1. Neposeriem sa, neboj sanErD. ' z napísal:No jezis, zas niekomu preplo z hippopu preboha len sa neposer. Je to bežne u deťoch ktoré ani nemajú svoj vlastný názor a chcú žiť kultúrou a navyše ked počuvaju gýčové hovadiny v ktorých umelci ukazujú kur*y zbrane - decko si to zle vysvetli tak sa ani niet čomu čudovat ze mu prepne.
Výsledkom tohto škatulkovania je aj tento flamewar, ktorý tu vyvolajú vždy debili ako ty, ktorí nič o tom nevedia ale maju plnu papulu hiphopu - zvacsa aj poznaju texty interpretov na 90%.
Pre taketo blbosti vznikaju aj hnutia ako antihiphop kde odsudzuju hudbu len vdaka dakym dvom interpretom pišu tam ako su hiphoperi nevzdelaní a podobne (stavim sa ze na tuto vetu mi zas niekto napise ze v tomto poste mam gramaticku chybu), ale tieto ich portaly vznikaju len dôsledkom ich nevzdelanosti.
Aj v mojom okoli je vela metalistov a podobnej havedi, ktora chodi v dvojmetrovych vlasoch v opaskoch a v neviem ešte v čom.. Myslím, že všeobecne je toto oblečenie len cielom "dať o sebe vedieť". Ja nepotrebujem na seba upozorňovať, preto chodim len v obyčajnych rifliach, mikine, tričku.
Záver ? Dôležité sú vedomosti, neodsudzuj, ked nic o tom nevies.
btw: slovenskyhiphop.sk ich uviedol ako piaty element hiphopu (trusku na zamyslenie)
2. Viem, ze je to tazko uverit, ale nepoznam ani jeden hophopovy text a ani ho poznat nechcem. V kazdom pripade ''nemam plnu hubu hophopu''
3. Metalisti ma nezaujimaju. Odkial vies ze o tom nic neviem?? Poznas ma? Ako si mozes dovolit tvrdit nieco take, ked nemas ani bledomodrej sajny, kto som? Urazil som ta niekde, tak ako ty mna? Tak sa ukludni.
-----------
hophop podporuje a propaguje nasilie, preco vacsina hophoperov nosieva zbran (nepytaj sa, ktori, menovat ich nebudem, ak sa v tom tak dobre vyznas, teda lepsie ako ja, tak to na 100% vies, ale dam ti hint - smrt 2paca, Notoriusa B.I.G.), furt ma nejake natahovacky s policiou, drogy, jednorazovy styl fuck+money+kill+power, atd atd? Vratane slovenskeho, cigosi z kontrafucktu (a ostatne hovadiny) nevedia nic, len nadavat a pyskovat na vsetko dookola, akoby oni sami boli 8mym divom sveta.
Nemozes si mysliet to iste o mne, ja hophop nepocuvam...Prispievat si budem, kde sa mi zapaci a vyjadrim si svoj nazor kdekolvek a kedykolvek chcem, ja som sem dal post, je vasa vec, ze ste zacali vyskakovat. A ANO, bavi ma to...este nieco?Opak napísal:chceš nám dať najavo že aký sme chudáci keď počúvame Hip-hop?...neboj to isté si myslím ja o tebe
a ak nemáš niečo rozumné tak radšej neprispievaj...sleduješ túto tému a striehneš nato že kedy začať flejmovať?