mne sa tiež nelúbia tie vaše "sračky"..a že hoperi sú grázli alebo čo...mám asi štyroch známych ktorí sú metalisti..neni hádam deň čo by neboli nahúlený..vždy čo ich vidím tak fajka v ruke a gress vo vačku..čierne gate,tričká a čo ja viem čo...ale neserem sa do nich..netrápi ma ..

tu je nejaký článok o nejakom metalovom vystúpení či čo...fuj :D

ale ved pozrite sa sami...zaujala ma jedna veta...“Heroin, amphetamin... cocaine... we take it all... all what we get from this world”

http://www.silver-rocket.org/nejkecy/65
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

Opak napísal:...ale neserem sa do nich..netrápi ma ..
vidiet... tema metal
Opak napísal:neznášam tento sku**ený hudobný štýl...nedá sa to počúvať a tý priblbý pakovia ktorý si maľujú oči ružujú tváre a biely ksicht.. :smt078 :aasmile19: :smt096 :smt022 :prdel: :samovrazda:
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

zaujimave video z reflexu
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

je to zaujimave,ale rytmus urcite za t onemoze,proste chlapec mal problemy psychicke takze tak.
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

tego2000 napísal:je to zaujimave,ale rytmus urcite za t onemoze,proste chlapec mal problemy psychicke takze tak.
jj, to zle dopadlo, inak aj toto ma zaujalo celkom
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

tomasko: podla mna je to tiez blbost, ze by sa ten chlapec zabil koli jeho textom... osobne som tiez od neho nepocul song, v ktorom niekoho na take nieco navadza... media len zas chcu rytmusa ponorit dole, ale nedari sa im to :roll:

//rytmusa nepocuvam, max. tak song Pockaj tam na nas hore, takze tymto co som napisal ho nijak a v nicom neobranujem.
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

ja som to nepovedal, ze si to myslim, nemyslim si, ze rytmus za nieco moze... ale zaujimave je co to decko v hlave malo...
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Opak:ja fakt nepochopim, preco automaticky myslisl, ze pocuvam metal, ked tu davam prispevky...Kedze majorita su soundtracky, ako sa mam obliekat?? Myslis, ze mi prepina ako hophoperom, ktori chodia v gatiach, do ktorych sa zmestia tak traja, ciapka siltovka otocena ako Kit z Disneyho serialu o pilotovi medvedovi Balu, retiazky okolo krku cim tazsie a vacsie, tym lepsie, zakryvam si rukami pred xichtom ked rozpravam atd??? |NIE. Mne zo stylu, ktory pocuvam, neprepina.
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Ked sa tak oblieka hiphoper, tak to je zle. Ale ked sa tak oblieka hocjaky metlista, emak, trancer, discostyler tak to vam nevadi? Aj vasa mama sa nejak oblieka, aj vy, aj vas brat aj sestra. Preco to odsudzujete? Preco to k.rva odsudzujete? PRECO?
nErD. ' z
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nErD. ' z »

Preboha tým chceš zase povedať že každý kto tento štyl počuva musi mat retaze a taketo kktiny sa trochu zamysli a neskatulkuj..
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

moosha napísal:Ked sa tak oblieka hiphoper, tak to je zle. Ale ked sa tak oblieka hocjaky metlista, emak, trancer, discostyler tak to vam nevadi? Aj vasa mama sa nejak oblieka, aj vy, aj vas brat aj sestra. Preco to odsudzujete? Preco to k.rva odsudzujete? PRECO?
metlista, emak, trancer, discostyler sa neobliekaju ako hophoperi...NEJAK sa obliekat znamena obliekat sa ako clovek, nie ako opica. Z latky, ktoru plytvaju na usitie takych 3x nohavic pre hophoperov by mohli usit 10 nohavic pre Somalske deti...nehovoriac o tych uzasnych vetrovkach (vacsinou s cislami hracov NBA, alebo pobobnymi hovadinami), ktore by tiez niekomu na svete urcite pomohli...
Opak
Addict
Addict

ten príspevok je rok starý..áno písal som..poučil som sa a teraz sa do vás nestarám..potom niekto tu rozoberal že neviem čo hip-hoperi že sprejujú...len hip-hoperi? keď idem po meste na každej druhej stene vidím naspejované Punks not dead,Antifa a podobné hovadiny takže nieje to lenprejav Hoperov... a potom..že kto sa ako oblieka?neviem ako vy ale som rád že sa obliekam tak ako sa obliakam :wink:
Prílohy
Ryan.jpg
metalr.jpg
metal.jpg
graffiti_queen_VI_by_paradoxphotography.jpg
emo boy.jpeg
490px-Rocker_Achim.jpg
015.80's punk girl.jpg
sm9ti.jpg
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

No neviem, ale fakt ze pocuvam hudbu aku pocuvam neznamena ze sa tak budem aj obliekat.. a nepoznam ani jedneho nadsenca Hip-Hopu co sa oblieka ako "bezny clovek". A vezmi si ze tie pomalovane metalove ksichty tak nechodia rano do obchodu ale max na nejaky koncert ci akciu. :wink:
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

ALe vezmi si to tak.Kazdy styl ma ine obliekanie ale prakticky kazdy vychadza z obycajnych veci.Metlak nosi normalne cierne nohavice.Punkac nosi normalne trebars potrhane nohavice.Ale iba hoper nosi nohavice do ktorych sa zmestia dvaja ludia a lopatu ktora robi tien pre 3ch "bratov" ktori stoja za nim
Opak
Addict
Addict

vzdávam sa...končím
Napísať odpoveď