Chcel by so msa spýtat, že či niekto nepoznbá spôsob sktorým sa dá ochorieť naschvál...) Je tu súrne, priateľka nechce ísť do tábora a deň pred tým musí! proste musí ochorieť nesmie tam ísť a ani nechce čiže každý námet ocením,m ale nie zas každu pi**vinu ona neni pokusný kralik xD Niečo na teplotu, nevládnosť točenie hlavy či podobné veci. Naozaj je to súrne, ďakujem každému kto poradí.
Ked si odmyslim uplnu detinskost tak mi napada este jedno pomenovanie - debilita, na to by sa mohla dat liecit u psychiatra.
//inak z tabora ma vacsina ludi iba dobre spomienky, tak nech ide, nebude lutovat, tyzden bez nej vydrzis
cisty dement...ale ked uz tak velmi chces, nech schaluje kus kriedy....a horucka je ista....ehm toto mi oco spomynal, ale raz to niekoho pri nas zabilo- nevedel ze ma chore srdce a nazvladol to...
a este jedna otazka: kolko mas rokov? okolo 10 nie?
m1s0 napísal:cisty dement...ale ked uz tak velmi chces, nech schaluje kus kriedy....a horucka je ista....ehm toto mi oco spomynal, ale raz to niekoho pri nas zabilo- nevedel ze ma chore srdce a nazvladol to...
a este jedna otazka: kolko mas rokov? okolo 10 nie?
povedz jej nech oblize klucku na verejnom hajzli a rucim za to, ze si moze vypytat rovno ospravedlnenku na buduci skolsky rok (alebo rozmyslanim skor skolkarsky)
GothaR napísal:inak z tabora ma vacsina ludi iba dobre spomienky, tak nech ide, nebude lutovat, tyzden bez nej vydrzis
presne...ked som mal o 8 rokov menej ani ja som nechcel ist -ale nakoniec to bolo super...novy ludia nove skusenosti - a sme sa napili a ja spadol z hory asi 10m po skalach to bolo modrin...rit ma bolela este v auguste..
/inak myslim ze keby ludia viac komunikovali tak by si to dohodla a nesla by tam a nemuseli by ste riesit ako ochoriet/
Kibo napísal:nech si ide zaplavat na jazero niekam a ked vylezie z vody, nech si okolo toho jazera zabehne kolecko... urcite ti potom bude vdacna za tu chorobu
Vzhľadom na čistotu našich vôd možno skončí aj na infekčnom.
Inak vždy ma zaujímalo, že či naozaj nastrúhaná krieda s vodou spôsobí horúčku. Tak ak by sa to rozhodla vyskúšať, tak informuj, či to funguje. Ak by to malo vedľajšie neželané účinky, tak neručím.
fizz napísal:bolek: krieda nefunguje. S kamaratkou sme to raz zrali tyzden, ja som to potom vzdala a nic mi nebolo. Ona este pokracovala a zhruba po 3 dnoch musela ist kvoli zaludku k doktorke. Ziadna horucka.
to sa ozaj uz teraz nerobia take veci, ze "mami je mi zle" "odmeraj si teplotu"...a teplomer sa uz vzrusuje v teplom caji, ci na zapnutej lampe? ...namiesto toho vymyslate s kriedou a mononukleozou
inak alebo nech zacne strasne moc pit a urobi stojku...mozno jej pecen rozbije hlavu a pojde zasivat
dela se to tok ze reknes mamce ze te boli bricho atd ale moje matka by me jeste poslala k doktorce tak lepsi at mu je doopravdy horecka nebo neco si zlom nohy a budes doma mozna aj mesic
[recesia]
btw. videl som jednu sexy babku...mala asi 140 cm, bola znacne asimetricka(nie, nie je to chyba ) a mala velmi ladnu kulhajucu chodzu....avsak bojim sa bud je este pod zakonom alebo ma vaznu znamost
[/recesia]